- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #1.401
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhinşallah hayra alamettir güzel haberler alırız sizden......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhinşallah hayra alamettir güzel haberler alırız sizden......
off offf neyse artık kaynağı bi öğreneydimmAy benimde aynı dünden beri
ezelim bildiğimiz karın ağrısımı kasık batması şeklindemi....bitlinin karın ağrısıyla ishali vardı belirti oydu hatırlarsan.....off offf neyse artık kaynağı bi öğreneydimm
ezele bakıyom son etkinliği görülüyo benimde ama senin etkinliğin görünmüyo neden acaba .....çevrimiçi olup olmadığını anlamak için bakıyom ama göremiyom gizemli bayaaaan
hakatten ayarlarında bişeymi yaptın telefondan mı giriyon naptğın belli değilde hani görmek baaabbındasaklanıyorum ben...... gizemi severim
hakatten ayarlarında bişeymi yaptın telefondan mı giriyon naptğın belli değilde hani görmek baaabbında
ya benım pek karnım ağrımaz o yuzden tarıf edemıom ama adet ağrısı deil karnımın için de bi ağrı ara ara bıçak batıo gibi oluo ishal bende de war biliomusun :/ belirti çokk başm dönüo karnm ağrıo çok sık acıkıyorum midem bulanıo bazen ama bunlar hep psikolojik biliyorumezelim bildiğimiz karın ağrısımı kasık batması şeklindemi....bitlinin karın ağrısıyla ishali vardı belirti oydu hatırlarsan.....
afiyet şeker olsun canımmmevet görünmeyi kapattım hahahahaha böylesi iyi oluyo kaçak kaçak gesiyorum dün araştırırken onu buldum... şimdik yemege gidiyorum.... öğlenden sonra görüşürük öpüyorum sizi
hiç belli olmaz peteğim bu kan testini 10. gündemi vermiştin en son.........şöyle anlatayım kadın doğumcu bir doktorun yanında arkadaşım çalışıyordu bu gecikmede onu aradım dedim 10. gün kan verdim ve negatif dediki 2 günde bir ver çok böyle hastalarımız var kadınların çoğunda gebelik çıktı dedi şaşırmıştım demek kimisinde çok geç çıkıyo cnm inşallah seninde öyledir.....ya benım pek karnım ağrımaz o yuzden tarıf edemıom ama adet ağrısı deil karnımın için de bi ağrı ara ara bıçak batıo gibi oluo ishal bende de war biliomusun :/ belirti çokk başm dönüo karnm ağrıo çok sık acıkıyorum midem bulanıo bazen ama bunlar hep psikolojik biliyorum
11. gün wermiştim ewet canım bende cok duydum öyle zaten bu akşam iişten çıkınca bida kan wercem bakalım yarın zaten ister benden bu akşam yaptrcam yarın boşuna ümitli gitmiyim doktorahiç belli olmaz peteğim bu kan testini 10. gündemi vermiştin en son.........şöyle anlatayım kadın doğumcu bir doktorun yanında arkadaşım çalışıyordu bu gecikmede onu aradım dedim 10. gün kan verdim ve negatif dediki 2 günde bir ver çok böyle hastalarımız var kadınların çoğunda gebelik çıktı dedi şaşırmıştım demek kimisinde çok geç çıkıyo cnm inşallah seninde öyledir.....
ezel nolur bana yaz tw.......dan çatlarım sabaha kadar ya inşallah güzel haberler alırsın aşkım inşallah...........11. gün wermiştim ewet canım bende cok duydum öyle zaten bu akşam iişten çıkınca bida kan wercem bakalım yarın zaten ister benden bu akşam yaptrcam yarın boşuna ümitli gitmiyim doktora
ama cok geç olur yazıımmı yinede saat 12 de falan anca cıkar sonuçezel nolur bana yaz tw.......dan çatlarım sabaha kadar ya inşallah güzel haberler alırsın aşkım inşallah...........
kıyamammmhaydi biraz gülelim .............................................................................................................................................................................................................................ALİ BABASINA SORMUŞ:
- BABA BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM?
-GECE ANNENLE YATMAYA GİTTİĞİMİZDE YATAĞIN ÇEVRESİNE ŞEKER KOYDUK.SABAH KALKTIĞIMIZDA SEN GELMİŞTİN.BU FİKİR ALİ'NİN İLGİSİNİ ÇEKMİŞ VE DENEMEYE KARAR VERMİŞ.YATARKEN YATAĞININ ÇEVRESİNE ŞEKER KOYMUŞ.SABAH BÜTÜN KARINCA, BÖCEKLER, VS. YATAĞIN ÇEVRESİNDEYMİŞ.
ALİ:
- ULAN DEMİŞ, ŞİMDİ SİZE ELİMİN TERSİYLE BİR KORUM.AMA BABA YÜREĞİ....
tamam canım hadi kolay gelsinnyemekten sonra grşrz bende yarım kalan işimi bitireyim...............
günadydın canım biz günü yarıladık bile ama ben evde olsam sanırım bende çok uyurum ::) allah hayra çıkarsın inşallah rüyalarınıTünaydın kızlar. .. galiba bu topigin en uykucusu benim. Daha yeni uyandım. Bide acayip rüyalar gördüm. Rabbim hayra yazsın inş.
Sorma tatlım evde olunca gece oturup öğlen e kadar uyumalar oluyor. Ama sıkıldım bu duzenden inş en kisa zamanda çalışma hayatına atilacagimgünadydın canım biz günü yarıladık bile ama ben evde olsam sanırım bende çok uyurum ::) allah hayra çıkarsın inşallah rüyalarını