- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.341
doğum iznine çok var herhalde dimi tatlım bu arada ne kadar izin verecekler bellimi?
çok duydum ama hiç denemedim cnm bir bakayım olmazsa bir ara:)evt ben onu kullanıp hamile kalanını duydumda hiç umudu yokken burdanda araştırabilirsiniz
dahaçok var desene:)hamiş olduğunu biliyor iş yerindekiler azıcık idare ederlerohooo kuzum daha onu hiç düşünmüyorum ama eğer değişmediyse ya da yanlış hatırlamıyorsam 3 ay olması lazım izin + rapor falan 6 aya kadar çıkıyo işte
dahaçok var desene:)hamiş olduğunu biliyor iş yerindekiler azıcık idare ederlerağır iş yaptırmasınlar benim arkadaşıma
sağolsunlar eeee daha ne var ne yok....ezel naptı acaba.....yok o konuda hepsi çok hassas saolsunlar... evdekiler ayrı bi hassaslar özellikle eşim :)
evt canım nette çok yazı var bununla ilgilievet hormonları düzenleyip hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş araştırmıştım onuda...
bi araştır istersen forumdada görmüştüm bengercekmiymiş
aynen canımkullanıp yararını görenler var forumda bir araştır istersen canım
canım benim ne kadar artmış değerin pekiKızlar bende haberler iyi değil malesefartışım çok az olmuş sağlklo bi gebelik değil dedi. dış gebelikten şüphe etti. yarınki kan değerlerime göre iğne ile düşük yapmamı sağlıcaz. Demekki Rabbim bize daha ewlad sahibi olmayı layık görmedi. takdir Rabbimin.. sadece çok üzgünüm.. ve korkuyorum
130,72 idi 5 gün sonra 239,99 oldu günde 20 birim artmış düşün halbuki en az 800 lerde olmalıydı çift katlamalıydıcanım benim ne kadar artmış değerin peki
cnm yaa Allahım herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hamile kalabiliyorsun çok şükür...dışgebelik nedenleri bilinmiyo ama bundan sonraki hamileliğin hemen gerçekleşir ve sağlıklı olur inşallah......gerçi doktorun tekrar terst istemesi bu durumlarla karşılaşmış olabileceklerini aklıma getiriyor yani acaba normale dönermi diye inşallah öyle birşeydir....130,72 idi 5 gün sonra 239,99 oldu günde 20 birim artmış düşün halbuki en az 800 lerde olmalıydı çift katlamalıydı
Canım layık görmedi diye düşünme herşeyde bi hayr vardır diye düşün üzülme lütfen...Kızlar bende haberler iyi değil malesefartışım çok az olmuş sağlklo bi gebelik değil dedi. dış gebelikten şüphe etti. yarınki kan değerlerime göre iğne ile düşük yapmamı sağlıcaz. Demekki Rabbim bize daha ewlad sahibi olmayı layık görmedi. takdir Rabbimin.. sadece çok üzgünüm.. ve korkuyorum
sevgi sen naptın cnm?Canım layık görmedi diye düşünme herşeyde bi hayr vardır diye düşün üzülme lütfen...
kıpırdayamıyom ben bu topik sahibi olmak böleymiş demekiş güç ama burdayım ben
herkes nereye gitti
kıpırdayamıyom ben bu topik sahibi olmak böleymiş demek
tatilden sonra haziran topiğinde yazmışdı cnm o da iyi şükür gerçi çok oldu onunlada görüşmeyeli:)black nasıl kuzum ??? görüyor musun hiç ?
camları silmem lazım tatil dönüşü dip köşe bucak halılar herşeyi halletim de yağmurlardan fırsatım olmadı camlara:)nereye kıpırdayacan ne işin var otur işte :)