- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.241
Insallah cnm hersey yolunda gider saglicakla kucagima alirim. En kisa zamanda da sizinde guzel haberlerinizi bekliyorum. Hep dualarimdasiniz. Rabbim her isteyenin yuzunu en kisa zamanda guldurur ins.
Hepimizden cnm. Tabiki de yazarim. Firsat buldukca hep burda olurumAmin Allah razı olsun ♥ doğumdan sonra da inşallah yazarsın fırsat buldukça
Pek girmiyorum canım artık buralara fazla takmıyım kafaya diye ama faydası oluyo mu hayırSemaknc nerelerdesin kuzu sesin çıkmıyo iyimisin?
Pek girmiyorum canım artık buralara fazla takmıyım kafaya diye ama faydası oluyo mu hayırsen napıyosun nasılsjn
Hiç bişey tat vermiyor artık bu ayda olmadı çok yoruldumSeni iyi anlıyorum bende aynı durumdayım
Canım benim iyiyim şükür. Ev taşıdım onun yorgunluğu, grip oldum iş yoğunluğu ben petr oluyorum kuzum.. beni hatırlayıp sordugun için de çok mutlu oldum. Sen neler yapıyorsun nasılsın?Emine Hatayli nerelerdesin sende kayboldun herşey yolunda mı iyimisin
Cnmmm nasil gidiyorrr... doguma bise kalmadi . Pesindende allahin izniyle ben gelecegim.
Şükür canım hamdolsun
Hayırlı olsun kimin düğünü:)
Az kaldı bugünde ağrım var bakalım nolucak canım :) hayırlısıyla kurtuluruz inşallahhhhCnmmm nasil gidiyorrr... doguma bise kalmadi . Pesindende allahin izniyle ben gelecegim.
hatunummmmmAz kaldı bugünde ağrım var bakalım nolucak canım :) hayırlısıyla kurtuluruz inşallahhhh
Amin cnm ins. Bendede ara ara oluyor.bugun kontrolum vardi. Doktor sikinti yok dedi.Az kaldı bugünde ağrım var bakalım nolucak canım :) hayırlısıyla kurtuluruz inşallahhhh
Canım benim iyiyim şükür. Ev taşıdım onun yorgunluğu, grip oldum iş yoğunluğu ben petr oluyorum kuzum.. beni hatırlayıp sordugun için de çok mutlu oldum. Sen neler yapıyorsun nasılsın?
Canim nasilsinnn en son gelismeler noldu
Hayırlısıyla güzel Bi doğum olur inşallah canımAmin cnm ins. Bendede ara ara oluyor.bugun kontrolum vardi. Doktor sikinti yok dedi.
Valla ne yapiyim bugun hep aklimdaydin senin husanı ben cektim resmenAz kaldı bugünde ağrım var bakalım nolucak canım :) hayırlısıyla kurtuluruz inşallahhhh
Valla ne yapiyim bugun hep aklimdaydin senin husanı ben cektim resmenağrim var yazmissin dogurdumu ne yapti diye
Anladim sen yazdiktan hemen sonra cvp yazdim dönüş yapmadin eyvahh dedim bi gelisme oldu galibaay kıyamam kız. Hafiften kasık ağrıları var hala ama bi artış yok henüz stabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?