Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyiyiz bebişim sen nasılsın
Bilmiyorum ki kuzum. Doktor bana verdi o bitti tekrar verdi oda bitti daha da kullanmam doktor kullan diyene kadar

Ben pek iyi olduğumu söyleyemem
Bugünlerde sürekli kötü haberler felaketler olunca insanın gülesi gelmiyor
Bugün enkaz altında ölen bir anne ile 2 yaşındaki oğlunu da görünce hıçkırıklara boğuldum
Allah yavrularımızın acısını göstermesin
en büyük dileğim onların sağlıkla büyüdüğünü görebilmek....sen napıyosun

Bence kafaya göre kullanma canım önce kanda baktır hatta diğer değerlerine de baktır d vitamini b12 ,demir falan.... Varsa bir eksiklik o şekilde kullanırsın
Folik asit vücutta depolanan bir vitamin ve kanda gereğinden fazla yüksek olması da zararlı. Ben 2 hamileliğimden önce kullanmamıştım ama Allah'a şükür kanımda düşük çıkmadı en güzeli doğal yollarla almak aslında. Ya bu arada dün akşamdan beri burnum akıyor hapşırık falan belliki kapmışım inşallah oğluma bulaşmaz kuşburnu kaynatsam iyi olacak ama hiçde halim yok

cok haklisin cnm bende ayni düşünüyorum..gecmis olsun aman dikkat et..annelerin ekstra guce ihtiyaci var biliyorsun rabbim guc kuvvet sagluk versin de çocuklarımıza bakalim..ayrica evet ya deprem beni de bayagi üzdü gece hic uyuyamadım desem..aslinda boyle felaketler dünyada hersryin bos oldugunu hissetiriyor

Amin...aynen öyle Allah ölümün bile hayırlısını nasip etsin cümlemize amin Teşekkür ederim canım. Allah'a emanet yaşayan aciz kullarız işte...

Amin.evet cok üzücü Allahin takdiri ilahisi bende bugun oğlumla evdeydim.hava cok.soguk

Yaş 25 kuzum. Bebiş yok henüz uzun bi süredir enfeksiyonla uğraşıyordum yeni kurtuldum Allahın izniyle bundan sonra bakacağız işte
Bi bitki var kaynanam da enfeksiyon için bilio musun onu içiosun adet baslayınca bitince iki gün gecıo bırakıosun cok acı bişi ama hamile kalıosın hemen temızlıo

Bi bitki var kaynanam da enfeksiyon için bilio musun onu içiosun adet baslayınca bitince iki gün gecıo bırakıosun cok acı bişi ama hamile kalıosın hemen temızlıo
Yok kuzu ben ot çöp kullanmayacağım beni kötü etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…