• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğimizi beklerken

Çatlatma iğnesinde 10. Günum

• Bu yolda birbirimize destek olalım

OY: 0 0,0%
  • Meleğimize kavuşalım

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Sadece sen

Umudun bittiği yerde açan ; ilk çiçeğim ♥
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
35
37
8
27
Merhaba anneler :110:sizi çok zamandır takip ediyorum ve hep geçmişte ki mesajlarınızı okuyorum öncelikle çoğunuz bana öyle umut verdiniz ki her gün sizin mesajlarınızı okudum. Konuya gelirsek 3 yıllık evliyim ve her ayım bebek beklemekle geçti . Bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam büyüdü 2 sağda 2 solda 10g gün önce Çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum. Benim durumumda olanlarla birbirimize destek olalım:KK24:

Merhaba bende 4 yıldır evliyim ciddi bir sebebimiz yok çocuğumuzun olmaması için ama olmuyor bu ay ikinci kez catlatma ignesi oldum bir senedir sol tarafim yumurta uretmiyor du ama geçtiğimiz ay çok olgunlaşmış 2 yumurta vardı biri solda biri sagda bugün 12.günüm iğneyi olalı inşallah Rabbim isteyen herkeze verir

Bende ayni şekılde tahliller temız çıkıyor bende bekliyorum canım heray tamam oldu diyorum sonuç hüsran

Rabbim şu Ramazan-ı Şerif hürmetine hepimizin yüzünü güldürsun inşallah :-/ birbirimize dua edelim inşallah ♥

Back