- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #1.161
yok bak irtibatı kesmeyelim mutlaka destek olalım birbirimize bu iş olacak işte......ayyyyy inşallah ağzından bal damlıyor walla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bak irtibatı kesmeyelim mutlaka destek olalım birbirimize bu iş olacak işte......ayyyyy inşallah ağzından bal damlıyor walla
evet aşkım sende ezelde hepimiz inşallah.......bende 1 agustosta düşük yaptım ozaman ay sonu adet olmam gerekiyor.sen ben bide leyla adet peşi kullanacagız bu jelden ve hepimiz güzel haberlerle geleceğiz buraya inş :)
cnm ezele dua et bol bol bu ara?gayet iyi teyseleri 11 haftalık bebişim.... 2hafta sonra tahliller yapılacak... herşey yolunda dün doktorumla uzun uzun konuştuk ne yicem ne yemicem onları söyledi falan işte.... bikaç resmini verdi mucizemin mutluyum Rabbim bozmasın inşallah
amiiiiiinnn inşallah evet tahminen adetin ağustos sonu eylülün ilk haftası gelir hayırlısıyla da başlarsın çalışmalara canımbende 1 agustosta düşük yaptım ozaman ay sonu adet olmam gerekiyor.sen ben bide leyla adet peşi kullanacagız bu jelden ve hepimiz güzel haberlerle geleceğiz buraya inş :)
bencede iletişim halindeolalım.... burada iyi geliyorsunuz iyiki varsınız en azından kafa dagılıyor yeni şeyler öğreniyoruzzzyok bak irtibatı kesmeyelim mutlaka destek olalım birbirimize bu iş olacak işte......
cnm benimki geçen ay gingstenli macun keçiboynuzu özü birde proxedi kullandı ama nerdeyse 20 gündür hiçbişey yapmıyoz tatilden döndük sonrada doktora işte acaba geçen ay kullandıkları bu ay işe yararmı dersin hani 3 ayda oluşuyomuş ya bizim mercimeklerin gübresi:)))amiiiiiinnn inşallah evet tahminen adetin ağustos sonu eylülün ilk haftası gelir hayırlısıyla da başlarsın çalışmalara canım
merhaba hoş geldiniz allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahgayet iyi teyseleri 11 haftalık bebişim.... 2hafta sonra tahliller yapılacak... herşey yolunda dün doktorumla uzun uzun konuştuk ne yicem ne yemicem onları söyledi falan işte.... bikaç resmini verdi mucizemin mutluyum Rabbim bozmasın inşallah
etmem mi kuzum yaaa herkese dua ediyorum isteyen herkese rabbim gönlünden geçeni nasip etsin en kısa zamanda herkesin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşaallaahcnm ezele dua et bol bol bu ara?
bende hiç beğenmedim çevrimiçi olanları anasayfadan görüyoz artıkkız bu sayfada kimlerin olduğunu nerden öğreniyok ???? anam bu ne yaaaaaa çok karışık
hamile kalıyosan hsg ye gerek yok. tüplerin ikiside tıkalıysa hamile kalamazsın. ben iki düşük yaptım doktorum herşeyi inceliyo şimdi. acaba rahimde bişey varmı diye bakılcak bide kan tahlilleri verdi onlara bakılcak pıhtılaşma için...ya canım bu hsg yi bende istedim ama doktorum sen hamile kalabiliyorsun gerek yok deyip yolladı ??? senden neden istiyorlar tüpler açık mı değil mi ona mı bakacaklar?? birde tüpler tıkalı iken hamile kalınır mı ki? çok soru sordum ama
kız bir sor niye diyeetmem mi kuzum yaaa herkese dua ediyorum isteyen herkese rabbim gönlünden geçeni nasip etsin en kısa zamanda herkesin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşaallaah
hoş geldiiinnn. sen geldin ben gitcem olmuyo böyle amaancak gelebildim kuzum yoksa öslemedin mi beni
kız bu niye demedileylamm seni sewerimde sewerim bennn
kız bir sor niye diye
hoş geldiiinnn. sen geldin ben gitcem olmuyo böyle ama
kız bu niye demedi
peteğim ezelin günü geçti bugün 19 gün:)niye ???
Bitliiimmmmmm sen nereye gidiyosun yaaa ben daha yeni geldim kaynatacaktık biz daaaa
sordum ya ???
kafa dağıtmaya babamın yanına gidiyorum. gelince kaynatırız cnm:)Bitliiimmmmmm sen nereye gidiyosun yaaa ben daha yeni geldim kaynatacaktık biz daha
dur canım kafası karıştıkız bu niye demedi
galibadur canım kafası karıştı