Meleğimle zorlu süreç♡♥

Cennete gitti o minik melek ya, ötesi var mi? Tertemiz bi melek.. Şanslı belki de, günahsız pırıl pırıl göç ettiği için.. Orda anne babasını bekleyecek inşaAllah..

Amin canım başın sağolsun hayırlı ömürlü bebeklerin olsun inşallah. Ben de kendi hikayeme etiketleyeyim seni. İkimizin yaşadıkları farklı ama acısı aynı. Meleklerimiz bizi ortak kılıyor.

Allah sabir versin
Allah sabir versin cnm okudukca kendim yasadim sandim benim kizada down sendromlu dediler sevk verdiler amniyosentez icin ama ben aldirmadim

Allah sabırlar versin size de tekrar sağlıkla anne olmayı nasip etsin
Ra

Rabbim hayırlısını nasip etsin, bende transferim tutmadı diye üzülüyordum...
Meleğiniz 2 cihanda sizi koruyacak Allahın izniyle..

Allah sabir versin

Allah sabir versin cnm okudukca kendim yasadim sandim benim kizada down sendromlu dediler sevk verdiler amniyosentez icin ama ben aldirmadim
Canım birsey cikarsa aldirirmisin onu düşün ben aldirmasamda yaptim o testi boşa riskke girdim temiz geldi ama cocukda doğuştan çıktı sorun riskke atma kuzum allahim korusun yavrunu.
Ra

Rabbim hayırlısını nasip etsin, bende transferim tutmadı diye üzülüyordum...
Meleğiniz 2 cihanda sizi koruyacak Allahın izniyle..
Amin canım inşallah sağlıkla tutunur sabir kuzum inşallah.

Cnm sen o siviyi aldirdigin icinde olabilir cunku su eksikligindende engelli oluyolar bizim akrabada olmustu

Cnm sen o siviyi aldirdigin icinde olabilir cunku su eksikligindende engelli oluyolar bizim akrabada olmustu
Bilmiyorum ki kuzum su ejsijliginden ayajlar ice dönük diz kapaginin altinda bir diz daha damajda yarık vs bunlr ondan olabiliyor mu birdaha yapmam zaten bile bisi

Aynen bende ki suç aldirniycaktin niye aldirdin suyu iste oan 2 aylikti dusunemedim.
Öyle düşünme su eksikliği nedeniyle bu tarz anomaliler olmaz.Sivi kaybi olsa ve su kalmasa bebek olur ama yarik damak,ayaklarin capraz olmasi olmaz.Bebeginde ciddi rahatsızlıklar varmış ve sen aldirmayacak bile olsan doğuma kadar kendini hazırlamak bile/isteye bebeğini kucağına almak isteyebilirsin.Ve ya bebeğin doğumunu anında mudehale gerekli durumlar için (yarık damak,kalp rahatsizligi hemen ameliyat gerektirebilir) daha donanımlı bir hastahanede gerçekleştirebilirsin.

Son düzenleme:
Ben zaten arkadasa bunlarin su ile olmayacagini doktorlarda bana dediler zaten bu rasizlik genetik dogustanmis benim dusuncem down sendromu demislerdi vs bir cok sey 11 haftalikkken diyom madem aldirmiycaktin niye verdin suyu oan gaflede ugradim bole olur sole olur cocuk diye 4 aylikkende çok fazlasini dediler ozaman hiç kiyamadim melegime suan bebek hayattaykken gen kani alindi ne rasizlik var birdaki cocuklarim bolemi dogurcak diye onu bekliyorum. Ankarada iyi doktorlardi Karabükdeyim ben kendi doktorumda herseyi bildi ilk aylarda ankaraya sürekli sevk yaziyordu ordakilerde bikiyordu doktorlarim iyi şükür bi sınavı atlattik insallah hayirlisi diyorum canim.

Ben de verdim amniyo sıvı...ama sonuc ne olursa ne karar vereceğim bana ait bir şeydi.Aldirmayacak bile olsam doğuma kadar kendimi hazirlamam ,kucağıma alacağım bebeğin başka bebeklerden farklı olacağını bilmek bana faydası olan birşey.Dogumdan sonra lohusa depreyonu ile bebeği reddeden anneler , o an ki şokla durumu kabullenemeyen babalar var.Nasilsa doğuracağım diye sadece doğumda doktora giden kadın var mı aramızda? Ne diye boşuna radyasyon alsın çocuğum diye ultrasona girmeyen var mı?Bebek de anestezi almasın,ilaç almasın diye hiçbir ağrı kesici almadan normal doğuran kaç kişi?Lütfen kendine eziyet etme.İnsallah iki kucağın bebekle dolsun burada konu aç ,nasıl bakicam biri uyuyor,biri uyanıyor diye

Aynen ole asla o kinida suclamadimda oan sivi kotu cikarsa aldircak havasinda gibi olduk benim degilde sonra sevindik dogustan bole olunca me olsada dogurcam dedm o malsatla dedim kuzu siviyi aldirdim sonic kotude gelse aldircakmiydim kendimce bu soruyi kendime sordum. Sukur allahım vergisi bole nasip gordu sınavı atlattik sukur tum ailelere sabir diliyorum. Amin canım.

3 kere düşük yapmışsınız ve bebeğinizde anomaliler gözlenmiş. Genetik bir rahatsızlığınız olabilir mi? Eşiniz ve siz bir gen taraması yaptırsanız çok iyi olur. Genetik doktoru olan bir hocamız derste anlatmıştı. Kromozom anomalileri olduğu zaman bazı bebekler hiç tutunamıyormuş bazıları da tutunsalar bile doğduktan kısa bir süre sonra kaybediliyorlarmış. Taşıyıcılık durumu olabilir belki de eşinizde ya da sizde. Allah sabır versin.

Tebrik ederim sizi ya. Kazandınız İnşaAllah imtihanı. Artık bundan sonrası için Rabbim sağlıklı evlatlar verir diye umuyorum, hiç canınızı sıkmayın, iyi olun hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…