- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi The Calender
- #7.881
Üzgün yazanlar banlı oldukları için öyle yaziyo yine görürüz inşallahyok kuzum ya üzgün yazıyordu ve de eylülden beri girişi yok umarım ters bişey olmamıştır.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzgün yazanlar banlı oldukları için öyle yaziyo yine görürüz inşallahyok kuzum ya üzgün yazıyordu ve de eylülden beri girişi yok umarım ters bişey olmamıştır.....
banlı ne demek cnm bide kib var o ne?Üzgün yazanlar banlı oldukları için öyle yaziyo yine görürüz inşallah
ayakmı dikleyeyim yüz üstümü yatayım kafam karıştı vallabenim yumurtalığım tek kuzum ....o hiç belli olmaz sen ayak dikle bol bol arkadaşta hamile kalmadan önce yapıyordu......
bak hemen sonra ayak dikle sonra yatarken pozisyon yüzüstü olsun........ayakmı dikleyeyim yüz üstümü yatayım kafam karıştı valla
şaka bir yana gerçekten hiç belli olmaz canım nasiib
bi arastir bakim bi kadinin hamile kalma ihtimali ne kadar hamile kaldi diyelim saglikli bi bebek dunyaya getirme ihtimali ne kadar:) ben solim 0 in altinda:) o arkadaş ikinciye hamileydi. Sende olursun merak etme :)size göre şansım dahada düşük desenize
bi arastir bakim bi kadinin hamile kalma ihtimali ne kadar hamile kaldi diyelim saglikli bi bebek dunyaya getirme ihtimali ne kadar:) ben solim 0 in altinda:) o arkadaş ikinciye hamileydi. Sende olursun merak etme :)
tamam canımmbak hemen sonra ayak dikle sonra yatarken pozisyon yüzüstü olsun........
Ban ceza aslında siteye girişin yasaklaniyo belli bi sure giremiyosun. Kib kendine iyi bak kisaltmasi :)banlı ne demek cnm bide kib var o ne?
nolacak kuzum herşey yapma artık doğal bişey yok ki teknoloji radyasyon hava kirliliği ve özellikle erkeklerde çok fark var eskiye nispeten öle deniyo....tamam canımm
hıııı o zman banlanmıştı demek bu arada kib bir topikte kibleneceksin deniyordu birine de ordan kaldı aklımda....Ban ceza aslında siteye girişin yasaklaniyo belli bi sure giremiyosun. Kib kendine iyi bak kisaltmasi :)
evet canım özellikle erkek infertilitesi artmış durumda giyilen dar çamaşır ve pantalonlar spermi olumsuz etkiliyor deniyor..nolacak kuzum herşey yapma artık doğal bişey yok ki teknoloji radyasyon hava kirliliği ve özellikle erkeklerde çok fark var eskiye nispeten öle deniyo....
öptüm cnm yarın grşrz....ben cıkıomm öptümm siziiii
E bende ugrasiyom işte. 2 kez oldu 2 side düştü. Doktorun teki normal dedi 3. Olursa araştırıriz dedi. Basacaktim uçan tekmeyi sonra dedimki kadina şiddete hayır. Hekimlere uzanan eller kırılsın :)geöçen bir yerde okudum artık gebe kalmanın zorlaştığı ve her 4 gebelikden birinin düşükle sonuçlandığı yazıyordu çok şaşırdım
hep birlikte sağlıklı bir gebelik geçirmemiz duasıyndayım
cnm mayısta hsg çekildiğimde doktor devletteki git aşılma yaptır dedi kadının lafına geldim sonunda o zaman dövesim gelmişti:)))E bende ugrasiyom işte. 2 kez oldu 2 side düştü. Doktorun teki normal dedi 3. Olursa araştırıriz dedi. Basacaktim sonra dedimki kadina şiddete hayır. Hekimlere uzanan eller kırılsın :)
şidi ankete baktım doğal yolla tedavisiz hamile kalan sayısı çok MAŞALLAH bizede nasip olsun hayırlısıyla......aaaaaaaaafffffffffffffffffffffff aaaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffffffff
Allahım dr yüzü görmeden hamile kalanlara özeniyorumm affet yarabbimm
Rabbim dermansiz dert vermesin şekerim. Artık öyle diyorum. Bazen ya 3. Süde aynı olursa naparim diyorum. Sonra napcaz ne istiyosa onu yaşicaz eşek gibide dayancaz nolur isyan ettirme diyom. Ayy aklima geldi yine olursa doktor rahimin içine bakcak ıyk..aaaaaaaaafffffffffffffffffffffff aaaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffffffff
Allahım dr yüzü görmeden hamile kalanlara özeniyorumm affet yarabbimm
Rabbim dermansiz dert vermesin şekerim. Artık öyle diyorum. Bazen ya 3. Süde aynı olursa naparim diyorum. Sonra napcaz ne istiyosa onu yaşicaz eşek gibide dayancaz nolur isyan ettirme diyom. Ayy aklima geldi yine olursa doktor rahimin içine bakcak ıyk..