hamile olduğumu buradan haykırmıştım size. ama korkularımıda. hep rüyada gibiyim , ve uyanmaktan korkuyorum demiştim. işte sonunda uyandım. meleğim uçtuu gitti. 4 gün önce kanamam başladı. bir gün boyunca hastanede yattım. kalp atışlarını duydum. 7 haftalıktı. bebeğin şimdilik iyi dediler. 15 gün kalkmadan yat, sonra kontrole gel dediler. ertesi gün içime bir his girdi. doktora gitmek istiyorum dedim. başka bir doktora gittik. kalp atışı yok dedi. hayır dedim vardır, siz duyamıyorsunuz. başka bir doktor çağırdı odaya, o doktorda yok dedi. bebeği almalıyız dedi. hayır dedim. bebeğim ölmedi, siz duyamıyorsunuz, belki yanlış bakmışsınızdır. başka hastaneye gidelim dedim. ama orasıda bebeğin kalp atışı yok dedi. şimdi bebeğim hala içimde. düşmesini bekliyorlar. yoksa kürtaj yapacaklar. Allahım sen bana sabır ver, aklıma mukayyet ol.
hamile olduğumu buradan haykırmıştım size. Ama korkularımıda. Hep rüyada gibiyim , ve uyanmaktan korkuyorum demiştim. Işte sonunda uyandım. Meleğim uçtuu gitti. 4 gün önce kanamam başladı. Bir gün boyunca hastanede yattım. Kalp atışlarını duydum. 7 haftalıktı. Bebeğin şimdilik iyi dediler. 15 gün kalkmadan yat, sonra kontrole gel dediler. Ertesi gün içime bir his girdi. Doktora gitmek istiyorum dedim. Başka bir doktora gittik. Kalp atışı yok dedi. Hayır dedim vardır, siz duyamıyorsunuz. Başka bir doktor çağırdı odaya, o doktorda yok dedi. Bebeği almalıyız dedi. Hayır dedim. Bebeğim ölmedi, siz duyamıyorsunuz, belki yanlış bakmışsınızdır. Başka hastaneye gidelim dedim. Ama orasıda bebeğin kalp atışı yok dedi. şimdi bebeğim hala içimde. Düşmesini bekliyorlar. Yoksa kürtaj yapacaklar. Allahım sen bana sabır ver, aklıma mukayyet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?