- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.921
Hayirli cumalargünaydın hayırlı cumalar
tşklerHayirli cumalar
Hislerim cok kuvvetli iki oglumuda ruyamda gordum ayni ruyamdaki gibide dogdular sen temiz kalplisin inanclisin Rabbim seni mukafatlandiracaktir. Isteyene dileyene gonlundekini nasip etsin Allah im. Banada saliha bir kiz evlat insallah.
şükür iyiyim çalışmaya devamİdare eder canım sen nasılsın?
Cumamız hayrolsun♥
Evet canim seni tanimiyorum ama diger topigi takip ediyordum hatta bebegine cok uzulmustum Rabbim yenisini saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin dilerim kimin gonlunde ne varsa icinde banada nasip etsinAmin yaa mâşallah sanatüylerimi ürperttin daha beni hiç tanımadan bunları söylemen beni hem şaşırttı hemde duygulandırdı
Gözlerim doldu şuan
Allah razı olsun gerçekten içine doğdu dimi
Rabbim sanada gönlünün muradını versin amin
Gözlere bakMâşallaheh işte bende idare eder
Evet canim seni tanimiyorum ama diger topigi takip ediyordum hatta bebegine cok uzulmustum Rabbim yenisini saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin dilerim kimin gonlunde ne varsa icinde banada nasip etsin
Emocin cok tatlıydıNe gözü canım anlamadım
Emocin cok tatlıydı
Üzgün surat mınapıyosun
uyuyabiliyomusun biraz
Kızlar çok üzgünüm konu dışı olacak ama ben galiba bosanmaya doğru gidiyorum aranızda bilenler bilir ikiz bebeklerini kaybettim ve ikinci bebeğime sebep kv olmuştu esim aramızı duzeltmek için sürekli beni aratmaya çalıştı açmadım telefonlarini görüntülü konuşurken tuttu tuttu beni gösterdi oda ordan bırak istemiyorsa gösterme şunu dedi göbeğini göster ne kadarlık olmuş bakalım dedi sonra eşim kapatıp ne vardı annemle konussaydin dedi düşünün o kamerada öyle derken esim.bana bunu dedi ki inanın ESim b begimi kaybettiğimde sen yerden göğe kadar haklısın asla gorusturmucem seni ama ben annemdie gorusurm torununu götürürüm dedi tabiki dedim hiç itiraz etmedim ama şu hamilelik sürecinde sürekli annsiyle beni bı araya getirme çabasına girdi bu arada. Küsme sebebeimiz memlekete tayin isticektik onların apartmanında oturmak istemedik diye bı ton bağırdı trip attı o akşam bebeğim düştü ve 3 aylıktı nerdeyse üstelik çocuğun olmaz dediklerin üstüne kalmstm Rabbime sukur bekletmedi hemen gebe kaldım tekrar. Oğlum şuan 33 haftalık ve yine aynı sorunlari bana yaşatmaya başladılar ben öğretmenim çalışıyorum çocuğuma bakacak gücüm var ama evladımı bensen alırlar diye çok korkuyorum eşimi seviylrum ama kv ile beni baristirmaya çalışıp haklı olduğumu unutmasini yediremiyorum ne yapacağım kızlar çıkmaz dayım çok yoruldum bebeğimin kilo alımı durdu bıktım bunların yüzüne sorun yaşamaktan görümcem beni aradı engelledim bı sürü bağırdı bu kadın hamile falan dinmelesi esim ama Allah aşkınıza söyleyin hep mi ben fedakarlık yapayım ben canımı kaybettim parcami kaybettim o kanamayla belki ölecektim benim bu çektikleri.m 7 ayda unutuldu nasl yedireyim.kendime boşanmaktan başka ne yapabirim
hayirli sabahlar hanimlar adetim 3.gunundeyim insallah adet bitimi korunmayi birakacagiz heyecanliyim hakkimizda hayirlisi olsun insallah..sizler neler yapiyirsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?