Selamın aleyküm bitanem hayırlı uğurlu olsun RABBIM sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin bu yemişi kullandıktan sonra mi hamile kaldın nasıl kullandın bilgi verirmisin
Nasıl kullanıldığını biliyo musunEvt buydu...
MAŞAALLAH RABBIM dualarını kabul eylesin INŞAALLAH yavrunu sana bağışlasın ALLAH anali babali büyütsün INŞAALLAHAleyküm selam cnm bugun dogumum oldu dogumda da bol bol dua ettim kim istiyosa Rabbim nasip etsin ins. Malesef canim ben uygulayamadim(
Mekke’den getiriyorlar onu. Türkiye’de satışı var mı bilmiyorumArkadaş lar bu elmadan nasıl bulabilirim?
Yabancı kaynaklarda hamileliğe dair birşey yazıyor mu peki? Şehir efsanesi olarak geldi bana
MERHABA FAYDA GÖRDÜNÜZ MÜ ACABAMerhaba arkadaşlar,
Ben de meyveyi bu ay kullanmaya başladım, sonuç alırsam tekrar yazacağım,araştırıp öğrenebildiğim kullanma şeklini yazayım:
Mekkede veren satıcı su ve bal ile kullanılcak gibi işaretlerle anlatmış,bende 4 tane vardı bizde dış kabuğunu kırıp attık çünkü odun gibi bişey yenilecek kısma benzemiyordu.
İçi beyaz kısmı gerçekten çok sert birazını balta gibi bi keserle kırdık, bunları 1,5 litre kadar suya koyup yarım saat kaynattım sabahları aç karnına içiyoruz eşimle tadı kötü değil.kaynayınca bile yumuşamadı o şekilde yenmesi mümkün olmuyor.
Birde beyaz kısmın rendelenme yöntemini bulduk,elimizden kaydığı için rendelenemiyordu,kerpeten gibi ingiliz anahtarı gibi bir sabitleyici ile meyveyi sıkıca tutturduktan sonra rendenin püre yapmaya yarayan en küçük delikleriyle rendeledik gerçekten un gibi ufalanabiliyor bu sayede , bunu da göz kararı bala karıştırdık sabahları bir tatlı kaşığı kadar yiyoruz.şimdilik 7 gün kullanacağım,biraz daha kaldı kuru oldugu için bozulacak gibi görünmüyor, sonraki ay da 7 gün daha kullanmayı düşünüyorum.Umarım doğru kullanımdır,Allah hepimize yardım etsin.
Hamile kaldınız mıMerhaba arkadaşlar,
Ben de meyveyi bu ay kullanmaya başladım, sonuç alırsam tekrar yazacağım,araştırıp öğrenebildiğim kullanma şeklini yazayım:
Mekkede veren satıcı su ve bal ile kullanılcak gibi işaretlerle anlatmış,bende 4 tane vardı bizde dış kabuğunu kırıp attık çünkü odun gibi bişey yenilecek kısma benzemiyordu.
İçi beyaz kısmı gerçekten çok sert birazını balta gibi bi keserle kırdık, bunları 1,5 litre kadar suya koyup yarım saat kaynattım sabahları aç karnına içiyoruz eşimle tadı kötü değil.kaynayınca bile yumuşamadı o şekilde yenmesi mümkün olmuyor.
Birde beyaz kısmın rendelenme yöntemini bulduk,elimizden kaydığı için rendelenemiyordu,kerpeten gibi ingiliz anahtarı gibi bir sabitleyici ile meyveyi sıkıca tutturduktan sonra rendenin püre yapmaya yarayan en küçük delikleriyle rendeledik gerçekten un gibi ufalanabiliyor bu sayede , bunu da göz kararı bala karıştırdık sabahları bir tatlı kaşığı kadar yiyoruz.şimdilik 7 gün kullanacağım,biraz daha kaldı kuru oldugu için bozulacak gibi görünmüyor, sonraki ay da 7 gün daha kullanmayı düşünüyorum.Umarım doğru kullanımdır,Allah hepimize yardım etsin.
Hamile kaldınız mı
Yahu benim bildiğim o elma kırılıyor rendeleniyor bala karıştırılıp yiyiliyor fakat ilk defa sende o yöntemi duydum şaşırdım var bendede eşimin amcası umreye gittiğinde bi poşet getirmis ama rendeleyemedim taştan betondan daha sertMerhaba. Ben meyvenin adını bilmiyorum ama Adem elması dedikleri daha büyük oluyor bu daha küçük. Bayan ilk mesajda fotoğraflarını atmış birsürü,ben onu kullandım. Hamile kalamayınca yaşlı teyzeye gittim. Tüpümün biri tıkalıydı ve rahim ağzım dar ve biraz tıkalıydı. Doktor hsg ile açtığını söyledi. Hsgden sonra 2. Kere regl olunca kadının yanına gittim ve anlattım durumu. Tam açılmamış olabilir dedi ve bana bu meyveyi taktı. Üzerine ip bağlamıştı ve onu rahmime ya da vajinaya yerleştirdi tam bilmiyorum. 1 hafta kaldı içimde. İki gün sonra iltihap aktı biraz. 1 hafta sonra çıkardım ve hep alıntı vardı etrafında ve pıhtı gibi şeyler. Beni temizledi iyi geldi ama hamile kalamadım daha.
Ben Adem elmasını yaptım. Eşim çekiç yardımıyla kırdı tozunu dahi herşeyi kaynatıp. Eşimle her sabah aç karnına içtik. Su bitene kadar. Bize de kaynatılıp içilmesi söylendi. Bakalım 2 gün sonra Regli günüm hayırlısı olsunYahu benim bildiğim o elma kırılıyor rendeleniyor bala karıştırılıp yiyiliyor fakat ilk defa sende o yöntemi duydum şaşırdım var bendede eşimin amcası umreye gittiğinde bi poşet getirmis ama rendeleyemedim taştan betondan daha sert
Hadi hayırlısı canım inşallah sonuç alirsinBen Adem elmasını yaptım. Eşim çekiç yardımıyla kırdı tozunu dahi herşeyi kaynatıp. Eşimle her sabah aç karnına içtik. Su bitene kadar. Bize de kaynatılıp içilmesi söylendi. Bakalım 2 gün sonra Regli günüm hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?