- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
- Konu Sahibi The Calender
- #1.241
benimde 3 eltim ben en küçükhemde 3 tane görümcem war ama ben onların hepsını bastırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 3 eltim ben en küçükhemde 3 tane görümcem war ama ben onların hepsını bastırıyorum
bende valla sinirdennnn çatlıorummmm karşılık vermeyim yaşlı başlı insanlar diyorum ama sonunda sanırım bende patlıcambende laf yesem hiç karşılık verememde çok şükür daha öle bi durum olmadı olmasında oturur ağlarım
Inşallah konusmuyorlardir canım yoksa büyük terbiyesizlik yapmış olurlar.ben aynı apartmandayım haftada 1 uğruyorum yüzüme bişe demiyolar ama arkamdan konuşuyolar mıdır acaba
Kız benimki babamdan çok tırsar. Hemen bişey olsa babamı arayıp solicem diyom. Çıt çıkmıyor o zamanyaaaa ben diyorum benim koca sorunlu...babamı bir kere çağırdı adam izmirden kalktı geldi düzelttik arayı ama bir daha derse hiç babaya gerek kalmadan ben gerekeni yapıcam ki suratına da dedim...sırf ailesi iin bana neler diyor
benimki de uyuzluğuna arıyor ki bak ben iyiyim senin kızın babamları arayıp sormuyor ilgisiz dicekler diye...halbuki bilmiyor ki babamın şartel attı mı geri dönüşü olmaz...seninki iyimiş yaaaa benimkine desem ara gelsin derKız benimki babamdan çok tırsar. Hemen bişey olsa babamı arayıp solicem diyom. Çıt çıkmıyor o zaman
anlasalar ne ki yine yaparlar benim eşim bu konularda sawunur beni hep sinir oluolar o yüzden bi iş falan yapılacağı zamanda eşim bana yaptrmaz deli oluolar görümcem hamile bi tencere falan kaldrmaz gecen bana söledi sen alsana die eşim atladı ordan oda alamaz dedi bırak dedi banada (ne olur ne olmaz die heran bebiş gelebilir die) küçük görümcemi çağrıp ona aldrdıohhhh mis gibi iyi demiş kocannn....ama anladılar mı orası var işte
Vallahi ben hiç altta kalmam düğünde hiç yardım etmediler krediyle yaptık 3 yıl olucak hala borç oduyoz. Evlendikten 1 ay sonra kaynanam aradı oğlum çok erken evlendin hiç bize yardım etmedin dedi. Sok oldum. Sonra heray arayip para istediler bende ses cikmayinca iyice yüz buldular.baktim bole olmayacak kocami terk edip babamın evine gittim 1 ay gelmedim. Görsen yalvarmalar yakarmalar.sonra söz verdi bundan sonra herkesten önce ben geliyorum Ben istemeden hiçbişey yapmıyor. Çok mutluyuz şükürbende laf yesem hiç karşılık verememde çok şükür daha öle bi durum olmadı olmasında oturur ağlarım
elti kötü ya 3 tane daha görümcem olsun ama eltim olmasınbenimde 3 eltim ben en küçük
Bende 1 tane elti var düşün o yapıp pisiriyor ben gidip yiyorum. Hahaha evimiz yakın hep gidip yiyip içip geliyoz kocamla ne zaman kavga etsek hep aramizi yaptı. Sağolsun. Ama 3.elti gelince nolacak bilemiyorumelti kötü ya 3 tane daha görümcem olsun ama eltim olmasın
inş iyi olun hep canımBende 1 tane elti var düşün o yapıp pisiriyor ben gidip yiyorum. Hahaha evimiz yakın hep gidip yiyip içip geliyoz kocamla ne zaman kavga etsek hep aramizi yaptı. Sağolsun. Ama 3.elti gelince nolacak bilemiyorum
benimde bir tane eltim var o da iyidir sağolsun aynı senin elti gibi zamanında kahrımı çok çekti kavgalardan dolayı şükür krediyi ödedik sonra anasını anladı ve şimdi çıtı çıkmıyor bana savunacak hal bırakmadılar kendilerindede biz huzurluyuz şükür.......Bende 1 tane elti var düşün o yapıp pisiriyor ben gidip yiyorum. Hahaha evimiz yakın hep gidip yiyip içip geliyoz kocamla ne zaman kavga etsek hep aramizi yaptı. Sağolsun. Ama 3.elti gelince nolacak bilemiyorum
benim bir görümcem var ama Allah esirgesin sara hastası hemde 36 yaşında bebeklikten beri ilaç kullanınca biraz zihinsel olarak gerilemiş....sinirlidir ama hani nasıl anlatsam öle görümceliği yok....elti kötü ya 3 tane daha görümcem olsun ama eltim olmasın
seninkine maşallah diyelim o zaman benimki de beni çok düşünür yardım eder bir dediğimi iki etmez ama işin içine ailesi girdiğinde hep onlar haklı onlar ne yaparsa doğru ben yanlışş...seninki iyimiş maşallah maşallah hep böyle gider inşallahanlasalar ne ki yine yaparlar benim eşim bu konularda sawunur beni hep sinir oluolar o yüzden bi iş falan yapılacağı zamanda eşim bana yaptrmaz deli oluolar görümcem hamile bi tencere falan kaldrmaz gecen bana söledi sen alsana die eşim atladı ordan oda alamaz dedi bırak dedi banada (ne olur ne olmaz die heran bebiş gelebilir die) küçük görümcemi çağrıp ona aldrdı
benimde yazıyordu artık yazmıyor sistemsel mi ki acaba?Kızlar evlilik tarihim yazıyordu şimdi fark ettim de artık yazmıyor. Ayarlara baktım ordada yok artık. Neden acaba ??
ben daha yeni yemek yedim yine acıktım yaa offffne yemek yapim yaaaa..................
afiyet olsun balım karnıyarıkla pilava karar verdim yapim sen yetişirsin beraber yiyelim:)ben daha yeni yemek yedim yine acıktım yaa offff
ayyy çok sewerimmmmafiyet olsun balım karnıyarıkla pilava karar verdim yapim sen yetişirsin beraber yiyelim:)