• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meleğimi gökyüzüne uçurduktan sora kollarıma aldığım meleğimin hikayesi

okurken tüylerim diken diken oldu ben daha bebeğimin kalbini bile duyamadan kaybettim sense çok acı çok
rabbim mükafatını verdi alah ona uzun sağlıklı ömür versin sana da babaya da uzun sağlıklı ömür diliyorum meleğinizle birlikte

inanın gözyaşlarımı tutamadım okurken hem yaşadığınız talihsizliğe, hem de sonunda tattığınız mutluluğa.. Allah kucağınızı boş bırakmamış. İnşallah sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebek olur... gözünüz aydın...

okurken tüylerim diken diken oldu çok duygulandım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah uzun ömürler versin

Tuylerim diken diken olarak, karnima kramplar girerek okudum... Cennetteki yavrunuz huzurla uyuyor. Guzel kiziniz ve esinizle bir omur saglik ve mutllulukla yasayin dilerim, sevgiler...

hikayeni ağlıyarak okudum canım Allah bu evladına hayırlı uzuzn ömür versin inşallah kimseye evlat acısı yaşatmasın:Saruboceq:

üzerinden bayağı geçmiş ama yinede yazmak istedim.
Rabbime senin adına şükrediyorum.
Allah bu mutluluğu yaşatmış size.
Acaba biride bana diyebilir mi seninde evledın olacak.sağlıklı,sıhhhatli.
AHH AHH acım depreşti yine.

cok güzel anlatmissiniz göz yaslarima hakim olamadim tüylerim diken diken oldu.rabbim zeynep duruya hayirli uzun ömürler versin insallahhh.
ALLANDA RABBIM VERENDE RABBIM BIZ SADECE GÜZEL BIR SEKILDE SABIR ETMESNI BILELIM
ÖDÜLÜMÜZ BÜYÜK OLACAK..

çok duygulandım canım.ama güzel yanıda seni diğer alemde bekeleyecek ve belki kurtaracak bir bebeğin var.ALLAH olana da uzun ömürler versin

çok güzel anlatmışsın canım ağladım resmen benimde 15 aylık bir zeynebim var Allah san aikinciye vermiş ne güzel rabbim olmyanlarada nasip etsin hastane kapılarında boş boş bekletmesin

Allah saglıkla buyudugu gunlerıde gormeyı nasıp etsın ınsallah...
Canım bende aynı duyguları yaşadım hemde son anda bebeğim 40 haftalık olmuş normal doğumu bekliyoduk 17 temmuz cuma günü kontrolümde bebeğimin kalp atışları yoktu dünya başıma yıkıldı yaşadığım acı inanılmaz herşeye üzülüyodum anne olamayacağıma baba yapamayacağıma canımın bi parçasını bunca zamandan sonra cansız göreceğime onu kucaklayamayacağıma neler düşündüm.ama zeynep kamil hastanesi olmasaydı kızım yaşamazdı onlar bebeğimi hayata döndürdüler.ve o üzüntüden sütüm gelmedi.allah herşeyin hayırlısını veriyor.bazen acıların sonunda sevinç geliyo mutlaka...allah çocuklarımızı güzel büyütmeyi nasip etsin.

Back