- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.221
Doğru söylüyorsun da negatifi görmekten korkuyorum ama sabah yapmayı düşünüyorumOlur ben yerleşme kanaması yaşamıştım hemde kıpkırmızıydı. Sen bence sabah ilk idrarınla test yap neden bu kadar kafa yoruyosunki yap sonucu gör
Senin yerleşme kanaman nasıldı peki hangi gün gördün adete yakın bir zaman miydi?Olur ben yerleşme kanaması yaşamıştım hemde kıpkırmızıydı. Sen bence sabah ilk idrarınla test yap neden bu kadar kafa yoruyosunki yap sonucu gör
Mavi Boncugumm çok yıprandım canım akışına bıraktım ara ara giriyorum
Senin yerleşme kanaman nasıldı peki hangi gün gördün adete yakın bir zaman miydi?
takipteyim kuzumEn doğrusunu yapıyosun
Anladım benimki adete çevirdi kırmızi kan geliyor kısmet olmadı bu ay daBenim son adetimden 34 gün sonra olmuştu
Son adetim 2 aralıktı, 5 ocakta kanama oldu
Kıpkırmızı geldi adet oldum sandım ped taktım aynı gün bi kez daha geldi sonra kesildi
Anlam veremedim ilk defa başıma gelmişti 4 gün sonra idrar testi yaptım
O gün yapsaydım silikte olsa çıkardı ama ben bekledim şimdi olsa öyle bişeyde hemen test yaparım bilgisizlik işte
takipteyim kuzumHayhatun ile Tatlim12345 ın doğumlarını bekliyorum.
sizlerin hamilelik haberlerini bekliyorum
Kürklümün geri dönmesini bekliyorum
fer_nur un hamileliğini takipteyim
Venim
Anladım benimki adete çevirdi kırmızi kan geliyor kısmet olmadı bu ay da
Burdayımfer_nur napıyosun nurella?
Burdayım
Zaten aklımda vardi önceden , degişmezse ,Allah nasip ederse sağlikla alirsak kucagimiza hayırlısıİsim düşündünmü?
Zaten aklımda vardi önceden , degişmezse ,Allah nasip ederse sağlikla alirsak kucagimiza hayırlısı
Bende bekliyorum kuzum ama henuz tik yok. Seninde guzel haberlerini biz bekliyoruz. Kendini cok ozletme.takipteyim kuzumHayhatun ile Tatlim12345 ın doğumlarını bekliyorum.
sizlerin hamilelik haberlerini bekliyorum
Kürklümün geri dönmesini bekliyorum
fer_nur un hamileliğini takipteyim
Bende bekliyorum kuzum ama henuz tik yok. Seninde guzel haberlerini biz bekliyoruz. Kendini cok ozletme.
Insallah cnm hersey yolunda gider saglicakla kucagima alirim. En kisa zamanda da sizinde guzel haberlerinizi bekliyorum. Hep dualarimdasiniz. Rabbim her isteyenin yuzunu en kisa zamanda guldurur ins.Nasılsın tatlım? Son zamanlar artık büyük buluşmaya az kaldı inşallah kolay doğumun olur sizin doğurmanıza az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?