Melegim NiL Mira'min Dogu$u ..

KizLaaarrr Isteee Benimm Minikkkk Pamugummmm ..
NiL Mira'mm ...
Hemsirelere Rica Ettim Resim Cekmeleri icin az kalitesi düsük resimlerin ama idare edin ..
Ilk resimlerii Prensessimin ..

Maşallah canım Gözün aydın. Allah sağlıkla sıhatle büyütmeni nasip etsin.

hoşgeldın niş mira, çok tatlısın masallah..

bayılıyorum boyle güçlü annelerı gördükçe ,örnek olmasını diliyorum ..

saglıkla büyüt kızını

cnm tebrik ederiim..bebeğin çok tatlı maşşallah bebeğine..çok çektin ama mükafatını almışsın darısı benim gibi bebek özlemi çekenlerin başına inşallahh...

Yaaa ben göremiyorum ama kizini
foto uçmu$

bebeğinin dünyaya gelişini anlattığın yazıyı okurken kendimi zor tuttum. özellikle anne hakkıyla ilgili söylediğin bölümler. annemi düşündüm henüz anne değilim ama şimdiden annemin hakkını nasıl öderim diye düşünüyorum. bebeğin çok tatlı maşallah. rabbim ikinize mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin. güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum bebeğini çok güzel yetiştireceğinden eminim.rabbim yardımcın olacaktır...

melek gibi maşallahhhhhh..allah uzun ömür ve size en güzel günlerini göstersin inşallah

canım çok etkilendim bebeğin şu an nasıl?inşallah çok iidir
eşin konusuna gelince içim burkuldu bi an ve kızdım bilmem neden çünkü bi bayan böle zor anda keşke yalnız olmsaydıama neyseki annen var.inşallah Rabbim bebeğine güzel yazılar yazar.lütfen yazdıklarımı yanlış anlama yalnızca kendimi yerine koydum ve çektiğin sıkıntıyı anlamaya çalıştığım için beyefendiye kızdım

çok güzel bir bebek allah bağışlasın sağlık mutluluk dolu ömürler nasip eylesin :)

SagoooLun teyzeleriii

SürmeLimm resimler ucmadii hala duruyorr tatlimmm .. sende göstermiyor demek

iphonedan girdim baktim canim masallah kizina cok tatli kara gozlun
biran once kucagina alirsin insallah canim
evinede gelirr annesiylede cilvelesir insallahh

iphonedan girdim baktim canim masallah kizina cok tatli kara gozlun
biran once kucagina alirsin insallah canim
evinede gelirr annesiylede cilvelesir insallahh

Aminn canimm coook sagooooL ..
Darisi Senin ve Yazel Yegenimin basinaa bitaneem seninde az kaldi gelcek cennet kokulu meleginn

Ayy evet çok sabirsizlaniyorum canim yaa bir an önce dogurmak kizimi kollarima almak istiyorum ama bi yandanda gelisimini tamamlasin diyorum Rabbim insallah yavrularimizi bize bagislarr

insallah burda ilk'lerini, fotolarini, yaramazliklarini vs paylasiriz

tebriik ediyorum canım

çoook tatlıı güzel bir bebek maşallah ona...

güzel kaderli sağlıklı mutlu bir evlat olsun.

onu güçlü annesi en iyi şekilde büyütecektir...
bence babalığı haketmeyen adamın soyadını hatta adını bile yazdırmayın

kız ıldem bu aynı bıtlı tyzesıne benzıyor:d benım gıbı kara sıyah saclı bı sey kız :d tyzesı gıbı arap guzelı olsun oda:d yerım onun o ellerını kokusunu

SürmeLiimm amin. canim daha o günlerde geleceeek valla
Sikayet bile edecegiz buu cücelerden bekle ve gör

Er_ca'cim sagol cnm .. Kimligini cikarcam haftaya kizimin .. baba ismi yerine kendi babamin ismini yazdirip kendi soy ismimi verecegim kizima canim ..
biolojik babasi mahkemeye dilekce verdi imzali kizini istemedigine vede hic bir baglantisinin olmasini istemedigine dair ..
Ben zaten istemiyordum basindan beri kizimin ne onunla nede ailesiyle bi bagLantisinin olmasini cok iyi olduu böylecee
cook rahatim vallaaa ohhh

Kizz Bitlii .. valla öylee aynii senin gibii kap kara bisi benimm pamugumm
Senin kücük cadida coook güzeeeel kizz .. ben özeniyordum hep senin kizinaa ..
Bide Musyas arkadas var taniyorsun sende galiba .. Onun kizi Zeyneb Ada'da kap kara bisi .. acaip bayiliyorumm sizin kizlara
Kooos kocaman bii masallahhhhhhhhh diyorum valla sizin kücük hatunlara ..
Benimde kizim öyle güzel olur ins
Huyuda güzel olsn ama cekdirmesin bana

aman maşallah küçük kuzuya iyi ki doğmuş.. Allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin size ve küçük meleğinize..

allah onu sana bagislasin canim. benimde 7 aylik bir kara kizim var bu arada bende almanyada oturuyorum.kizima arkadas ariyoruz yani miracigina arkadaslik teklif ediyor

Hoş geldin Nil Miraa
Çok tatlı maşallah, Allah uzun ömür versin. Gözün aydın iLdemm sağlıkla geldi Prenses. Kucağına alıp koklaştığınız günler tez gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…