- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.061
Neyse seninde böyle idare edekTelefonum kabul etmiyo ben napıyım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse seninde böyle idare edekTelefonum kabul etmiyo ben napıyım :)
Valla yapacak bisey yok sırıtma işareti. :)Neyse seninde böyle idare edek
Anlıyom ben seniValla yapacak bisey yok sırıtma işareti. :)
Bende seni kalp işaretiAnlıyom ben seni
Yapmış kadan oldunKürklüm sabah sana kalp emojisi yollayacam sırf senin hatirina :) yapacam
Valla yapacak bisey yok sırıtma işareti. :)
Bence oluyoSırıtma bu olmuyomu:-D
günaydın
hayirli sabahlarr canlarrrGünaydın
Hayırlı sabahlar canım hayırlı olsun bebeğin ikinci kez kan verdin mi değerin 2 kat artması gerekhayirli sabahlarr canlarrr
hayir cnm vermedim vermek sart mi acaba 2.yi.ben iki hafta sonra doktora randevu aldim o zaman gidrrim insallahHayırlı sabahlar canım hayırlı olsun bebeğin ikinci kez kan verdin mi değerin 2 kat artması gerek
Üzmek istemem asla seni önemli olan iki kat artması değerin adetin geçincemi yaptırdın bundan önceki hamileliğimde 2 sefer kimyasal gecirdim birinde 39 du adetime 1 gün vardı 2 gün sonra yaptırdimda 24 düşmüştü inşallah seninki ilerler cnmhayir cnm vermedim vermek sart mi acaba 2.yi.ben iki hafta sonra doktora randevu aldim o zaman gidrrim insallah
insallah cnm kinyasal olunca nasil oluyirki?kendiligunden mi atiyor kanama vs mi oluyir?Üzmek istemem asla seni önemli olan iki kat artması değerin adetin geçincemi yaptırdın bundan önceki hamileliğimde 2 sefer kimyasal gecirdim birinde 39 du adetime 1 gün vardı 2 gün sonra yaptırdimda 24 düşmüştü inşallah seninki ilerler cnm
Kimyasal gebelik her kadin senede 2 kere yaşıyor haberi olmadan değer düşünce adet oluyosuninsallah cnm kinyasal olunca nasil oluyirki?kendiligunden mi atiyor kanama vs mi oluyir?
anladim cnm o zaman kendimi yormaya gerek yok zaten kinyasal olsa bile adet olurum hic hamile kalmamis sayarim onume bakarim no problem.ama hayirla saglikla ilerler insallah .henuz kimseye bisey demiyorum zaten 2 hafta sonra kesinlesirse ailelere soyliycem zaten. tesrkkurler bu arada cvb in icinKimyasal gebelik her kadin senede 2 kere yaşıyor haberi olmadan değer düşünce adet oluyosun
Aynen cnm güzel düşünmüşsün biz hemen yaydık sonradanda zor düzelttik kimseye aciklama yapmak zorunda değiliz ama Hani hamileydin oluyor allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahanladim cnm o zaman kendimi yormaya gerek yok zaten kinyasal olsa bile adet olurum hic hamile kalmamis sayarim onume bakarim no problem.ama hayirla saglikla ilerler insallah .henuz kimseye bisey demiyorum zaten 2 hafta sonra kesinlesirse ailelere soyliycem zaten. tesrkkurler bu arada cvb in icin