- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.421
Görmedim kusura bakma tmm canim.aklimda olsun sağolasın
kuzum Allah bize o günleri görmeyi nasip etsin inşallah❤
1 ay ıcınde kızım ameliyat olacak bademcikleri alınacak bu ara hamileliği askıya almak zorunda kaldım kızıma haksızlık edıyormus um hıbı hissediyorum bu ay klomen de kullanmıştım ama son anda ameliyat durumu olustu Rabbım yardımcımız olsun insallah
Kizlar merhaba bende dogum yaptim .zor bi surec oldu. Normal baslayip sezeryanla sonlandik. suan ikimizde iyiyiz.
geçmiş olsun .Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKizlar merhaba bende dogum yaptim .zor bi surec oldu. Normal baslayip sezeryanla sonlandik. suan ikimizde iyiyiz.
Sagol cnm bugun 7 gun baya toplandin. Cok sukur saglicakla kavustuk birbirimize . Biraz mizmiz. Annelik cok zormus. Genel anestezi yapildi bebegin kalp atislari zayiflayinca acil olarak yaptilar. Agrilarim oluyir ama azaldi. Ara ara yazacagim .Çok geçmiş olsun canım Allah hayırla sonuçlandırsın ameliyatı Allah herşeyin hayırlısını versin
Mâşallah canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin kavuştunya en önemlisi o...toparlanınca yazarsın bilgilerini de eklerim♥ spinal olduysan bol bol kahve iç o baş ağrısına iyi gelir bol su yürüyüş yaptıkça düzeleceksin inşallah
Sagol cnm .geçmiş olsun .Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
sende sağol ismi ne oldu bebişin?Sagol cnm .
Liya koyduksende sağol ismi ne oldu bebişin?
Sagol cnm bugun 7 gun baya toplandin. Cok sukur saglicakla kavustuk birbirimize . Biraz mizmiz. Annelik cok zormus. Genel anestezi yapildi bebegin kalp atislari zayiflayinca acil olarak yaptilar. Agrilarim oluyir ama azaldi. Ara ara yazacagim .
Destegin icin cok sagol cnm kocaman opuyorum .29 kasımda doğdu yani? Dur daha yeni başlıyoruzAllah sağlık versinde öyle böyle büyüyolar sormak istediğin bişey olursa burdayım canım prensesini öp yerime
Çocuk bakıom valla
Gözün aydınKizlar merhaba bende dogum yaptim .zor bi surec oldu. Normal baslayip sezeryanla sonlandik. suan ikimizde iyiyiz.
Gözün aydın
isim koydunuz mu 9 ay durdun durdun sonunda adı belli mi?Gözün aydın
Evet koyduk kızisim koydunuz mu 9 ay durdun durdun sonunda adı belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?