• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğimin Bana Gelişi

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
158
37
Hoşgeldin Minik Meleğim Sefalar Getirdin Hayatımıza....

9 ay boyunca zorlu bir maratonun sonunda meleğime kavuştum meleğimin bana gelişi benim hayata tekrar gelişimdi onunla herşey çok farklılaştı.
Ben 40 haftamı doldurdum ve meleğimi bekliyodum günümden 4 gün geçmişti ben artık gelsin diye dua ediyodum herkes doğuruyo onları gördükçe bende doğurayım artık meleğim bana gelsin istiyodum 18 06 09 da dr um randevu vermişti gelirsin yatış yapılır doğum yaparsın demişti bende çarşamba günü hazırlığımı yapıyorum evimi felan topladım kendimi hazırlıyorum perşembe doğum olucak diye hazırlıklarımı yaptım çarşamba gecesi saat 12 00 de hafif bi sancı başladı böyle kasıklarıma vuruyo ara ara gelip gidiyo midem bulanıyo wc ye çok çıkıyorum midem yanıyo dakika tutuyorum 5 dk da bir geliyo öyle yarım saatte bir felan değil 5 dk da bir geliyo yatakta sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok ayağa kalkıp yürüyorum yok geçmiyo geliyo gidiyo bende bi sevinç bi heyecan öyle bekliyorum kendi kendime bekleyeyim dedim şimdi telaş etmeye gerek yok nasıl olsa hemen doğmuyo sabahda dr a gidicez neyse öyle böyle sancılarım biraz daha sıklaştı uyumaya çalışıyorum uykumda var uyuyamıyorum sabaha karşı biraz dalar gibi oldum sonra sancım olunca uyandım tabi eşim yatıyo öyle hiçbişeyden haberi yok artık biraz daha kuvvetli vurmaya başladı sancım eşimi uyandırdım kalk diyorum mırın kırın yapıyo kalk hadi sancım başladı dedim yataktan bi fırladı gözlerini bi açtı gülmeye başladı gerçektenmş doğum sancısımı eminmisin diye soruyo bana bende evet sen uyuyodun bişeyden haberin yoktu ben geceden beri sancı çekiyorum diyorum oda ohh bee hele şükür geliyo kızımız diyo bana ikimizde bir heyecan eşimde daha çok tabi saatin 8 olmasını bekiyorum hastaneye gitmek için neyse saat 8 oldu biz hastanaye gittik doğumhaneye girdim ben dr umda ordaydı ve çatıma baktı doğum başlamış önlüğünü giy bekle dedi ben önlüğümü giydim bekliyorum arada gelip bakıyo açılma varmı diye suyumda patlamadı sadece snacı çekiyorum suyumu dr um patlattı saat 11 e kadar herşey güzeldi ama suyumu patlatıktan sonra dr um sancılarım dahada sıklaştı ve 1 dk da bir vuruyo dr um çatıma bakıyo açılman yok saatler geçiyo sancılarım dayanlımaz hale geliyo ama açılmam olmuyo en son saat 2 30 da çatıma baktı açılman yok doğumuna daha var seni sezeryana alalım bebeği riske atmayalım sıkıntıya girmesin dedi bende bebeğim daha önemli tabikide olur dedim ve 2 40 da sezeryana girdim tabi ben sancıdan hem ağlıyorum hem sezeryana giriyorum neyse ameliyathaneye girdim ağlaya ağlaya dr um tamam hülya sakin ol az kaldı biticek artık diyo ben ağlıyorum neyse bayıldım ayıldığımda hemen kızım nerde nasıl diye sordum onlarda çok iyi odasında dediler neyse sedyeye koyup beni odama getirdiler kızımı gösterin nerde kızım dedim o anda göremedim tabi narkozunda etkisi var neyse kızımı gösterdiler bana ağladım kucağıam verdiler kokusunu içime çektim allahıma şükürler ettim hemen emzirdim kızımı o kadar güzel bi duyguki allahım olmayan herkese versin dünyanın en güzel varlığı ne anne ne baba ne eşin ne kardeşin hiçbiri bu duyguyu vermiyo sana ama senin canın kanın olan yavruna kavuşman çok farklı çok güzel bi duygu çok zorda olsa büyütmesi bir o kadarda güzel zevkli hergün yeni hünerlerini gösteriyo sana 1 aydan sonra gülmeye konuştuklarına tepki vermeye başlıcak ki asıl ondan sonra başlıyo benim hayatımdaki eğlence allahım herkese nasip etsin bu duyguyu

ıYıKı GELDıN MELEĞıM ıYıKı BıZıMLESıN ALLAHIM SENı BAŞIMIZDAN EKSıK ETMESıN SENı ÇOK SEVıYORUM MıNıK KUŞUMopuyorumnanaktan

grnt056n.jpg

grnt066s.jpg

buda benim minik kuşum bakın teyzeleri :):)

Son düzenleme:
Okadar güzel yazmışsınki
gözlerim dolu dolu okudum Allah kızına sağlık versin
sana bağışlasın eminimki çok güzel bi duygudur
Rabbim tüm olmayanlara ve tabi banada nasip etsin inşallah

Allah hayırlı uğurlu etsin, dilerim sizin için hayırlı bir evlat olur... Gerçekten duygularını çok güzel dile getirmişsin. Bende bu güzelliği Ekim sonu-kasım başı gibi yaşayacağım allah nasip kısmet ederse.. Şimdilik 6. ayımıza girdik... Kız dedi doktorumuz...

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün ınşallah..

teşekkür ederim kızlar marall inşallah sende sağ sağlim alırsın kızını kucağın

tebrik ederim
allah tüm bebiş isteyenlere bu duyguyu yaşatsın
alllah bebişine uzun ve sağlıklı ömür versin :nazar:

tebrik ederim canım çok tatlı maşaallahh bende bir an önce kucağıma almak istiyorum oğlumu ama daha varr Allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsinn ailece mutlulukla yaşayın inşş benim yerimede kokla o cennet kokuluyu annesii Rabbim isteyen herkese versinn tattırsın bu duyguyu

allah herkese bu mutlu duyguyu taddrısın allha can sağlığı ömür boyu mutlu yaşamyı nasıp etsın bebeklerınıze

cnm çok güzel yazmışsın yaa çok duygulandım bnmde bi kızım var Allah hepimizin meleklerini korusun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back