- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #1.281
kız kafası tatilde kalmış bununbak yine cewap gelmicekk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız kafası tatilde kalmış bununbak yine cewap gelmicekk
napsın o kadar uzun tatil yapınca tabi etkisinden çıkamıo insankız kafası tatilde kalmış bunun
yok canım ya işte sorun o bişe yok yani test yaptım ama negatif cuma günü gtcem doktora işte pkodan die düşünüyorumheeeeee okuduydum onu da cevap yazamadıydım... ayy hadi inşallah test mest yaptımı ??? var mı bişiler aayy hadi inşallah yaa
yok canım ya işte sorun o bişe yok yani test yaptım ama negatif cuma günü gtcem doktora işte pkodan die düşünüyorum
inşallah canım hayırlısı diyorummkuzum Rabbim gönlüne göre versin iyiyi düşün her zaman stres yapma sakın tamam mı
Ah deme ya ben hep adetten once odem olarak 2-4 kilo arasi alrsm adet brnce birden inersi bu kez yapisti kaldi uzerime soklardayim.bu saatlerde yemeğim hazır olmalı tatlım benimkinin geleceği saat belli olmuyo bazen 5 te bazen 6 da bazen 7 :))))sende spor yapta fındık fıstık yine alırsın peteğim bu arada göbeğim hala aynı
anladım abla .. burdamısınwar canım tabi ama oralarda çok ilgilenmiolar ne yazıkki
:))) işin zorgünaydın kızlar hayırlı işler bugün akşam 10 a kadar nöbet var fenalardayım iyi bir gün geçirmek dileğiyle
gunaydınnn ablaaagünaydın kızlar..........
günaydın cnm....gunaydınnn ablaaa
günaydın ......Gunaydinlaar
günaydın cnm çalışıyorsun galiba cnm meslek ne?günaydın kızlar hayırlı işler bugün akşam 10 a kadar nöbet var fenalardayım iyi bir gün geçirmek dileğiyle
bankaya gitcem yerini bilmiom :)) dur bakalım hayırlısı birazdan çıkçamgünaydın cnm....
internetten haritayla baksan çıkaramazmısın?bankaya gitcem yerini bilmiom :)) dur bakalım hayırlısı birazdan çıkçam
Ay buyuk sehirde navigasyonlar da sikinti) rota hesaplandi dit dit dit yanlis yola saptiniiz Don donebilirsen o vakitten snra transit yoldainternetten haritayla baksan çıkaramazmısın?