- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- Konu Sahibi The Calender
- #7.981
bıraz damara ne dersınız alişan aşkın vurduğu yerde çiçekler açar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatak olabilen koltuk var:))yatakta war mı canm
yatak olabilen koltuk var:))
Can Bonomoyu dinliom herşey hallolur tas tamam diyobıraz damara ne dersınız alişan aşkın vurduğu yerde çiçekler açar
sen ne kadardır istiyorsun canım yaşın kaç?
ordamısın elektrk kesıldı ondan gttmsen ne kadardır istiyorsun canım yaşın kaç?
Ahaaa benimkide ayni birkez verdi oda zorla dokmus felan burnumdan getirdi analiz verene kadar sonra yine vermediben rahat boşalamam deyıp duruyor illa ben olmalıymışım yanın da
kaç kere wermesi lazım erkeklerin spermAhaaa benimkide ayni birkez verdi oda zorla dokmus felan burnumdan getirdi analiz verene kadar sonra yine vermedi
Benim esimde sorun cikti varikosel hareket sorunumuz var o yuzden vitaminler sonrasi duzelme icin tekrarlamasi gerekiyomuskaç kere wermesi lazım erkeklerin sperm
günaydın hayırlı cumalar ALLAH bu gün tüm gönlünüzden geçen iyi dilekleri kabul etsin İNŞALLAH......................
evet cnm mutlaka okuyalım ya......ALLAH hayır etsin rüyalarınıcanımm bu gün meryem suresi okuyalım
cnm bu arada havuç suyu içtim ya 4 gün üstüste o yüzden erken yumurtladım galiba ovu sadece 10. gün daha koyuydu bugünlere oranla.......canımm bu gün meryem suresi okuyalım
günaydın cnm.....günaydınnnnnnnnnnnnnn
amin canımmevet cnm mutlaka okuyalım ya......ALLAH hayır etsin rüyalarını
himm bilmiyorum ki olabilir belkide canımcnm bu arada havuç suyu içtim ya 4 gün üstüste o yüzden erken yumurtladım galiba ovu sadece 10. gün daha koyuydu bugünlere oranla.......
amin canım hepimizin inşallah....günaydın hayırlı cumalar ALLAH bu gün tüm gönlünüzden geçen iyi dilekleri kabul etsin İNŞALLAH......................
evet cnm amiiin ....nasıl gidiyor hamilelik?amin canım hepimizin inşallah....