- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi The Calender
- #9.181
günaydın,arkadaşımız için 1400 adet ayet okudum,ALLAH ım duasını kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm ....günaydınnnnnnnn
Günaydın cnm....hayırlı sabahlar maşaAllah şöyle bakınca kendimi amile gibi hissediyorum:))sayfamızda mide bulantıları iştahsızlık muhabbetleri takvimler güzel çok güzel
Cnm ümidin olsun tabi o bebiş olacak ALLAH ın izniyle İNŞALLAH..........yumurtam çatlamışş kıslarr ama doktor bu ay için ümitsiz ama benim ümidim warrrrr
inşallah canımm bu ay herşey farklı gelişiyo o yüzden ümitliyim bende bakalım nasip artıkCnm ümidin olsun tabi o bebiş olacak ALLAH ın izniyle İNŞALLAH..........
Telim durmuyor bu saatlerde:)))kuzum tatil nasıl geçtiinşallah canımm bu ay herşey farklı gelişiyo o yüzden ümitliyim bende bakalım nasip artık
çok güzel geçti canım walla keyifle temizlik yaptım annemlerde kaldım kuzen askere gidiodu eğlendik coştuk falan filann her güzel şey gibi cabuk bittiTelim durmuyor bu saatlerde:)))kuzum tatil nasıl geçti
zaten güzel şeyler çabuk biter bizimde nişan güzeldi sanki su gibi geçti tek olumluzluk benim durumumdu.....çok güzel geçti canım walla keyifle temizlik yaptım annemlerde kaldım kuzen askere gidiodu eğlendik coştuk falan filann her güzel şey gibi cabuk bitti
oda olumsuzluk sayılmaz artık facede gördüm nişan tepsinizi hayırlı olsun bu arada kuzumzaten güzel şeyler çabuk biter bizimde nişan güzeldi sanki su gibi geçti tek olumluzluk benim durumumdu.....
sağol cnm baktınmı:))))oda olumsuzluk sayılmaz artık facede gördüm nişan tepsinizi hayırlı olsun bu arada kuzum
günaydın canım nasılsıngünaydın hepimize hayırlı cumalar.........
iyiyim demet nerelerdesin cnm nasılsın?günaydın canım nasılsın