- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.961
Yerim seniiikürklüm az yokum emi odada temizlik yapılıyor çıkmam lazımgitme bak tamam mı bir daha bırakıp
Ay canım ya bende seni çok özledim dön artıkMerhaba bebeklerim ben geldimmmm
Hepinizi o kadar çok özledim ki, hiç düşünmemiştim bu kadar özleyeceğimi, gerçekten sanalda değil hakiki arkadaşlarım, ablalarım, kardeşlerim olmuşunuz
Daha açmayı düşünmüyordum çünkü güzel bi haberle dönemiyorum sizlereama yinede dayanamadım geldim olsun nasip
Sık girdim ve okudum topiği, üzüldüğüm sevindiğim şeyler oldu. Atladıklarım görmediklerimde olmuş olabilir.
@mervana8794 kuzum senin için çok üzüldüm. Rabbim feraha kavuştursun inşallah.
benibekleyin çiçeğimmmm sorunların ne acaba seni çok özledim çok seviyorum
fer_nur bebeğimmmm ben geldim seni çok özledimmmmm
@SiriusBlackK yavru kuşum
@Yazgele bebişimiz hayırlı olsun
Hayhatun minnoşşşş bebişimiz hoşgelmiş
@Eneaciz kuzum gözün aydın
Mavi Boncugumm boncuğum sana bi miktar kırgınım, keşke hesabımı neden dondurduğumu soranlara cevap verirken beni eleştirmeseydin. Sonuçta herkesin derdi, sıkıntısı, yaşantısı farklı. Herkes iyi niyetle, güzel haberle gelir inşallah kürklü dediğinde amin deseydin en azından. Netice de biz buraya üye olurken sözleşme yapmıyoruz, kimseye söz senet vermiyoruz hiç gitmeyeceğiz diye. Topikte de böyle bi kural yoktu diye biliyorum. Öğreneceklerini öğrenenler gidiyorlar vs hoş kelimeler değildi. Benim için dememiş olsan bile ben söz konusuydum orada.
Her neyse canlarım güzel haberim yok ama hepinizi çok fazla seviyorum.
(Unuttuklarım varsa affola ☺)
Merhaba bebeklerim ben geldimmmm
Hepinizi o kadar çok özledim ki, hiç düşünmemiştim bu kadar özleyeceğimi, gerçekten sanalda değil hakiki arkadaşlarım, ablalarım, kardeşlerim olmuşunuz
Daha açmayı düşünmüyordum çünkü güzel bi haberle dönemiyorum sizlereama yinede dayanamadım geldim olsun nasip
Sık girdim ve okudum topiği, üzüldüğüm sevindiğim şeyler oldu. Atladıklarım görmediklerimde olmuş olabilir.
@mervana8794 kuzum senin için çok üzüldüm. Rabbim feraha kavuştursun inşallah.
benibekleyin çiçeğimmmm sorunların ne acaba seni çok özledim çok seviyorum
fer_nur bebeğimmmm ben geldim seni çok özledimmmmm
@SiriusBlackK yavru kuşum
@Yazgele bebişimiz hayırlı olsun
Hayhatun minnoşşşş bebişimiz hoşgelmiş
@Eneaciz kuzum gözün aydın
Mavi Boncugumm boncuğum sana bi miktar kırgınım, keşke hesabımı neden dondurduğumu soranlara cevap verirken beni eleştirmeseydin. Sonuçta herkesin derdi, sıkıntısı, yaşantısı farklı. Herkes iyi niyetle, güzel haberle gelir inşallah kürklü dediğinde amin deseydin en azından. Netice de biz buraya üye olurken sözleşme yapmıyoruz, kimseye söz senet vermiyoruz hiç gitmeyeceğiz diye. Topikte de böyle bi kural yoktu diye biliyorum. Öğreneceklerini öğrenenler gidiyorlar vs hoş kelimeler değildi. Benim için dememiş olsan bile ben söz konusuydum orada.
Her neyse canlarım güzel haberim yok ama hepinizi çok fazla seviyorum.
(Unuttuklarım varsa affola ☺)
Valla canım inan avukatlara sormaya bile başladım velayei alabilir miyim diye bu kadar dönek biriyle şimdi yapan yaridna yapar düşüncesiyle baparim bilmiyorum bu çocuğu çok istedim çok ağladım şimdi onun benden koparirlar düşüncesi mahvediyor evliliğim oturdu diye düşünürken neler yaşatıyorlar evlat olunca daha farklı düşünüyor insan
döndüm minnoşumAy canım ya bende seni çok özledim dön artık
Anladım. İnsanlar beni sorduktan sonra bu cümleyi kurmuş olman üzerime alınmama sebep oluyor haliyle. Her neyse herkes istediğini yap alta özgür.Hoşgeldin canım ben seni eleştirecek bişey yazmadım , buralarda çok vakit harcadığını gitmek istediğini beyan eden sendin ve bende aksini iddia etmedim. Evet kimse burda kalmak zorunda değil. Benim kendi fikrimi söylemiş olmam, senin hakkında kötü düşündüğüm anlamına gelmez. Her insan aynı düşüncede olmak zorunda değil neticede. Ben senin hakkında öyle uzun uzun bişey bile yazmadım, gitmek istedin gittin kim ne yapmak istiyorsa onu yapar eğer senin adını yazmış olsaydım kırılmakta haklısın derdim. Ben "Birçok insan istediği şeyi öğrendikten veya hayaline kavuştuktan sonra siteyi terkediyor" derken seni kastetmedim. Bugüne kadar buna şahit olduğum kişileri kastettim. Üstüne alınmana gerek yoktu yani
Cağnımmmmmmm
Tamam bebişim. NapıyosunKaybolma sakın
Seni takip ediyorum :)Tamam bebişim. Napıyosun
döndüm minnoşum
Anladım. İnsanlar beni sorduktan sonra bu cümleyi kurmuş olman üzerime alınmama sebep oluyor haliyle. Her neyse herkes istediğini yap alta özgür.
Cnm benim yazdiklarina cok uzuldum allah yardimcin olur ins. Yasadigin en kotu olayi evlatlarini kaybetmissin bundan daha kotusu ne olabilir ki. Esun egerki bu durumda bile esin ailesinin tarafina donuyorsa ve sana baski yapiyorsa sana olan sayginin bittiginin gostergesidir. Bu saatten sonra esinin degisecegini dusunuyorsan evlliginin zorluklarinin ustesinden ya gelmeye calisacaksin yada ipi inceldigi yerden koparacaksin. Ama unutmaki adalet hep annelerin yanindadir. Bebegin velayeti 100 / 100 sana verilir. Bunda endiaen olmasin. Sakin kotu seyler dusunup kendini ve bebisini uzme. Hersy oluruna varir.Kızlar çok üzgünüm konu dışı olacak ama ben galiba bosanmaya doğru gidiyorum aranızda bilenler bilir ikiz bebeklerini kaybettim ve ikinci bebeğime sebep kv olmuştu esim aramızı duzeltmek için sürekli beni aratmaya çalıştı açmadım telefonlarini görüntülü konuşurken tuttu tuttu beni gösterdi oda ordan bırak istemiyorsa gösterme şunu dedi göbeğini göster ne kadarlık olmuş bakalım dedi sonra eşim kapatıp ne vardı annemle konussaydin dedi düşünün o kamerada öyle derken esim.bana bunu dedi ki inanın ESim b begimi kaybettiğimde sen yerden göğe kadar haklısın asla gorusturmucem seni ama ben annemdie gorusurm torununu götürürüm dedi tabiki dedim hiç itiraz etmedim ama şu hamilelik sürecinde sürekli annsiyle beni bı araya getirme çabasına girdi bu arada. Küsme sebebeimiz memlekete tayin isticektik onların apartmanında oturmak istemedik diye bı ton bağırdı trip attı o akşam bebeğim düştü ve 3 aylıktı nerdeyse üstelik çocuğun olmaz dediklerin üstüne kalmstm Rabbime sukur bekletmedi hemen gebe kaldım tekrar. Oğlum şuan 33 haftalık ve yine aynı sorunlari bana yaşatmaya başladılar ben öğretmenim çalışıyorum çocuğuma bakacak gücüm var ama evladımı bensen alırlar diye çok korkuyorum eşimi seviylrum ama kv ile beni baristirmaya çalışıp haklı olduğumu unutmasini yediremiyorum ne yapacağım kızlar çıkmaz dayım çok yoruldum bebeğimin kilo alımı durdu bıktım bunların yüzüne sorun yaşamaktan görümcem beni aradı engelledim bı sürü bağırdı bu kadın hamile falan dinmelesi esim ama Allah aşkınıza söyleyin hep mi ben fedakarlık yapayım ben canımı kaybettim parcami kaybettim o kanamayla belki ölecektim benim bu çektikleri.m 7 ayda unutuldu nasl yedireyim.kendime boşanmaktan başka ne yapabirim
Moral olarak çöküş içindeyim adete 8 gün var ama herşey normal yani hamilelik belirtisi yok övü testi yaptım negatif bariz bu ayda tutmadıDnzrsy nasılsın canım adete kaç kaldı
öyle düşünmeMoral olarak çöküş içindeyim adete 8 gün var ama herşey normal yani hamilelik belirtisi yok övü testi yaptım negatif bariz bu ayda tutmadı ☹
Hayırlısı olsun zamanı var demek ama insan her ay her ay stres oluyoröyle düşünme
benim 4 gün kaldı
hiçbir belirti yok
hatta çok zor zamanlar geçirdim bir haftada
panik ataklar yüksek ateşler...
yine de umudumu kaybetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?