Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım ya bende seni çok özledim dön artık

Hoşgeldin canım ben seni eleştirecek bişey yazmadım , buralarda çok vakit harcadığını gitmek istediğini beyan eden sendin ve bende aksini iddia etmedim. Evet kimse burda kalmak zorunda değil. Benim kendi fikrimi söylemiş olmam, senin hakkında kötü düşündüğüm anlamına gelmez. Her insan aynı düşüncede olmak zorunda değil neticede. Ben senin hakkında öyle uzun uzun bişey bile yazmadım, gitmek istedin gittin kim ne yapmak istiyorsa onu yapar eğer senin adını yazmış olsaydım kırılmakta haklısın derdim. Ben "Birçok insan istediği şeyi öğrendikten veya hayaline kavuştuktan sonra siteyi terkediyor" derken seni kastetmedim. Bugüne kadar buna şahit olduğum kişileri kastettim. Üstüne alınmana gerek yoktu yani

İnşallah seni kimse yavrundan koparamaz
Allah o duruma düşürmesin. Lütfen bunları düşünerek kendini de bebeğini de strese sokma. İnşallah eşin daima senin yanında olur. Bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al da hele bi Allah'ın izniyle

Ay canım ya bende seni çok özledim dön artık
döndüm minnoşum
Anladım. İnsanlar beni sorduktan sonra bu cümleyi kurmuş olman üzerime alınmama sebep oluyor haliyle. Her neyse herkes istediğini yap alta özgür.

döndüm minnoşum

Anladım. İnsanlar beni sorduktan sonra bu cümleyi kurmuş olman üzerime alınmama sebep oluyor haliyle. Her neyse herkes istediğini yap alta özgür.

Şerocum ben siteyi terkedenlerden bahsetmişim sen siteyi terk mi ettin
Geçici süre ayrılacağını söyledin o halde niye üstüne alınıyosun. Herkes konuşmaktada özgürdür değilmi
mesela guzelgunler2019 'da ayrıldı gitti onun sebebini biliyorum herkesin kendi kararı. Dikkat ettiysen zaten listede bat'ları da güncellemiyorum artık
Sadece burda durmayacak olupda boş yere bat yazdıranlar olmasın yeter çünkü benim vaktimi de kimsenin çalmaya hakkı yok

Cnm benim yazdiklarina cok uzuldum allah yardimcin olur ins. Yasadigin en kotu olayi evlatlarini kaybetmissin bundan daha kotusu ne olabilir ki. Esun egerki bu durumda bile esin ailesinin tarafina donuyorsa ve sana baski yapiyorsa sana olan sayginin bittiginin gostergesidir. Bu saatten sonra esinin degisecegini dusunuyorsan evlliginin zorluklarinin ustesinden ya gelmeye calisacaksin yada ipi inceldigi yerden koparacaksin. Ama unutmaki adalet hep annelerin yanindadir. Bebegin velayeti 100 / 100 sana verilir. Bunda endiaen olmasin. Sakin kotu seyler dusunup kendini ve bebisini uzme. Hersy oluruna varir.

Moral olarak çöküş içindeyim adete 8 gün var ama herşey normal yani hamilelik belirtisi yok övü testi yaptım negatif bariz bu ayda tutmadı ☹
öyle düşünme
benim 4 gün kaldı
hiçbir belirti yok
hatta çok zor zamanlar geçirdim bir haftada
panik ataklar yüksek ateşler...
yine de umudumu kaybetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…