Melegim NiL Mira'min Dogu$u ..

Allah bağışlasın İnşallah herşey dilediğin gibi olur Anne olmak zaten herşeyi göze almak değil mi Bazen tek yetiştirmek çok daha iyi her zaman bebeğinle sağlıklı ve mutlu ol

Harika bir şey yazdıklarını okurken resmen hissettim kucğından hiç ayırma babasınıda hiç takma annesi var ya en önemli varlığı yeter de artar ona ama cok cok güzel bi duygu olduğunu bizede hissettirdin rabbm sizi ayırmasın

cani benim , ara ara gözlerim doldu okurken.. allah yardimciniz olsun..
senin gibi bir annesi oldugu icin cok sansli. 41 kere masallah bebegine

çok duygulandım okurken allah bebeğini minik meleğini sana bağışlasın canımm.

cnm kizin nasilll?

Günde güne iyiye gidiyor canimm ..
Gecen hafta icin belki cikarabilirsin demislerdi ama malesef ..
küvözden cikdi cok sükür artik $i$eden de beslenmiyor
son günler kizimi cok sükür emzirebiLdim ..
ama iste hala hastanede göz önünde bulundurmak istiyorlar..
Bakalim ins, bu hafta bi mucize olurda kuzumu eve cikaririm

bebişiniz nasıl?hastanedne çkardınız mı? tüm yazılanları okudum çok ama çok sevimli bi kızcağızz,ısırasım geldi umarm herşey yolundadır.

Allah sağlık versin canım bebeğine
umarım bundan sora herşey senin, bebeğin ve ailen için çokkk güzel olur

Cok sagolun kizlaar ..

Bebegim yaklasik 1.haftadan beri evimizdee
Masallahi var melegimin cok cabuk toparlaniyor

Iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkür ederim sizlere

allah kizina saglik versin bir an once evinize gelirsiniz insallah
cok iyi anlarim bebegini hastanede birakip gelmenin ne oldugunu
benimde uçuz kizlarim var 5 hafta kuvozde kaldilar onlarda 33 haftalik dogdular
gelisimini tamamlayip ciktilar hastaneden simdi 4 aylik oldular allaha sukur cok iyiler uyandiklarinda yuzume bakip gulmeleri yok mu o an insan herseyi unutuyor

allahim kizinla sana uzun omur versin hic ayirmasin rabbim birdaha

Okudum okudum ağladım ağladımmm
Çok duygulandım canım çok.bende henüz hamile aday adayıyım.reglim 5 gün gecikti.evde yaprığım testte ikinci çizgiyi çok silikte olsa gördüm ancak kesin sonuç için yarın kan testi yaptırmaya gideceğiz.Nasıl heycanlıyım nasıl telaşlıyım anlatamam.Senin güzel kızının aranıza katılış öyküsü beni çok duygulandırdı.Rabbim sağlık mutluluk ve bol kısmetle şansla büyütmeyi nasip eylesin inşallah.Öpüyorum ikinizide güzeller...

Ben neden doğum hikayeleri okurken ağlıyorum. . Sanki yaşadıklarınızın aynısını yaşar gibi okuyorum. .sancıymış doğumda zorlanmaymış. .Öykü bitince vücudumda rahatlıo.Allah bebeğinize sağlık sıhhat versin inşallah.Bir ömür boyu meleğinizle mutlu mesut yaşamanız dileğiyle. . .​

cnm arkadaşım ya... maşallah..RABBİM SANA GÜÇ KUVVET VERSİN... PRENSESİNEDE MAŞALLAH ANNAESİNİ NE KADAR ÇOK SEVİYOMUŞ..ODA KOKUNDAN DAHA FAZLA MAHRUM KALMAK İSTEMEMİŞ.. SAĞLIKLA BÜYÜT YARUNU CNM...MAŞALLAH.

Canım benim bayadır uğramıyorum buraya şimdi gördüm çok sevindim hayırlı olsun Allah uzun ömür versin
Öp onu benim için
Bu da nazar boncuğu

Canlarim benim cok tesekkür ederimm

acaip cadi oldu bi rahat birakmiyor beni , cocuk ilgi arsizi oldu
simdi bile yani basimda koltukta yatiyor firdil firdil gözleriyle bana bakio

ALLAH bagislasin canim, cok cok tatli..
Oda annesi gibi güclü cikti hemen toparlanmis bak :)
cok sevindim.

Bebisinin odasini merak ettim, bi yerde pembe soku gecirirsiniz yazmisin

Öncelikle bebişine Rabbim,sağlıklı uzuuuun ömürler versin.Sizi birbirinize bağışlasın..yazılarından güçlü , enerjik biri olduğunu düşünüyorum..Rabbim ,yüzünüzü hiç soldurmasın tatlım..ayrıca bebişin pek tatlı erken doğum olmuş ama resimlerden çok iyi geliştiği gözüküyormaşallah sübhanallah:13:yeni fotolarını da merak ediyorum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…