Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mi. Düzelemediniz mi ya
Malesef sevgi bittimi değilde saygı bittimi geri dönüşü yok kv için beni yok sayan birine denecek bişey de yok bugün vazgeçen yarın başka sebepten vazgeçer sadece doğum sürecine kadar beraberiz doğduktan ve biraz lohusaligi. Geçtikten sonra ayrılalım dedim çok iwtkeli değil ama ayridim evi

Ailenin yanına mı gittin yoksa yalnız mı yaşıyorsun canım ya üzüldüm gerçekten

Ailenin yanına mı gittin yoksa yalnız mı yaşıyorsun canım ya üzüldüm gerçekten
Annem geldi yanıma CNm görev gereği başka yerdeydik ben evimde kaldim o gitti çok denedim ama inan gecmisimide biliyosun az çok bittimi bitiyor fedakarlık yapmak biseyi değiştirmiyor taviz üstüne taviz getirtiyor davayı açmadım daha açma diye yalvarıyor su sıra uzak durmak için hiç bu konulara girmiyorum ama kendimi ayağa kaldirdigin ilk gün oğlumla yeni bı hayata baalicam insllah

Bosaniyoruz canım sadecebu hamilelik sürecinde kadar bu konuları bıraktık ama ayrı yaşıyoruz artık

Üzüldüm canım ne diyeyim hakkında hayırlısı olur inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alıp huzurla güzel bir başlangıçla devam edersin hayatına

Canım kramplarım çok arttı doktordayim.her hafta sen napiyosun nasıl gidiyor calismalar
Cnm benim nolur kendine cok dikkat et. Suan onemli olan sen ve bebeginsin. Gerisini. S... et. Ve hayatta hicbir sey son degildildir. Yeni guzel seylerin baslangicidir.hep pozitif ol ki hayat sana guzellikler sunsun. Bi daha yok bole bi hayat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…