- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #9.221
ömrümüzü yedi bu veletler,şimdide başka korkular başka düşünceler RABBİM herşeyin hayırlısını versin İNŞALLAH.....bencede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ömrümüzü yedi bu veletler,şimdide başka korkular başka düşünceler RABBİM herşeyin hayırlısını versin İNŞALLAH.....bencede
walla zorda kalınca bende düşünmeye başladım :) randevu aldım cumartesi başlıcam inşakupunkturmu ne güzel düşünmüşsün ..herzaman dikkatimi çekmiştir ama tırsarım diye hiç üzerine düşmedim....
aminn canımmömrümüzü yedi bu veletler,şimdide başka korkular başka düşünceler RABBİM herşeyin hayırlısını versin İNŞALLAH.....
ciddi ciddi bir ara yoga düşündüm ama kısmet olmadı o da çok iyi geliyormuş.....walla zorda kalınca bende düşünmeye başladım :) randevu aldım cumartesi başlıcam inş
aslında yapabilirsen hamilelikde iyi geliyor diye okumuştum canım iyi olurciddi ciddi bir ara yoga düşündüm ama kısmet olmadı o da çok iyi geliyormuş.....
yani yogaya bakış açımı recep ivedik sağolsun biraz bulandırsada düşünülebiliraslında yapabilirsen hamilelikde iyi geliyor diye okumuştum canım iyi olur
hahahahaha onu es geç düşünme :) pislik adamyani yogaya bakış açımı recep ivedik sağolsun biraz bulandırsada düşünülebilir
ALLAH kabul etsin kuzum...Leylacım ben elif için olan tesbihi tamamladım canım
Tmm cnm sağol....nasılsın kuzum naptınız testi?hayırlı sabahlar herkese leyla ablacım bende bu gün tamamlarım inşaAllah
Geçmiş olsun canım. Ama merak etme geçecek bu günler. Bende 6.haftadan 12.haftaya kadar çektim. Ama allahima şükürler olsun ki artık yiyip yiyip şişiyorum. Ins en kisa zaman da burada ki diğer kızlarda geçecek bu dönemlerden tüm dualarla yaninizdayizKızlar bitli bulantıdan gebermekte. Doktorum iyi dayanıyosun dedi ilaçlar yüzünden oluyomuş gebelikte var tabi. Acayip haller yaşamaktayım. Dün kalp atışını gördük. Doktorum senin bebeklerin adamı fena oynatıyo diyo bide hastayım bi öksürüktür gidiyo. Çok ilaç kullandığım için ilaç içmek istemiyorum. Iyi bi terlesem gecicek gibi. Kocişim geçen gün çilek almış söylemesi ayıp ay bi iyi geldi gözüm açıldı yaa çok rahat yiyebildiğim şeyler muz ve susamlı çubuk kraker. Yaz meyveleri istiyorum deli gibi ama maalesef yok normal yemek yiyorum sonra bulanti yüzünden tiksiniyorum. Çok acayip oldum. Karnım morun 50 tonuyla dolu. Malum kan sulandirici iğneler bu kadar sorun olması bizim sıpanın sağlıklı olduğunu gosteriyo tek tesellim bu. Malum ben iyiysem bebeklerim gitmiş oluyo çok uzattım kusura bakmayın hepiniz hamile kalın inşallah beni bekleyin anacım baaaayyy
cnm 12. haftada mı iple çekeceğim:)Geçmiş olsun canım. Ama merak etme geçecek bu günler. Bende 6.haftadan 12.haftaya kadar çektim. Ama allahima şükürler olsun ki artık yiyip yiyip şişiyorum. Ins en kisa zaman da burada ki diğer kızlarda geçecek bu dönemlerden tüm dualarla yaninizdayiz
günaydın cnm nasılsın görüşmeyeli?günaydınnnnnnnnnn