E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi umut_sevgim
-
CANIM DUALARIM SENİNLE.İSTİRAHAT ET BOL BOL DR.NE DEDİ PEKİ?senağlamasenağlamasenağlamaDaha yeni gelmiştin meleğim hemen nereye gıdıyosun sende beni bırakıp gıtme ne olur barii sen kal benimle ben gıtmeden bu dunyadan ne olur sen gıtme......
slm kızlar ne olur benim icin dua edın 2 düşükten sonra yeni hamıs kalmıstım ama dun kanamalarım basladı sımdı bıraz kahverengi akıntım var 2 gundur sırtustu yatıyrum dualarınızı eksık etmeyin ne olur.........
senağlamasenağlamasenağlamaDaha yeni gelmiştin meleğim hemen nereye gıdıyosun sende beni bırakıp gıtme ne olur barii sen kal benimle ben gıtmeden bu dunyadan ne olur sen gıtme......
slm kızlar ne olur benim icin dua edın 2 düşükten sonra yeni hamıs kalmıstım ama dun kanamalarım basladı sımdı bıraz kahverengi akıntım var 2 gundur sırtustu yatıyrum dualarınızı eksık etmeyin ne olur.........
canım nolur dinlet yat ..kalkma yaa:çok üzgünüm:kıyamam iyi şey düsün sakın kötü düsünme ..iyi düsünki iyi olsun.yorulma dinlen biraz off ya üzüldüm inankisenağlamasenağlamasenağlamaDaha yeni gelmiştin meleğim hemen nereye gıdıyosun sende beni bırakıp gıtme ne olur barii sen kal benimle ben gıtmeden bu dunyadan ne olur sen gıtme......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?