- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.401
Inşallah kısa zamanda alican haberi listeye yazsana bizde görelim adet tarihini bak yaz içime doğuyor hamile kalcan
Aminn canımYaa ne güzel konuşuyosun Allah razı olsun kuzuminşallah burdaki isteyen arkadaşlarımla beraber ❤ başka diyenlerde var senin gibi böyle
İnşallah öyle olur sağlıkla gelsin yeterki
Allah seni de sağlıkla yavruna kavuştursun
Ben aylardır kürtaj olduğumdan beri kendimi listeye yazmadım böyle daha iyi sanki yazarsam daha stres yapabilirim
adetlerim zaten çok düzenli değil
Kızlar bu sayfaya baktıgımda bu başlık daha 25 lerdeydı sımdı 2400 lerde. O zamandan beri hatta onun oncesı 1 yıl var ne yaptıysam olmadı. Bı ara hesabımı dondurdum dayanamadım Baska hesapla geldım yine takip ettim. Kafaya taktım sonra takmadım doktora gittim sonra gitmedim ılac ıctım sonra ıcmedım ovulasyon kullandim Bı ara kullanmadım yanı herseyi 2 turlu denedim ama olmayınca olmuyor demekkı. Dediler ki stres yapınca olmaz son zamanlarda aslında eskisi gibi dusunmedıgımı farkettım ama yine olmadı tek degılım biliyorum ve bir kızım var cok sukur Allahım ıyıkı onu bana nasip etmıs Rabbım ilk once hıc cocugu olmayana nasip etsin ilk once onlar anne olsun sonra bana versin. Vardır Allahın bildigı diyip tevekkül ediyorum artık. Hakkımızda hayırlı olan olur ınsallah
NedensssssUyumuyoruz
Ben kadar olgun bir yaklaşım tebrik ediyorum çok güzel bir düşünceye sahipsin masallah sana Rabbim tüm bekleyenlere sana ve bana da nasip eder inşallah olmayınca olmuyor bu iş kısmet işi kesinlikle vaktinden önce gelmiyor sabır gerek ben de sen gibi sabırla bekledim bekliyorum da bakalım kısmeti ne zaman olacakKızlar bu sayfaya baktıgımda bu başlık daha 25 lerdeydı sımdı 2400 lerde. O zamandan beri hatta onun oncesı 1 yıl var ne yaptıysam olmadı. Bı ara hesabımı dondurdum dayanamadım Baska hesapla geldım yine takip ettim. Kafaya taktım sonra takmadım doktora gittim sonra gitmedim ılac ıctım sonra ıcmedım ovulasyon kullandim Bı ara kullanmadım yanı herseyi 2 turlu denedim ama olmayınca olmuyor demekkı. Dediler ki stres yapınca olmaz son zamanlarda aslında eskisi gibi dusunmedıgımı farkettım ama yine olmadı tek degılım biliyorum ve bir kızım var cok sukur Allahım ıyıkı onu bana nasip etmıs Rabbım ilk once hıc cocugu olmayana nasip etsin ilk once onlar anne olsun sonra bana versin. Vardır Allahın bildigı diyip tevekkül ediyorum artık. Hakkımızda hayırlı olan olur ınsallah
Bebek uyumadığı içinNedensssss
hatunummmBebek uyumadığı için
Napıosun nurum nasıl gidiyor hamilelikhatunummm
şükür iyiyim ama suyun az dedi doktor ne yapacaz taze lohusa deneyimli anneNapıosun nurum nasıl gidiyor hamilelik
şükür iyiyim ama suyun az dedi doktor ne yapacaz taze lohusa deneyimli anne
Ben kadar olgun bir yaklaşım tebrik ediyorum çok güzel bir düşünceye sahipsin masallah sana Rabbim tüm bekleyenlere sana ve bana da nasip eder inşallah olmayınca olmuyor bu iş kısmet işi kesinlikle vaktinden önce gelmiyor sabır gerek ben de sen gibi sabırla bekledim bekliyorum da bakalım kısmeti ne zaman olacak
Görmedim kusura bakma tmm canim.aklimda olsun sağolasınBende yazmıştım sana görmedin galiba
havuç suyu iç
kuzum Allah bize o günleri görmeyi nasip etsin inşallahÇok güzel dedin amin inşâllah bitanem en az kendime olduğu kadar senin içinde temenni ediyorum
Su tüketimini arttrcaksın birde sulu meyvelerden tüket benimde bu yüzden suyum coktuşükür iyiyim ama suyun az dedi doktor ne yapacaz taze lohusa deneyimli anne
İnşallah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin Rabbım hepimize canımCanım benim çok güzel ifade etmişsin...
Aynı hisleri yaşıyoruz bende oğlumun bi kardeşi olmasını çok istiyorum. Elbette hiç olmaması daha zor ama kardeş isteği de başka bir hismiş en az ilki kadar isteniyor
Rabbim bütün isteyenlere tattırsın
Bazen ne kadar uğraşsakda olmuyor evet
bende kürtaj sonrası her ay umutla bekliyorum ama birgün Rabbim nasip edecek diye temenni ediyorum. O gün hepimiz için yakındır inşâAllah
Ben kadar olgun bir yaklaşım tebrik ediyorum çok güzel bir düşünceye sahipsin masallah sana Rabbim tüm bekleyenlere sana ve bana da nasip eder inşallah olmayınca olmuyor bu iş kısmet işi kesinlikle vaktinden önce gelmiyor sabır gerek ben de sen gibi sabırla bekledim bekliyorum da bakalım kısmeti ne zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?