• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Meleğimizim Defnemizin İlk Cicileri

Canim hepside ozenle secilip alinmis besbelli, cok begendim hepsinide.. Allah saglikli gunlerde hayirlisi ile giydirmenizi, kullanmanizida nasip etsin...

aldıkların cok güzel canım,ne tatlı telas dimi.bebegın mutlu gunlerde eskıtsın aldıklarını.hepimize nasıp olsun bebekelrımızı saglıkla kucagımıza almak

Canim hepside ozenle secilip alinmis besbelli, cok begendim hepsinide.. Allah saglikli gunlerde hayirlisi ile giydirmenizi, kullanmanizida nasip etsin...

Geceligin ve sabahliklarina bayildim bu arada...

aldıkların cok güzel canım,ne tatlı telas dimi.bebegın mutlu gunlerde eskıtsın aldıklarını.hepimize nasıp olsun bebekelrımızı saglıkla kucagımıza almak

çok teşekürler kızlar iyi dilekleriniz için amin hepimize inş::Saruboceq:

canimcim hepsi birbirinden güzel..boncuk defnemizde sende saglikli mutlu huzurlu günlerde güle güle giyinin cicilerinizi a.s. Şeniz

Ooooo teyzesinin kuzusu, benim kızımın güzel adaşının cicilerini yerim bennnnnn...

Gonca bacım Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah prensesimeeeee a.s.

canimcim hepsi birbirinden güzel..boncuk defnemizde sende saglikli mutlu huzurlu günlerde güle güle giyinin cicilerinizi a.s. Şeniz

Ooooo teyzesinin kuzusu, benim kızımın güzel adaşının cicilerini yerim bennnnnn...

Gonca bacım Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah prensesimeeeee a.s.

sağolun canlarım üçümzün kızınada inş hep güzel günlerini görelim kuzuların :ecrin_bebek:

ay canım hepsi çok güzeller allah güle güle giydirmeyi nasip etsin annesinin cicileride çpk güzel sende bebeginle beraber güle güle eskit aldıklarını allah bir avazda kurtarsın

Back