Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayir cnm vermedim vermek sart mi acaba 2.yi.ben iki hafta sonra doktora randevu aldim o zaman gidrrim insallah
Üzmek istemem asla seni önemli olan iki kat artması değerin adetin geçincemi yaptırdın bundan önceki hamileliğimde 2 sefer kimyasal gecirdim birinde 39 du adetime 1 gün vardı 2 gün sonra yaptırdimda 24 düşmüştü inşallah seninki ilerler cnm 🤲🏻

Üzmek istemem asla seni önemli olan iki kat artması değerin adetin geçincemi yaptırdın bundan önceki hamileliğimde 2 sefer kimyasal gecirdim birinde 39 du adetime 1 gün vardı 2 gün sonra yaptırdimda 24 düşmüştü inşallah seninki ilerler cnm 🤲🏻
insallah cnm kinyasal olunca nasil oluyirki?kendiligunden mi atiyor kanama vs mi oluyir?

Kimyasal gebelik her kadin senede 2 kere yaşıyor haberi olmadan değer düşünce adet oluyosun
anladim cnm o zaman kendimi yormaya gerek yok zaten kinyasal olsa bile adet olurum hic hamile kalmamis sayarim onume bakarim no problem.ama hayirla saglikla ilerler insallah .henuz kimseye bisey demiyorum zaten 2 hafta sonra kesinlesirse ailelere soyliycem zaten. 😁tesrkkurler bu arada cvb in icin

anladim cnm o zaman kendimi yormaya gerek yok zaten kinyasal olsa bile adet olurum hic hamile kalmamis sayarim onume bakarim no problem.ama hayirla saglikla ilerler insallah .henuz kimseye bisey demiyorum zaten 2 hafta sonra kesinlesirse ailelere soyliycem zaten. 😁tesrkkurler bu arada cvb in icin
Aynen cnm güzel düşünmüşsün biz hemen yaydık sonradanda zor düzelttik kimseye aciklama yapmak zorunda değiliz ama Hani hamileydin oluyor allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻

X