• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meleğimi hastanede bırakıp geldim

uzun beyaz bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
649
2
96
22 12 2008 pazartesi 35+1 de doğdu bebişim ben onu karnımda fazla tutamadım. kızım şu an kuvözde ciğerleri tam gelişmemiş . bir kez olsun kucağıma alıp koklayamadım emziremedim. bugün ise kollarım boş eve döndüm gerçekten çok zor rabbim kimseye yaşatmasın. bir yanımı soğuk bir hastanenin bebek yoğunubakımında bıraktım da geldim

canım benim kıyamam yaa...inşallah kısa zmanda atlatırsınız..bebeğinin ciğerleri gelişsin doya doya koklarsın en yakın zamnda..geçmiş olsun

Üzülme annesi dr amcaları onun iyiliği için bu kısa ayrılığı yaşatıyorlar size....

En kısa zamanda kollarına alırsın inşallah....

Allah bağışlasın yavrunu sana....

üzülme anesi....
iyiliği için orda,ona orda çok iyi bakıyorlardır içini ferah tut...en kısa zamanda büyüyüp güçlenip evinize gelecektir inşallah

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kollarına alırsın meleğini benim arkadaşımda 32 haftalıkken doğum yaptı 1 ay bebek küvezde kaldı onlarla birlikte bizde üzülmüştük ciğerleri gelişmemişti ama 1 ay sonra nur topu gibi çıktı hastaneden şimdi 1.5 yaşında bir canavar rabbim acil şifa versin bebişine..

herkese çok teşekkür ederim . üzülmemek insanın elinde değil herkesin bebeği yanındy6ken boş bir beşikle aynı odayı paylaşmak insanın ağrına gidiyor sezeryan dikişlerim olmasa sanki doğum yapmamışım gibi nor4malde elim karnımda uyurdum dün gecede aynısını yapmışım uyandığımda elim karnımdaydı samki kızım doğmamış gibi .

yoğun bakımın önüne gittiğimde cennet kokulumu gördüğümde diyorum işte doğdu ve orada öyle savunmasızca yatıyor . ayağında onun olmayan çoraplar oysa özenerek annesi ona ne ciciler almıştı koklaya koklaya hazırlamıştım çantasını hastaneye gittiği gibi geldi giysileri
tek tesllim babası eve gelmeden uğramış hastaneye sağlığı iyiye gidyor emişler benim gözyaşlarım annesinin kuzusunu kucağına almadan dinmeyecek yüreğim kanıyor ne yapsam dinmiyor

herkese çok teşekkür ederim . üzülmemek insanın elinde değil herkesin bebeği yanındy6ken boş bir beşikle aynı odayı paylaşmak insanın ağrına gidiyor sezeryan dikişlerim olmasa sanki doğum yapmamışım gibi nor4malde elim karnımda uyurdum dün gecede aynısını yapmışım uyandığımda elim karnımdaydı samki kızım doğmamış gibi .

yoğun bakımın önüne gittiğimde cennet kokulumu gördüğümde diyorum işte doğdu ve orada öyle savunmasızca yatıyor . ayağında onun olmayan çoraplar oysa özenerek annesi ona ne ciciler almıştı koklaya koklaya hazırlamıştım çantasını hastaneye gittiği gibi geldi giysileri
tek tesllim babası eve gelmeden uğramış hastaneye sağlığı iyiye gidyor emişler benim gözyaşlarım annesinin kuzusunu kucağına almadan dinmeyecek yüreğim kanıyor ne yapsam dinmiyor

Yapma annesi lütfen senin üzüntünü hisseder, sen güçlü ol ki kızında bir an önce annesine gelsin....

Allah korusun sanki yaşamıyor gibi konuşmuşsun, Allah'ın gücüne gider....

Bak burda bir çok arkadaşımız çocuk için çırpınıp duruyor bence haline şükret ve kızına dua et....

Ne güzel durumuda iyiye gidiyormuş...

Sen toparlan kendine gel ki bebeğine iyi bakasın....

Sevgiler....

Allah kavuştursun canım. Üzülürsün tabi insan üzülmezmi ama kendini kahretme daha bebeğini emzircen sütün gelmez annesi. Birçok bebeğin başına geliyo bu. Allahım şifa versin, bir daha hiç ayrılmassınız inşallah.

cnm benim sakın kendini bırakma bebişin hayırlı olsun allahım ona yardımcı olsun melekler onu korusun dularım seninle oluck cnm inan çok üzüldüm ama senin güçlü olman gerek kendini bırakırsan toparlanamazsın en kısa zamnda alırsın inş bebişini kucağına

canım üzülme bişey olmıycak bebeğine allahın izniyle ben böyle duyduğum zaman çok üzülüyorum bende 7 haftalık hamileyim geçen pazartesi kanamam oldu dr ye gittim bebeğimin iyi olduğunu kalp atışını duydum maşallah allahın izniyle en yakın zamanda bebeğini eline alıcaksın canım korkma bebeğini hergün görmeye git:emir_bebek::emir_bebek::nazar: bence öpüyorum canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim :nazar:bu nazarlıklar bebeklerimiz için canım

canım benim acil şifalar diliyorum.. bu günleri allahın izniyle atlatıcaksın.... iyi olması için orda duruyo meraklanma... bu yasadğın günler çok zor ama ilerde bebeinle tatlı bir anı olarak kalacak inan buna..... kendini toparlamaya calış yeni doğum yaptın. güçlü olki bebeğin eve gelince onunla bol bol vakit geçir.sütün bol olsun. üzülürsen bebeğinde hissder üzülür. onu üzülmesini istemezsin dimiii.uykusuz gecelere hazırlıklı ol. bol bol dinlenmeye çalış. 1yıl sana düzenli uyku yok unutma.. ne güzel moral veriyorum dimiii. normalde uykusuzluğa dayanamayan insan anne olunca öle bi dayanıyorki.. bu da allahın bir lutfu....en kısa zamanda bebeine kavuşman dileğiyle.....

canım çok geçmiş olsun bi an oğlusumu hastanede bırakıp geldiğim o gun geldı aklıma allah sabır versın dua et canım benım bende edicem tabi allahım dualarımızı kabul et.ve arkadasıma bebeğinı kacagına almayı nasip eyle ..... aminnn

Ay ubb çok üzüldüm allahım bian öncebebeğine sağlık versin inş bebeğini en kısa zmanda kucağına alırsın. Hiç üzülme morelini yüksek tut eşind esöylemiş durumu iyiye gidiyor diye iyi haberlerini bekliyorum, dualrım seninle,

Back