Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşllah tutar kuzum inşallah Rabbim yüzünü güldürsün ben de bu ay düşünüyorum bakalım yarın doktoru arayacağım ne diyecek ne zaman başlayacak ben ilk defa deneyeceğim ama bana da çok tüp bebek dediler ben baya geç kaldım aslında eşimle ayrıyız tedaviye de baslayamıyoruz ayrı olunca bakalım ben de yaş da gitti ınsallah bu ay mutluluğa dönüşür beklentimiz

Cnm benim umudunu hic kaybetme . Banada destek almalisin demislerdi. Asilama yada tup uzerine. Yasimda vardi. Ama rabbim ol deyince oluverdi. Hic bi tedaviye gerek kalmadan. Insallah en kisa zamanda rabbim seninde yuzunu guldurur.

Umudum kalmadı Ferdi Tayfur dinleyesim var
lan eşek sıpası kocaman odan var mis gibi
seninle yorulmadan oynayacak baban, senin kokunla uyumak için deliren annen var.
senin eğitimin için çırpınacağız
merhametli, ahlaklı, empati kurabilen bir birey olman için elimizden ne geliyorsa yapacağız.
yanında kavga etmeyeceğiz
kendi ailelerimizde gördüğümüz gibi seni de sevgiyle büyüteceğiz.
ne olmak istersen onaylayacağız, kararlarına saygı duyacağız.
en az bir sanatsal etkinliğe ve spor etkinliğine yönlendireceğiz ilgin doğrultusunda
-ömrümüz yeterse

ben olsam doğarım yani ne bu inat

Bencede. Kacmaz bu firsatt.

Bencede. Kacmaz bu firsatt.
daha sabaha kadar sayabilirim ama hepsinin tek bir cevabı var aslında
Allah’ın dediği olur.
o yüzden isyan edemiyorum. hayırlısı. ama içimdeki sesi de susturamıyorum.
son birkaç gün geçmiyor bat yaklaştıkça.

Cnm kafani dagitacak biselerle mesgul olmaya calis. Cok dusunme. Alkahin izniyle hersey zamani gelince guzel olacak.

Cnm kafani dagitacak biselerle mesgul olmaya calis. Cok dusunme. Alkahin izniyle hersey zamani gelince guzel olacak.
evet ama eşimin de benim de ailelerimizin yaşı var hem de baya.
istiyorum ki büyükanne ve büyükbabalarla büyüsün.
Allah’ım herkese sağlık versin.
Kafamı dağıtacak çok şey yapıyorum kuzum ama dönüp dolaşıp buraya geliyor hep mevzu.

Cnm benim ben babami kaybettim ve benim bebegim dedesini adla goremeyecek .elden bisey gelmiyor. Allhin ilahi takdiri. Bende isterdim babamin cocugumu gorup onunla oynamasini. Ama hrsey istedigin gibi gitmiyor. O yuzden dusunmemek lazim .yoksa isin icinden cikamazsin. Sadece kendini uzersin. Hersey zaten olacagina varir

evet çok haklısın. başın sağ olsun kuzum.
işte diyorum ya Allah’ın dediği oluyor hep.
ama çok aceleci davranmamın sanki biraz da sebebi bu çünkü yaşlarımız 30 henüz.

Gelicek uykularını çalmaya

evet çok haklısın. başın sağ olsun kuzum.
işte diyorum ya Allah’ın dediği oluyor hep.
ama çok aceleci davranmamın sanki biraz da sebebi bu çünkü yaşlarımız 30 henüz.
Sagol cnm. Ben 36 yasinda gebe kaldim. 30 yas cok genc bana gore. Zamani geldiginde emin ol olacak. Ben evleneli 2 yili askin bi sure hic korunmadik ve bebek olmadi. Belkide olsaydi benim saglik problemlerim yuzunden sonlandiracaktik.rabbimin isi iste.Doktora gittigimde doktor destek almami soyledi. Tabi bu sure icinde basarisiz operasyon gecirdim. Ameliyat oldum. Babami kaybettim vs. Cok sey oldu. Yazin tam tup bebebge karar verdik ki allahin izniyle bebek geldi. O yuzden nolur umudunu kaybetme. Rabbim en dogru zamani belirler ve o hic ummadigin zamanda yuzunu guldurur.

burada herkes öyle. hepinizinki birer mucize.

okudukça inancım artıyor.
ama hiç mi bir insan hamile kalamaz ya vücudum sanki programlanmış gibi.
bu ay her şey yolunda gitmişti halbuki
-gerçi hala test falan yapmadım regli de olmadım ama.
hani uzun zaman sonra ilk kez bu ay çok heveslendim bir sorun yoktu.

Kuzum biraz daha sabret. Allahin izniyle en kisa zamanda sende insallah mujddeli haberi alirsin

Günaydın kızlar ben ovulasyon testi ile adetin bitiminde n itibaren 12.gunde yumurtlama yi gördüm ve değerlendirduk iki gün önce beta HCG değerim 11.78 çıktı adetime yanliz 6 gün var ama hafif hafif lekelenme ve kasık ağrım var (

adete 6 gün varmış değerin 5’in üstünde bence hemen bir doktorla görüş bebişin tutunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…