- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi The Calender
- #9.121
ahh canım ya benim hiç haberim yok bu olaydan,yarın okur tamamlar haber veririmmoonserose canım leyla için okudun mu fetih suresini _?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh canım ya benim hiç haberim yok bu olaydan,yarın okur tamamlar haber veririmmoonserose canım leyla için okudun mu fetih suresini _?
canım çok yoğundum yeni gördüm nasılsın? geçtimi bulantın ağrın devam ediyomu??Ewet napion nasilsin kuzum ayy progestandan midem cok bulaniyo kasiklarim agirio en cokta sol acaba kist mi oldu yaf
moonserose canım leyla için okudun mu fetih suresini _?
hayırlısı canım klomen kullancakmısın yine?hayırlı sabahlar herkese bu ayda olmadı arkadaşlar sabırla ümitle beklemeye devam
canım ben hiç kullanmadım klomenhayırlısı canım klomen kullancakmısın yine?
Canim inş sağlıcakla kucağına alırsın bebisini.Eşinin ve senin gözün aydın olsun.ben 13.haftadayim hala kusma ve bulantilar devam ediyor hatta bugün kan geldi bayagi korktum.sana tavsiyem galeta ve leblebi ye onlar fayda veriyor.çok devam ederse zaten doktorun ilaç yazar canım.Canım ben ilk gebeliğimi 1 sene sonra anca gördüm. Ikincisinde iki ay korunduk bi ay olmadı ikinci ay oldu. Yastık koymadan tutmuyodu. O yüzden pek ümidim yoktu açıkcası. Rahim filmi çekildim ondan olsa gerek... Rabbim hepimizin önce karnını sonra kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli inşallah :)
Ölme kız işimiz var daha
Kızlar memlekete falan gittik yazmayı unuttum keseyi gördük. Doktor beğendi önümüzdeki perşembe tekrar gitcem. Igneyi yanlış yerden vurmuşum dayak yemiş gibi iki adet morarmam var ama kılavuzda öyle yazıyodu doktorum hangi salak sana burdan vur dedi dedi kılavuzda yazıyodu dedim g.zekalilar dedi. Daha önce kendisini hiç böyle gözü dönmüş görmemiştim:) bulantılarmı başladı üşüttümmü bilmiyorum ama midem kötü sabahtan beri ayva kemiriyom bişey yiyemiyorum. Aklıma yemekler geldikçe midem bulanıyo
Canim hiç ovulasyon testi kullandin mi ? Ben rahim filmi çekildim olmadı aşılama yaptırdım olmadı jel kullandım olmadı ovalasyon testi ile çizgi sonmeye başlayınca 1 kere ilişkiye girdim Rabbim vesile kıldı. Bence dene derim.bide sakin stres yapma bebisler en olmadık zamanda geliyorlarcanım ben hiç kullanmadım klomen
sen nasıl oldun canım neye karar verdin ben 1 martta hsg çekileceğim sen anestezili çektirmiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam hsg den sonra üç ay daha beklerim olmazsa aşılama yada tüp bakalım üç buçuk yıl bitiyor dile kolay Allahım hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasib etsin
denedim canım denemezmiyim sen rahim filmini ne zaman nerde çekildin?hamilelik nasıl geçiyor?Canim hiç ovulasyon testi kullandin mi ? Ben rahim filmi çekildim olmadı aşılama yaptırdım olmadı jel kullandım olmadı ovalasyon testi ile çizgi sonmeye başlayınca 1 kere ilişkiye girdim Rabbim vesile kıldı. Bence dene derim.bide sakin stres yapma bebisler en olmadık zamanda geliyorlar
Canımm hoşgeldinnnnn döndünmü? nasılsın bakalım nasıl gidiyor bebiş nasıl?Günaydın hanımlar hepinizi çok özledim ....malum şehir dışındaydım hiç giremedim çok yoğundu ......sizler nasılsınız....
kuzum hoşbulduk korkuttu bizi sevgi10 gündür kanama vardı yavaş yavaş açık kahverengi akıntıya döndü bu sırada doktora gittim hep kalp atışları olan bebeler genelde %80 düşmez içini ferah tut dedi bugün kontrolüm var bakalım nolacak dua et bize cnm....sen nasıl oldun?Canımm hoşgeldinnnnn döndünmü? nasılsın bakalım nasıl gidiyor bebiş nasıl?
korkma polyanna inşallah birşey yoktur.benimde kahverengi lekelenmelerim vardı,progeston içiyorum 20 gündürkuzum hoşbulduk korkuttu bizi sevgi10 gündür kanama vardı yavaş yavaş açık kahverengi akıntıya döndü bu sırada doktora gittim hep kalp atışları olan bebeler genelde %80 düşmez içini ferah tut dedi bugün kontrolüm var bakalım nolacak dua et bize cnm....sen nasıl oldun?
İNŞALLAH cnm bakalı haberdar ederim seni ....bu arada sen naptın kuzum nasıl gidiyo hamişlikkorkma polyanna inşallah birşey yoktur.benimde kahverengi lekelenmelerim vardı,progeston içiyorum 20 gündür
canım niye öle oldu yolculukla alakası varmı ki? rabbim muhafaza etsin canım hayrlı ve sağlıklı günler görün inşallah.. ben çok şükür daha iyiyim kontrole gitcem 10 gün sonra..kuzum hoşbulduk korkuttu bizi sevgi10 gündür kanama vardı yavaş yavaş açık kahverengi akıntıya döndü bu sırada doktora gittim hep kalp atışları olan bebeler genelde %80 düşmez içini ferah tut dedi bugün kontrolüm var bakalım nolacak dua et bize cnm....sen nasıl oldun?
yok gülüm tam havaalanına gitmek için son kez lavaboya girdim başta kahverengi geldi bir iki gün sonra kanama oldu şimdide açık krem bir akıntı var ama çok hafif parça düşmüştü ağır kanamada ama baktı doktor kalbi çalışıyor korkma dinlen dedi bugünde gideceğim bakalım hayırlısı.......canım niye öle oldu yolculukla alakası varmı ki? rabbim muhafaza etsin canım hayrlı ve sağlıklı günler görün inşallah.. ben çok şükür daha iyiyim kontrole gitcem 10 gün sonra..
sıradaki tesbihi hangisi hangi arkadaşımız için çekiyoruz canım.. Elif içinmiş gördüm :)