Mekkeden gelen meyve ile hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ulkuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamın aleyküm bitanem hayırlı uğurlu olsun RABBIM sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin bu yemişi kullandıktan sonra mi hamile kaldın nasıl kullandın bilgi verirmisin

Aleyküm selam cnm bugun dogumum oldu dogumda da bol bol dua ettim kim istiyosa Rabbim nasip etsin ins. Malesef canim ben uygulayamadim (

Aleyküm selam cnm bugun dogumum oldu dogumda da bol bol dua ettim kim istiyosa Rabbim nasip etsin ins. Malesef canim ben uygulayamadim (
MAŞAALLAH RABBIM dualarını kabul eylesin INŞAALLAH yavrunu sana bağışlasın ALLAH anali babali büyütsün INŞAALLAH

Arkadaş lar bu elmadan nasıl bulabilirim?

mekke den gelen bu meyvenin adı bizde NARÇIL diye biliniyor satan siteler var tanesi 40 tl mekke ise yaklaşık 5-10tl arası kullanılısı ikiye ayırın (kırın çok sert) 2 litre suda 30 dk kaynatın kırmızıya dönecek su sonrasında bir cam kaba meyveyle birlikte boşaltın sabah aç karna bir çay bardağı için şifasını görenler olmuş inşallah Allah bizede nasip eder.

Doum Fruit olarak bilinen bu meyvenin bilimsel adı Hyphaene thebaica'dır. Malezya Endonezya, Sudan gibi ülkelerde de Buah Zuriat olarak adlandırılır. Nil Nehri kıyılarındaki ülkelerde 5000 yıla yakın bir geçmişi olduğu bilinmekte, arkeologlar tarafından yapılan araştırmalarda Tutankamon Piramidinde de bu meyveden bulunduğu söylenmektedir. Yabancı kaynaklarda Doum Fruit olarak yahud Hyphaene thebaica şeklindeki bilimsel adı ile aratırsanız bilimsel makalelere ulaşabilirsiniz, antioksidan özelliği, polifoneller açısından zenginliği, kan basıncını düşürdüğü yönünde bilgiler mevcut.

Meyve ile ilgili özellikler şu şekilde sıralanmış. Özellikle 2. madde kolesterolü düşürdüğü,4.madde kadın ve erkek doğurganlığını artırdığını,7.madde prematüre doğumu önlediğini, 10.madde sperm ve yumurtalıklara bakım yaptığını, 11. madde semen konsantrasyonu artırdığını, 15.madde ise ovulasyonu artırdığını iddia ediyor. Çeşitli bilimsel makaleler de mevcut bu konuda yazılmış. Mesela bu makalelerden birisi. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0570178316300069

Ama başta da dediğim gibi bu şekilde faydalar sayılması antioksidan özelliğinden dolayı sanıyorum. Ben de bu meyve ile ilgili efsaneleri okuyunca araştırma ihtiyacı hissettom ve bu sonuçlara ulaştım. Satıcısı, kullanıcısı veya tavsiye edicisi değilim:) hazirlanma şekli de en altta yazıyor.

Other properties are as follows:

1. Helps normalize blood pressure levels And treat urinary tract infections and treat prostatitis, reduce inflammation

2. Reducing blood cholesterol, helping the heart and brain safe because it helps prevent blood vessels from increasing cholesterol in the blood.

3. Treat respiratory problems and are very useful in the treatment of asthma.

4. Increase the sexual ability of men and increase the chances of pregnancy in women.

5. Treat various skin diseases such as hemorrhoids, dermatitis, as well as blisters from the mouth and gums.

6. Reducing and preventing stress
Antioxidants of phytochemicals, hydroxypropyl methacrylate, kumarin and flavonoid and lignin are highly useful in reducing stress.

7. Prevent premature aging
Antioxidants have many benefits to the body, one of which helps prevent premature aging. Therefore, should be eaten regularly for your body's health and better shape.

8. Overcoming inflammation
Treat wounds, anti-inflammatory Helps prevent infection in external wounds

9. Maintain sperm and ovaries

10. Increase the concentration of semen

11. Nourish the uterine wall

12. Suitable for those who have aborted before

13. Cure knee pain, heel pain and joint pain.

14. Cure constipation

15. Increase the number of ovulation of women

How to eat:
1. Add 1 teaspoon of herbal powder to 1 cup of hot water and stir.
2. Filter out herbal powder and drink only water.
3. Drink 2 times a day and before bedtime Before eating or on an empty stomach
4. Can drink both men and women

Kızlar konu üstünden çok geçmiş ama benimde elime bu meyveden geçti. Araştırken buldum sizi ayrıca meyvenin adı Adem elması kızlar. Hacdan gelen biri getirdi banada. Kullanımı düzenli olursa Allah hayırlara vesile eder inşallah hepimiz mutlu haberler alırız

Merhaba arkadaşlar,

Ben de meyveyi bu ay kullanmaya başladım, sonuç alırsam tekrar yazacağım,araştırıp öğrenebildiğim kullanma şeklini yazayım:

Mekkede veren satıcı su ve bal ile kullanılcak gibi işaretlerle anlatmış,bende 4 tane vardı bizde dış kabuğunu kırıp attık çünkü odun gibi bişey yenilecek kısma benzemiyordu.

İçi beyaz kısmı gerçekten çok sert birazını balta gibi bi keserle kırdık, bunları 1,5 litre kadar suya koyup yarım saat kaynattım sabahları aç karnına içiyoruz eşimle tadı kötü değil.kaynayınca bile yumuşamadı o şekilde yenmesi mümkün olmuyor.

Birde beyaz kısmın rendelenme yöntemini bulduk,elimizden kaydığı için rendelenemiyordu,kerpeten gibi ingiliz anahtarı gibi bir sabitleyici ile meyveyi sıkıca tutturduktan sonra rendenin püre yapmaya yarayan en küçük delikleriyle rendeledik gerçekten un gibi ufalanabiliyor bu sayede , bunu da göz kararı bala karıştırdık sabahları bir tatlı kaşığı kadar yiyoruz.şimdilik 7 gün kullanacağım,biraz daha kaldı kuru oldugu için bozulacak gibi görünmüyor, sonraki ay da 7 gün daha kullanmayı düşünüyorum.Umarım doğru kullanımdır,Allah hepimize yardım etsin.

MERHABA FAYDA GÖRDÜNÜZ MÜ ACABA
BİRDE HANGİ DÖNEMDE KULLANDINIZ

Hamile kaldınız mı

Merhaba. Ben meyvenin adını bilmiyorum ama Adem elması dedikleri daha büyük oluyor bu daha küçük. Bayan ilk mesajda fotoğraflarını atmış birsürü,ben onu kullandım. Hamile kalamayınca yaşlı teyzeye gittim. Tüpümün biri tıkalıydı ve rahim ağzım dar ve biraz tıkalıydı. Doktor hsg ile açtığını söyledi. Hsgden sonra 2. Kere regl olunca kadının yanına gittim ve anlattım durumu. Tam açılmamış olabilir dedi ve bana bu meyveyi taktı. Üzerine ip bağlamıştı ve onu rahmime ya da vajinaya yerleştirdi tam bilmiyorum. 1 hafta kaldı içimde. İki gün sonra iltihap aktı biraz. 1 hafta sonra çıkardım ve hep alıntı vardı etrafında ve pıhtı gibi şeyler. Beni temizledi iyi geldi ama hamile kalamadım daha.

Yahu benim bildiğim o elma kırılıyor rendeleniyor bala karıştırılıp yiyiliyor fakat ilk defa sende o yöntemi duydum şaşırdım var bendede eşimin amcası umreye gittiğinde bi poşet getirmis ama rendeleyemedim taştan betondan daha sert

Ben Adem elmasını yaptım. Eşim çekiç yardımıyla kırdı tozunu dahi herşeyi kaynatıp. Eşimle her sabah aç karnına içtik. Su bitene kadar. Bize de kaynatılıp içilmesi söylendi. Bakalım 2 gün sonra Regli günüm hayırlısı olsun

Hadi hayırlısı canım inşallah sonuç alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…