- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
-
- Konu Sahibi The Calender
- #2.481
aynen canımmmmçalışsak bir dert çalışmasak bir dert üfff bende evde sıkıldım yaaa
ay bende öleyim çamaşır suyu manyağısorma kuzu nerdeyse içecem......çalışırken haftasonunu iple çekiyordum şimdi normal sıradan bir gün....
ezelim bana bir fikir verin napim ben bu ay kullanmalımıyım klomeni hazal sende bak bana.....bu arada bu kür adetten sonraydı dimi o da var napacam bilemedim....ya bende hasta olsamda artık şu kürü uygulamaya başlasam
sorma cnm bir gün zehirleneceğim diye korkuyorumaynen canımmmm
ay bende öleyim çamaşır suyu manyağı
ne kürü yapacaksın bilmiyorum ama klomen kullanacaksan kür yapma kür yapacaksan klomen kullanma derim benezelim bana bir fikir verin napim ben bu ay kullanmalımıyım klomeni hazal sende bak bana.....bu arada bu kür adetten sonraydı dimi o da var napacam bilemedim....
ya canım eğer ilacın etkisi çok yoksa psikolojik olarak kullan yine senn kürede başlaezelim bana bir fikir verin napim ben bu ay kullanmalımıyım klomeni hazal sende bak bana.....bu arada bu kür adetten sonraydı dimi o da var napacam bilemedim....
GÜNAYDIN CANIMGünaydın kızlar cumanız mübarek olsun. Çok heyecanlıyım anamın dizlerinin dibine gidiyorum
ohh misssGünaydın kızlar cumanız mübarek olsun. Çok heyecanlıyım anamın dizlerinin dibine gidiyorum
Canim bu ay kürü dene klomenle ikisi olmaz.hen klomenle arı sütü bal polen kullanmıştım yumurtalarım aldı başını gittiezelim bana bir fikir verin napim ben bu ay kullanmalımıyım klomeni hazal sende bak bana.....bu arada bu kür adetten sonraydı dimi o da var napacam bilemedim....
kür bu:ne kürü yapacaksın bilmiyorum ama klomen kullanacaksan kür yapma kür yapacaksan klomen kullanma derim ben
dene bakalım canım ama klomen kullanma o zaman ters tepki yapar falan ne bileyimkür bu:
25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
bunu erkekte kadında yiyormuş hergün bir kaşık....klomen adetimi uzatıyo bunu farkettim o yüzden bu kürü deneyeyim diyorum ne dersin?
Adetin 7. Günü başlanıyor diye okumuştum benkür bu:
25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
bunu erkekte kadında yiyormuş hergün bir kaşık....klomen adetimi uzatıyo bunu farkettim o yüzden bu kürü deneyeyim diyorum ne dersin?
bende öyle düşündüm cnm doğrumu düşünmüşüm bu karışım erkekte çok işe yarıyormuş birde:)Canim bu ay kürü dene klomenle ikisi olmaz.hen klomenle arı sütü bal polen kullanmıştım yumurtalarım aldı başını gittisen bu ay kürü kullan bence
Evet erkeklerde çok etkiliymis ama benim koca zıkkım yiyesice yemez hayatta :) :)bende öyle düşündüm cnm doğrumu düşünmüşüm bu karışım erkekte çok işe yarıyormuş birde:)
yok ikisini birarada düşünmüyorum yani nolur nolmaz ....dene bakalım canım ama klomen kullanma o zaman ters tepki yapar falan ne bileyim
cnm bunlar niye böyle bende ille ağzına verecem....bir kavanoz dolusu gingstenli macunla keçiboynuzu özü duruyor ölece kim içecekse uyuzlarEvet erkeklerde çok etkiliymis ama benim koca zıkkım yiyesice yemez hayatta :) :)
kuzu bu klomen bende işe yaramıyor ya....doğal şeyler çok etkili oluyor bende farkediyorum bunu çünkü...ya canım eğer ilacın etkisi çok yoksa psikolojik olarak kullan yine senn kürede başla
sorma cnm bir gün zehirleneceğim diye korkuyorum
Evet erkeklerde çok etkiliymis ama benim koca zıkkım yiyesice yemez hayatta :) :)
vav süper oldunasılım ama