- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 42
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.201
Bizlerde burdayizBen burdayım siz yoksunuz
Tüfff ya, çok üzüldüm valla, kız sen ne ara beniş yaptın bu arada, maşallah, hayırlı olsun canım benimAynen ole kuzum sen biraktin gittin son ra herkes teker teker kenara cekildi.
Bi ara olu verdi allahin ozniyle simdi dort gozle bekliyoruz gelmesini.Tüfff ya, çok üzüldüm valla, kız sen ne ara beniş yaptın bu arada, maşallah, hayırlı olsun canım benim
Gecmisolsun kuzum . Dikkat et kendine. Su siralar havalar cok fena...Ay ben çok fena grip oldum
Tansiyonun olabilir benceHanımlar merhaba :) size bir sorum olacak, gebelik belirtilerini inceliyordum da , sürekli adet gecikmesi bulantı vs diyor. Test yapmadım.Ben henüz böyle bişey yaşamadım ama şüphelendiğim başka durumlar var. İlk belirti olarak sormak istedimsiz de yaşadınız mı anlatacagım durumu. 1 haftadır ara ara ölcekmişim gibi kalp çarpıntım oluyor agzıma geliyor kalbim sanki normal oturup biriyle sohbet ederken, bu arada da kasıklarım şişti ve batmalarım var iğneleniyorr sanki belime de vuruyor sanki adet olcakmışım gibi halbuki 10 gün var, hamile olma ihtimalim varmı acaba ?
Hayırlı olsun kuzum, sağlıkla gelsin inşallahBi ara olu verdi allahin ozniyle simdi dort gozle bekliyoruz gelmesini.
Amin insallah cnm.Hayırlı olsun kuzum, sağlıkla gelsin inşallah
Hanımlar merhaba :) size bir sorum olacak, gebelik belirtilerini inceliyordum da , sürekli adet gecikmesi bulantı vs diyor. Test yapmadım.Ben henüz böyle bişey yaşamadım ama şüphelendiğim başka durumlar var. İlk belirti olarak sormak istedimsiz de yaşadınız mı anlatacagım durumu. 1 haftadır ara ara ölcekmişim gibi kalp çarpıntım oluyor agzıma geliyor kalbim sanki normal oturup biriyle sohbet ederken, bu arada da kasıklarım şişti ve batmalarım var iğneleniyorr sanki belime de vuruyor sanki adet olcakmışım gibi halbuki 10 gün var, hamile olma ihtimalim varmı acaba ?
Mavi Boncugumm canım beni ocağa atabilirmisin, ara vermek zorunda kaldık
Düğün dernek peşindeyiz :) siz nasılsınızzzz
Düğün dernek peşindeyiz :) siz nasılsınızzzz
Eşimin taraftan akraba :) teşekkür ederim. Evlilik kervanına o da katıldıŞükür canım hamdolsun
Hayırlı olsun kimin düğünü:)
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim adet günüm 16 Kasım Di ve hala adet olmadım adet belirtileri de yok normalde akıntı da. Olurdu ta ki adetim gelene kadar ama şuan yani dünden. Beri akıntım. Da. Yok ve ara ara. Kasiklarimda ağrı oluyor adetlerim de duzenlidir normalde acaba hamile olabilir miyim idrar testi yapsam çıkar mı
Yapayim dedim de 2 saat önce Bi damla kadar kahverengi leke geldi adet olacam herhalde yine de bilmiyorum gebelikte olur mu böyle varsa eger yani kafam karıştıTest yap varsa çıkar cnm
Yapayim dedim de 2 saat önce Bi damla kadar kahverengi leke geldi adet olacam herhalde yine de bilmiyorum gebelikte olur mu böyle varsa eger yani kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?