- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #2.381
cnm yumurtlama ve çatlatmada istekte herşeye iyi geliyor:)bu neye ıyı gelıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yumurtlama ve çatlatmada istekte herşeye iyi geliyor:)bu neye ıyı gelıo
cıddımı senden duyduumgeçer gülüm .....utandığımız şey alttan elle muayene eskilerin adete yakın yaada geçtiğinde hamile olup olmadıklarını anlamak için yaptıkları muayene yöntemi...sertlik varsa adet oluyorsun yoksa yumuşak doku gelirse yada balon gibi boşluk hamişsin....ammada utanıyom yani:)
bir kere denedim ama sanki sert gibiydi yani tam anlayamamıştım zaten yappmayada korkuyom böyle şeyleri neyse zaten adet olmuştum bir daha denememe fırsat olmamıştı............sen bu yontemle anlıyomusun pekı
Ben patlicani sevyom ondan yap. Bende etli kabak doldurdum onu yapıcam aksama.kızlar bana yemek fikri verin hadi......patlıcan var bezelye hangisini yapsam?
nasıl yapayım güveçmi olsun karnıyarık geçen hafta yaptım kızartmasıda bişeye benzemiyor ......Ben patlicani sevyom ondan yap. Bende etli kabak doldurdum onu yapıcam aksama.
ınsallhHoşgeldin canım inş güzel haberleri hep beraber alırız :)
bencede patlıcnnnBen patlicani sevyom ondan yap. Bende etli kabak doldurdum onu yapıcam aksama.
Kızartması da güzel oluyor ben önce hasliyorum sonra mısır unu ile yağda kizartiyorum. Hatta biz kısa bile hazırlıyoruz kışın buzluktan çıkarıp kizartiyorum. Biz çok seviyoz. Güveç yap canım onu çok seviyorumnasıl yapayım güveçmi olsun karnıyarık geçen hafta yaptım kızartmasıda bişeye benzemiyor ......
Deniz kaç yıllık evlisin ve kaç yasindasin biz senle tanisamadik.bencede patlıcnnn
en iyisimi güveç yapayım yanınada bulgur pilavı ve cacık oldu bitti......bu arada şu mısır unlusunu merak ettim birara alırım tarifini senden:)Kızartması da güzel oluyor ben önce hasliyorum sonra mısır unu ile yağda kizartiyorum. Hatta biz kısa bile hazırlıyoruz kışın buzluktan çıkarıp kizartiyorum. Biz çok seviyoz. Güveç yap canım onu çok seviyorum
kac aylık demelısınhenuz 6 ay bıle olmadı ama 2.evlılıgımDeniz kaç yıllık evlisin ve kaç yasindasin biz senle tanisamadik.
Taze gelin. Peki hiç bebeğin var mı ? Ilk evliliginden falankac aylık demelısınhenuz 6 ay bıle olmadı ama 2.evlılıgım
Tamam canım veririm tarifinien iyisimi güveç yapayım yanınada bulgur pilavı ve cacık oldu bitti......bu arada şu mısır unlusunu merak ettim birara alırım tarifini senden:)
kız vala maşallah kocalarımıza benimkide hiç baskı yapmaz şöyle yap böyle yap diye karışmamaları güzel yani.......Oh ben yarin memleketime gidiyorum 15 gün yokum. Artık başkaları yemek yapsın ben yiyeyim dedim eşime. Kim yapıcak dedi bende annen yapıcak ben yicem dedim :) :) sonuçta gezmeye gidiyorum senede 1 kere onda da oturup evde yemek yapamam dedim.tamam dedi kocaciim; )
en iyisimi güveç yapayım yanınada bulgur pilavı ve cacık oldu bitti......bu arada şu mısır unlusunu merak ettim birara alırım tarifini senden:)
Deniz kaç yıllık evlisin ve kaç yasindasin biz senle tanisamadik.
var 2 tane cocugum var ama ben evlılıgımın oturması ve kaynasmak ıcın bu cocuga ıht.oldugunu dusunuyomTaze gelin. Peki hiç bebeğin var mı ? Ilk evliliginden falan