- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 42
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #25.201
Aynennn benimki ole oluverdi.....Demiii
Seninde mi ilkti kzuuAynennn benimki ole oluverdi.....
Tabi cnm ilkti. Yas 37.. fsh yuksekti... tedavi olmaya tam karar verdik.. 3 ay sonr baslayacaktik ki suprizzzz ben geliyorum dedi ...Seninde mi ilkti kzuu
Belki dediğin gibi bu ayda bana süpriz olurTabi cnm ilkti. Yas 37.. fsh yuksekti... tedavi olmaya tam karar verdik.. 3 ay sonr baslayacaktik ki suprizzzz ben geliyorum dedi ...
olmayacak sey degol. Rabbim ol deyonce olduruyor. Hayirlisi cnm.Belki dediğin gibi bu ayda bana süpriz olur
Aynen öyle kuzumolmayacak sey degol. Rabbim ol deyonce olduruyor. Hayirlisi cnm.
GunaydinnnnGünaydınlar efenimmmm
Gunumuz aydin olsunnnngünaydın
Napayım canım valla iş güç bebek uğraşları aynen devam sen napıyosun yoktun bayadır@Emine Hatayli @Lostinparadise @mervana8794Tatlim12345 @Nisanesintisi01 Semaknc
napıyonuz kızlar sesiniz çıkmıyor
Bende aynı kuzum devam ediyoruz bakalımNapayım canım valla iş güç bebek uğraşları aynen devam sen napıyosun yoktun bayadır
oh ellerine saglik cnm .bende oglan in odevlerini yaptiriyorum malum 1.sinif.sabir diliyorum. bende disari cikacagim birazdan biraz alisveris..Bana bildirimler gelmemiş
Yarın 2 arkadaşım gelecek bende ne yapsam diye düşünüyodum
Portakallı keki gece yaparım başka ne yapsam bide pizza yapsam yetiştirirmiyim bakalım
Benim oğlan gündüz rahat vermiyor gece yaparım anca ama pizza sıcak yenir olmadı onu yarın sabah yaparım belki
Siz neler yapıyorsunuz fıstıklar?
Merhaba gözünüz aydınTabi cnm ilkti. Yas 37.. fsh yuksekti... tedavi olmaya tam karar verdik.. 3 ay sonr baslayacaktik ki suprizzzz ben geliyorum dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?