- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi The Calender
- #1.181
sen hala doktora gitmedin midur canım kafası karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hala doktora gitmedin midur canım kafası karıştı
yok canım cuma gününe aldım dün randewuyusen hala doktora gitmedin mi
kulaklarından tavana asılmalık oldun heeeyok canım cuma gününe aldım dün randewuyu
izin alamadım canım napıımkulaklarından tavana asılmalık oldun heee
tmm o zaman affettimizin alamadım canım napıım
:)tmm o zaman affettim
Bende aynen ona benzer yaşadım korku ve kendini sıkma durumu hala daha var ilk gece çok kanamam oldu ertesi gün adet oldum bideçok yeni imiş maşallahhh bende bu sorunları ilk 6 ayımda yaşadım...zaten benim tam fiyaskoydu 6 ayım ilişkiden bile korkuyordum kaçıyordum kasıyordum kendimi sonra sonra kendiliğinden geçti ama halen ara ara oluyor ağrılarım...
femore al kullan eczaneden alışırsın rahatlarsın. kayganlaştırıcı değil ama femoreBende aynen ona benzer yaşadım korku ve kendini sıkma durumu hala daha var ilk gece çok kanamam oldu ertesi gün adet oldum bide
grşrz cnm iyi bak kendine....kızlar ben kaçar öpüldünüz
leylaa benim moralim nie bozukkgrşrz cnm iyi bak kendine....
Hayırlısı olsun canım, için rahatlamıştır en kısa zamanda düzene girer inşallah adetin..kızlar doktordan geldim. rahim temiz ellerime sağlık çok güzel almışım walla dedi
uzun uzun inceledi. hsg nin sonucuna göre histeroskopi yapabiliriz dedi. NEY? dedim
cnm iki hakkın vardı ikisinide kaybettin ömrün boyunca hamile kalıp çocuk mu düşürcen dedi
bazı test sonuçları çıktı protein c düşük görünüyo dedim o zaman iğne başlıcaz dedi.
tahlilleri topla hsg yi çekin hepsinin sonuçlarıyla gel dedi
zaten adetinin düzene girmesi 2 ayı bulur dedi
cnm ya nedenki acaba?adeti kafayamı takıyorsun yoksa rahatsızlık olarakmı görüyorsun bu durumu bak iyi düşün inşaallah sorun yoktur......leylaa benim moralim nie bozukk
hayırlı haberler olur inşaallah..........KIZLAR SAATLER GEÇMEK BİLMİYOR YAAA.. SAAT OLDU 1 KALDI 2 SAATTTTT
evet cnm haziran topiğindeydik hepimiz bir kısım arkadaş hamiş kaldı birkısımda beklemede topikte kimse kalmayınca yeni açtık.........cnm ya nedenki acaba?adeti kafayamı takıyorsun yoksa rahatsızlık olarakmı görüyorsun bu durumu bak iyi düşün inşaallah sorun yoktur......
inşallah herşey iyi we hayırlı olur canımcnm ya nedenki acaba?adeti kafayamı takıyorsun yoksa rahatsızlık olarakmı görüyorsun bu durumu bak iyi düşün inşaallah sorun yoktur......
Ay canım ne kadar zor beee.. kociş sürekli arıyo çıkmışmıdır sonuçlar arasana,? ya çıktısa? telde sor hemen dio iyide telden söylemiyolar sonuçlarıhayırlı haberler olur inşaallah..........
kuzum kesinlikle iyi düşün bir sıkıntı yok bence ve ağrılarının olması güzel haberlere delalettir inşallah....inşallah herşey iyi we hayırlı olur canım