- Emoji Skoru
- 3.376
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.941
Adet bitiminden 3-4 gün sonra başladımcanim
pik in gecmis o vakit.
ne zaman basladin testlere?
düzenliyse bu artik dönmez yani pik e olmus 20. gün, yarin pik olsa 35 de adet gelcek demek.
Ayyy Allah sabır versin zormuş gerçekten ben otomatik vites için ehliyet alıyorum B sınıfı muhtemelen bana otomatik kullandıracak direksiyon dersinde hoca çünkü benim vitesli kullanmam yasakanlamadim kiz ne otomatik arabasi?
vitesli arabayla oluyor sinav, calismalar hepsi.
Benzinli arabayi hic sevmedim, dizelin kullanimi daha kolay.
bizim araba da dizel ondan rahatim,
ehliyetimi 30 unda alabiliyorum belediyeden suan kullanmam yasak , ama 30 undan sora biliyorum esim hep bana kullandiracak:)
Türkiyede araba kullanmak kalabalik ve insanlarin kurallara uymayisindan acaip tehlikeli, ama Almanya da da kurallar cok kati ve detayli, türkiyeden 20 yillik söför gelip surda 1 saat arac kullansa sehir icinde, ya ölür ya öldürür bariz.
Ama kuraliyla kullaniyosan inan cogunluk soluna bakmadan arabayi diger yola geciriyosun fln. Ama tüm kurallari ögrenmek sindirmek icin en az 30 saat ders aliyosun. icim daraldi dersten yeminle.
Ama türkiyedeyken 10 saat bile araba kullanmadan ehliyeti almistim, ki ben aldigimda sistemi yeni zorlastirmislardi, sinav 15-29 dakikadan uzun sürüyordu, kavsak, yokus, geri sürüs, yokusta park, sollama, paralel park hepsi vardi.
Ama burda cidden o ehliyeti alana kadar ömrümden 1 sene gitmis olabilir. Otobanda bile araba kullandim, sehirde de, yaya öncelikli yolda da, 2-3 kere park ettim. karayolunda da kullandim, tam 45 dakika sürdü sinav. ben bayilmadan biti ya sükür
hahahha daha iyi ya action ararsıncanim folik asidi gündüz ögle civarlari alsan daha iyi olur,
aksamlari alinca ben sonra uyuyamiyorum gece :)
duphastonu ben de kullandım evet ağustos ayındabenibekleyin hııı bir de ben geçen adat dönemi duphaston kullandım kist gitsin diye sonra bir daha doktora gitmedim bugün adetin 16.gunu ve hala pik görmedim gerçi bugün daha bakmadım bakacağım dün yaptığımı atayım sana yine mi kist oldu acaba yumurtlama olmayacak korkuyorum geçen aydan bu yana bana bir şeyler oluyor ben daha öncesinde 3 ay c life kullandım ondan önce yumurtlamam şaşmıyordu 13 pik 14 çatlama oluyordu hep
vlahi Pik yok daha bacim yabenibekleyin hııı bir de ben geçen adat dönemi duphaston kullandım kist gitsin diye sonra bir daha doktora gitmedim bugün adetin 16.gunu ve hala pik görmedim gerçi bugün daha bakmadım bakacağım dün yaptığımı atayım sana yine mi kist oldu acaba yumurtlama olmayacak korkuyorum geçen aydan bu yana bana bir şeyler oluyor ben daha öncesinde 3 ay c life kullandım ondan önce yumurtlamam şaşmıyordu 13 pik 14 çatlama oluyordu hep
ay ben de yaptim cörekotu, gayet 40 da oldum adetAdet bitiminden 3-4 gün sonra başladım
demek ki düzene girmemiş adetlerim
O iki ay çörek otu bal tarçın kürü yapmıştım ondan erken yumurtalama oldu ve ondan erken adet oldum
arabaniz otomatik sanirim.Ayyy Allah sabır versin zormuş gerçekten ben otomatik vites için ehliyet alıyorum B sınıfı muhtemelen bana otomatik kullandıracak direksiyon dersinde hoca çünkü benim vitesli kullanmam yasakondan dolayı dedim otomatik diye Manuelli araba tecrübem var ama dediğim gibi yasak ben kolaya kaçtım daha çabuk araba kullanayım diye haa sorsan hiç otomatik araba kullandın mı diye kullanmadım valla öncesinde tecrübe yapmam gerek bakalım acaba öncesinde hoca mı tutsam 3 gün falan beni çalışırsa
Almanya da da otobanda degilsen heryer yayayolu, heryer bisiklet, heryer vicik vicik insan... Sagdaki öncelikli kurali gecerli cogunluk, her sokagin basinda 1. vitese takip durup bakip devam etmek gerekiyor, Bacagim tutuldu vitesli aractaAyyy Allah sabır versin zormuş gerçekten ben otomatik vites için ehliyet alıyorum B sınıfı muhtemelen bana otomatik kullandıracak direksiyon dersinde hoca çünkü benim vitesli kullanmam yasakondan dolayı dedim otomatik diye Manuelli araba tecrübem var ama dediğim gibi yasak ben kolaya kaçtım daha çabuk araba kullanayım diye haa sorsan hiç otomatik araba kullandın mı diye kullanmadım valla öncesinde tecrübe yapmam gerek bakalım acaba öncesinde hoca mı tutsam 3 gün falan beni çalışırsa
ay otomatik ben de nefret ediyorum 10 yıl önce ilk arabamdı 2006 opel corsa hani şu kaplumbağa gibi olandan.arabaniz otomatik sanirim.
Ya sonra düz vites gerekirse tekrar mi ehliyet alacaksin?
ilginc olmus tercihin
otomatik araba carpisan araba gibi bisi
Vespa motosikletim vardi benim , o öyleydi, bi gaz bi fren bi sinyal.
ha bi de arabaysa bi de geri fren var.
Kolay olur hic özel derse gerek yok, zaten hocanla ders yapacaksin ne gerek var.
Evet o bi kesinay ben de yaptim cörekotu, gayet 40 da oldum adetnormalim 35 lken.. herkeste hersey farkli etki yapiyor bariz
bence siz bu aralar deneyin sık sıkEvet o bi kesin
hahahahahh:)ay otomatik ben de nefret ediyorum 10 yıl önce ilk arabamdı 2006 opel corsa hani şu kaplumbağa gibi olandan.
bozdum vites kutusunu lanet gelsin deyip
düz vites diesel e geçmiştim.
şimdi kamyon bile kullanırım.
manuel, diesel olsun çamurdan olsun.
Şimdi tekrar test yapıcam akşam yine yapıcam her türlü değerlendirmeye devambence siz bu aralar deneyin sık sık
çünkü pik olmasa bile olacak gibi duruyor
birinci ayın sonunda stop ermeye başladıhahahahahh:)
neyi bozdun kiz ahahhaha:)
otomatigi nasi bozdun kiz ahahhahah:)
alemsin valla:)
test yapmayi degil, iliski diyor Beni bekleyin :))Şimdi tekrar test yapıcam akşam yine yapıcam her türlü değerlendirmeye devam
Teşekkür ederim
otomatikte vites mi varki kiz:)birinci ayın sonunda stop ermeye başladı
hahahah düşünsene
millet şok oluyordu elim hep vitese gidiyordu ikide birde oynaya oynaya bozdum
Bende zaten o manada değerlindirmekten bahsettim canımtest yapmayi degil, iliski diyor Beni bekleyin :))
testi birak kocayi bul degerlendir hahahha:)
yooo ne alakası var canımOtomatik araba dedim diye dalga konusu mu oldum onu anlamadım yani neyse stresli bir dönem benim yaşadıklarımı kimse bilemez otomatik alıyorum evet komik gelebilir bu benim tercihim
Almanlar yapıyor abi diye boşuna demiyoruzotomatikte vites mi varki kiz:)
bu arada bizim sürücü kursunda otomatik vites araba olarak Tesla var, elektrikli araba. Tüm vitesi direksiyonun sag yaninda, sanki soldaki cam silecegi gibi.. cok acaip bi arac..hic ses cikarmiyor, cok korkunc ya!
önündeki de kocaman a4 ekran avr, cevrendeki herseyi animasyon olarak gösteriyor, yani dis cama bakmadan kullanabilirsin arabayi manyak bisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?