- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- Konu Sahibi The Calender
- #7.461
şuan sarı güsel ama ecbur kendi saçıma uygun çikolata kahve yatırsammı diorum azcıkta kestireyim çok dökülüyo yaa sarıyı çok sefiorummmkoyuda kal sen kuzum her an her şey olabilir:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan sarı güsel ama ecbur kendi saçıma uygun çikolata kahve yatırsammı diorum azcıkta kestireyim çok dökülüyo yaa sarıyı çok sefiorummmkoyuda kal sen kuzum her an her şey olabilir:))))
sarı uzasada kökü koyu olunca güzel duruyor şunun şurasında 9 ay boyanmayacak dimi olsun böle sarı bende çok severim ama yakışmıyo...koyulaştırma ya......jel al dedim sana bak beni dinle doktorada gitsen al demez sana hadi hepberaber hamiş kalalım sizi düşünüyorum amaşuan sarı güsel ama ecbur kendi saçıma uygun çikolata kahve yatırsammı diorum azcıkta kestireyim çok dökülüyo yaa sarıyı çok sefiorummm
tamam yaaa bende bugün sipariş vereyim barii eheheh :)sarı uzasada kökü koyu olunca güzel duruyor şunun şurasında 9 ay boyanmayacak dimi olsun böle sarı bende çok severim ama yakışmıyo...koyulaştırma ya......jel al dedim sana bak beni dinle doktorada gitsen al demez sana hadi hepberaber hamiş kalalım sizi düşünüyorum ama
ha şöyle hepberaber dua ederiz paytipoya :)))tamam yaaa bende bugün sipariş vereyim barii eheheh :)
sen temizlendinmi cnm aramızda bir gün var galiba ben 13 üünde oldum...tamam yaaa bende bugün sipariş vereyim barii eheheh :)
heee yaaa bende yapıyım nefisss türk kahvemiii :)hadi kahve zamanı içelim:)bu ezel hiç kahve içmiyor bizimle...
bende 14 ünde oldum daha temizlenmedim yavrum yarın yada öbürgün anca ama leke şeklinde geliyo ilk iki gün çok fenaydı hem ağrı hem akıntı fazlaydı çok şükür şimdi azzz :)iyice temizlendim sanırım ehehehesen temizlendinmi cnm aramızda bir gün var galiba ben 13 üünde oldum...
ağrı iyiymiş yumurta oluştuğunun işaretiymiş cnm...bende bugün banyomu yapacağım bir fitil aldım onu kullanacağım 1 hafta.... sonrada ovu ile jel bakalım çok heyecanlandım şimdi gelsin yeni umutlar.....bende 14 ünde oldum daha temizlenmedim yavrum yarın yada öbürgün anca ama leke şeklinde geliyo ilk iki gün çok fenaydı hem ağrı hem akıntı fazlaydı çok şükür şimdi azzz :)iyice temizlendim sanırım ehehehe
olur bebeğim keçiboynuzunu unutmaaa ceviz fındık ne varsa besle kocayıda kendinide sebze çok iyiymiş yumşada spermedeağrı iyiymiş yumurta oluştuğunun işaretiymiş cnm...bende bugün banyomu yapacağım bir fitil aldım onu kullanacağım 1 hafta.... sonrada ovu ile jel bakalım çok heyecanlandım şimdi gelsin yeni umutlar.....
smll fıstıkkkkben geldimm selam kıslarr
hoşgeldin kahveye kılı kılın a yetiştin:)))ben geldimm selam kıslarr
iyiyiz şükür sen nasılsın?kulağım çınladı kahveye bende oratk olayım bugun dedim nasılsınız
geçmiş olsun cnm niye öyle oldu ki_?ben hala bıraktıgınz gibiyim dün öğleden sonra fenalaştım arkadaşlar ewime götürdüler nane limon yaptılar yatrdılar eşim gelene kadar da başımda beklediler saolsunlar we ben hala hasta olmadım
ayyy İNŞALLAH CUMARTESİYİ İPLE ÇEKECEĞİM.....bilmiom ki kuzum doktorumu aradım hala hasta olmadım die yoksa hamilemisin dedi güldü cumartesine kadar bekle olmazsan gel dedi bakalım
ben bu olayı hiç sewmiorum ama o sözü beni umutlandırdı cumartesi gtcem yine hayal kırıklığıayyy İNŞALLAH CUMARTESİYİ İPLE ÇEKECEĞİM.....
hareketlilik kötü yüzde 5 ama merkezin yaptığında hareketli sayısı da gözükmüyor burada yavaş ileri yerinde toplamı yüzde 40...neyse bakalım yarın neler olacak göreceğizçokarsada haklıı bence sonuna kadar haklı hemde adam o 1 saatlik stresi bile yaşatmaya hakları yok ama neyse güsel çıkmış değeri hareketlilikte iyi çıktıysaa ohhh mis mis gelsin bebişlerrr