Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok geçmiş olsun canım Allah hayırla sonuçlandırsın ameliyatı Allah herşeyin hayırlısını versin

Kizlar merhaba bende dogum yaptim .zor bi surec oldu. Normal baslayip sezeryanla sonlandik. suan ikimizde iyiyiz.

Mâşallah canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin kavuştunya en önemlisi o...toparlanınca yazarsın bilgilerini de eklerim♥ spinal olduysan bol bol kahve iç o baş ağrısına iyi gelir bol su yürüyüş yaptıkça düzeleceksin inşallah

Sagol cnm bugun 7 gun baya toplandin. Cok sukur saglicakla kavustuk birbirimize . Biraz mizmiz. Annelik cok zormus. Genel anestezi yapildi bebegin kalp atislari zayiflayinca acil olarak yaptilar. Agrilarim oluyir ama azaldi. Ara ara yazacagim .

Sagol cnm bugun 7 gun baya toplandin. Cok sukur saglicakla kavustuk birbirimize . Biraz mizmiz. Annelik cok zormus. Genel anestezi yapildi bebegin kalp atislari zayiflayinca acil olarak yaptilar. Agrilarim oluyir ama azaldi. Ara ara yazacagim .

29 kasımda doğdu yani? Dur daha yeni başlıyoruz Allah sağlık versinde öyle böyle büyüyolar sormak istediğin bişey olursa burdayım canım prensesini öp yerime

Listedeki bazı arkadaşlara bakıyorum bazı kişiler kendi doğum yapacakları ayın topiklerinde takılıyolar sürekli hayır yani oralarda takılacaksanız buraya neden adınızı yazdırdınızki onu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…