Meleğimizi beklerken

Çatlatma iğnesinde 10. Günum

• Bu yolda birbirimize destek olalım

OY: 0 0,0%
  • Meleğimize kavuşalım

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Sadece sen

Umudun bittiği yerde açan ; ilk çiçeğim ♥
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
35
37
8
27
Merhaba anneler sizi çok zamandır takip ediyorum ve hep geçmişte ki mesajlarınızı okuyorum öncelikle çoğunuz bana öyle umut verdiniz ki her gün sizin mesajlarınızı okudum. Konuya gelirsek 3 yıllık evliyim ve her ayım bebek beklemekle geçti . Bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam büyüdü 2 sağda 2 solda 10g gün önce Çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum. Benim durumumda olanlarla birbirimize destek olalım

Merhaba bende 4 yıldır evliyim ciddi bir sebebimiz yok çocuğumuzun olmaması için ama olmuyor bu ay ikinci kez catlatma ignesi oldum bir senedir sol tarafim yumurta uretmiyor du ama geçtiğimiz ay çok olgunlaşmış 2 yumurta vardı biri solda biri sagda bugün 12.günüm iğneyi olalı inşallah Rabbim isteyen herkeze verir

5 yildir bekliyorum daha ne kadar beklicem bilmiyorumm

Bende ayni şekılde tahliller temız çıkıyor bende bekliyorum canım heray tamam oldu diyorum sonuç hüsran

Rabbim şu Ramazan-ı Şerif hürmetine hepimizin yüzünü güldürsun inşallah :-/ birbirimize dua edelim inşallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…