- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- Konu Sahibi The Calender
- #7.961
ohaaa gülüm yaaaaaaa offff.ben şu kırıkçı çıkıkçıya bı gdecemhah anlatmam o ki işte şimdi o bile zor ihtimal yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohaaa gülüm yaaaaaaa offff.ben şu kırıkçı çıkıkçıya bı gdecemhah anlatmam o ki işte şimdi o bile zor ihtimal yani
Annem bi gün sordu erkekleri nasıl muayne ediyolar diye usturuplu olaraktan anlattim hiii dedi ne kadar zor. Maşallah kocana dedi. Hayırdır niye maşallah dedim. Yapmasa yapmaz kızım diyo erkekleri ikna etmek öyle kolay değil diyo. Yine girdi anamın gözüne uyus :)kuzum aslında yapışması vs birsürü yöntem var ama renk konusunda pek bilgim yok.....
benım kını zar zor ıkna ettım ben tuvalette boşalacam mı dıo deı oldu war yaAnnem bi gün sordu erkekleri nasıl muayne ediyolar diye usturuplu olaraktan anlattim hiii dedi ne kadar zor. Maşallah kocana dedi. Hayırdır niye maşallah dedim. Yapmasa yapmaz kızım diyo erkekleri ikna etmek öyle kolay değil diyo. Yine girdi anamın gözüne uyus :)
enişteler tatlı olurmuş vah bize gelin olmak daha zor......doğru söylüyor eskiler çok gururluymuş o konuda eşimde hiç kompleks yapmadı sağolsun.....Annem bi gün sordu erkekleri nasıl muayne ediyolar diye usturuplu olaraktan anlattim hiii dedi ne kadar zor. Maşallah kocana dedi. Hayırdır niye maşallah dedim. Yapmasa yapmaz kızım diyo erkekleri ikna etmek öyle kolay değil diyo. Yine girdi anamın gözüne uyus :)
sanslısın gızzzzzzzzzzzenişteler tatlı olurmuş vah bize gelin olmak daha zor......doğru söylüyor eskiler çok gururluymuş o konuda eşimde hiç kompleks yapmadı sağolsun.....
yanımda olsaydı öperdim valla kanım kaynadı bak cnm o benim cnm.......sanslısın gızzzzzzzzzzz
Ben de benimkini zor tuttum her doktora gidişimde ya sorun bendeyse ben hangi doktora gideyim doktoruna sor diyip duruyodu doktor eşinide kontrol edelim deyince kostur kostur gitti tahlil vermeyebenım kını zar zor ıkna ettım ben tuvalette boşalacam mı dıo deı oldu war ya
ben rahat boşalamam deyıp duruyor illa ben olmalıymışım yanın daBen de benimkini zor tuttum her doktora gidişimde ya sorun bendeyse ben hangi doktora gideyim doktoruna sor diyip duruyodu doktor eşinide kontrol edelim deyince kostur kostur gitti tahlil vermeye
Canım birinden duymuştum numune kabını evdede doldurup götüre biliyomuşun bi sorun istersenizben rahat boşalamam deyıp duruyor illa ben olmalıymışım yanın da
ben rahat boşalamam deyıp duruyor illa ben olmalıymışım yanın da
özel hastanelerde bu iş için hazırlanmış odalar oluyor duş yeri dahil:)yanında olabirsin canım
Afiyet olsun canim taze fasulye istiyodu eşeklik ettim yapmadim :)kuzular ben bişeyler atıştırıp geleyim ölecem açlıktan.....................
yaşama süresi ne kadar ki spermlerinCanım birinden duymuştum numune kabını evdede doldurup götüre biliyomuşun bi sorun isterseniz
yatakta war mı canmözel hastanelerde bu iş için hazırlanmış odalar oluyor duş yeri dahil:)
Ay evet eşim çok itici bulmuş. Acıdım adama walla yaözel hastanelerde bu iş için hazırlanmış odalar oluyor duş yeri dahil:)
kötü bişeyyy bencedeAy evet eşim çok itici bulmuş. Acıdım adama walla ya
yaşama süresi ne kadar ki spermlerin
yolda yere falan düşüyormuşEğer oyle bi imkan varsa hemen götürmeniz lazim. Tam süresini bilmiyorum canım