- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #1.421
olsun kaç olursa olsun yaz mutlaka:)ama cok geç olur yazıımmı yinede saat 12 de falan anca cıkar sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun kaç olursa olsun yaz mutlaka:)ama cok geç olur yazıımmı yinede saat 12 de falan anca cıkar sonuç
amin inşallah cnm gece napıyosun geçmi yatıyorsun:)Tünaydın kızlar. .. galiba bu topigin en uykucusu benim. Daha yeni uyandım. Bide acayip rüyalar gördüm. Rabbim hayra yazsın inş.
Canim ben nezaman cam silsem yarın yağmur yağıyor o yüzden yağmur yaginca siliyom gece film falan izliyorum. Korku filmlerini çok seviyorum. Bide kocam gece evde yoksa değmeyin keyfime. Mesela bu aksam yokcamları sildim bitti bir de ne göreyim kara bulutlar geldi napim şimdi ben
inşallah canım en azından kafa dağıtırsın çalışınca iyi olurSorma tatlım evde olunca gece oturup öğlen e kadar uyumalar oluyor. Ama sıkıldım bu duzenden inş en kisa zamanda çalışma hayatına atilacagim
şansına küsüp oturmaktan başka çare yokcamları sildim bitti bir de ne göreyim kara bulutlar geldi napim şimdi ben
gerilim korku bayılırım :)))Canim ben nezaman cam silsem yarın yağmur yağıyor o yüzden yağmur yaginca siliyom gece film falan izliyorum. Korku filmlerini çok seviyorum. Bide kocam gece evde yoksa değmeyin keyfime. Mesela bu aksam yok
ama valla yazık bana gerçi pisliği gittişansına küsüp oturmaktan başka çare yok
aynen sinir olası birşey ama tozunu alın kiri gitti diye düşün iyi tarafından bak bari kuzumama valla yazık bana gerçi pisliği gitti
sorma zaten nick gibi polyanayımaynen sinir olası birşey ama tozunu alın kiri gitti diye düşün iyi tarafından bak bari kuzum
Aynen canım evde çok sıkıldım. Neyse yarın çocukluk arkadaşım geliyor. Onla gezip tozariz. Salı günü kontrolum var güzel haberler alırım ve doğru memlekete gidicem. Eylül 15ine kadar gelmicem.ondan sonra is guc bakinicam. Artık nasibimizde ne varsa o çıkacak karşımıza.inşallah canım en azından kafa dağıtırsın çalışınca iyi olur
aynen kaderimizde ne varsa onu yaşarız...ohhh ne güzel şimdi arkaaşınla gez dolaş kafa dağıt sonra ailenin yanına gittiğinde eylülde bomba gibi gelirsin...bu ay inş olur olmazsa da tam gaz devam edersin :)Aynen canım evde çok sıkıldım. Neyse yarın çocukluk arkadaşım geliyor. Onla gezip tozariz. Salı günü kontrolum var güzel haberler alırım ve doğru memlekete gidicem. Eylül 15ine kadar gelmicem.ondan sonra is guc bakinicam. Artık nasibimizde ne varsa o çıkacak karşımıza.
ahhhh ne güzel benim en yakın arkadaşım da polyanna gibi ya gerçek dünyasında değil sürekli şirinlik peşinde biz onu o yüzden çok çok seviyoruz :) ben pek yapamıyorum malesef bende pozitif biriyimdir iyi yanlarından bakmaya çalışırım hayata ama bazen şalterler benim bir iniyor bir süre kalkmıyor :)sorma zaten nick gibi polyanayım
tamam canımm :)olsun kaç olursa olsun yaz mutlaka:)
Aynen canım haklısın. Bıkmadan usanmadan cabalamaya devam.rabbim mutlaka bigün benimde yüzüme gulecek. Ettiğim duaların karşılığını verecek. Inancım sonsuz...aynen kaderimizde ne varsa onu yaşarız...ohhh ne güzel şimdi arkaaşınla gez dolaş kafa dağıt sonra ailenin yanına gittiğinde eylülde bomba gibi gelirsin...bu ay inş olur olmazsa da tam gaz devam edersin :)
bak ne güzel söylüyorsun bizimde kaderimiz böyle demek ki güneş inanıyorum bizim için de doğacak daha aydınlık daha parlak :)Aynen canım haklısın. Bıkmadan usanmadan cabalamaya devam.rabbim mutlaka bigün benimde yüzüme gulecek. Ettiğim duaların karşılığını verecek. Inancım sonsuz...
tam bir polyannayım cnm kendi hayatımda biraz daha karamsar olabiliyorum ama genel de bakış açısı pozitif ölede olmalı:)ahhhh ne güzel benim en yakın arkadaşım da polyanna gibi ya gerçek dünyasında değil sürekli şirinlik peşinde biz onu o yüzden çok çok seviyoruz :) ben pek yapamıyorum malesef bende pozitif biriyimdir iyi yanlarından bakmaya çalışırım hayata ama bazen şalterler benim bir iniyor bir süre kalkmıyor :)
karamsarlık yok sadece kendini bu fikre alıştırmaktan korkuyosun biliyorum ama bu rabbim büyük hiç belli olmaz....bişe çıkmayacak ta iştee
belkide canım baklım her neyse belli olsun artık sadecekaramsarlık yok sadece kendini bu fikre alıştırmaktan korkuyosun biliyorum ama bu rabbim büyük hiç belli olmaz....