- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Anladm tatlm kimse yok ki hiden yakinlarmdanmekkede var canım ,yakınlarından umreye falan giden varsa getirirler
ben 2o13te Ramazan umresine gittiğimde görmüştüm ama bebiş düşünmüyordum o zaman ,o yüzden almamıştım .
Ayy canim benim nasil da iyi biliyon yerimseni ben aynen oyle sogan kurum bittiBiliyorum canım iltihap yoktu hatta soğan suyundan bile şupheleniyordun :))
İnş bakalım nasıl olacak sonuçlar :))
Anladm tatlm kimse yok ki hiden yakinlarmdan
canım adet düzenleyici ,yumurta geliştirici etkisi var hayıt tohumunun
senin problemin ne ?
Anladm tatlm kimse yok ki hiden yakinlarmdan
Ayy canim benim nasil da iyi biliyon yerimseni ben aynen oyle sogan kurum bitti
Canım nasip oldu geçen yıl arabistana gittim ve bu meyveden aldım. Çocuğu olmayanlara dağıttım. Benim bir kızım var, ikincide yolda inşaAllah. Rabbim hayırlısıyla sizede hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aynen tatlm silivride oturuyorum :)Canım dur bakalım bende giden olursa mutlaka söylerim de sen ist avr da oturuyosun dimi.? Ay yoksa Silivri miydi..?
Haklsn tatlm esime diyim de bi baksncanım şu hac malzemeleri satan yerler var ya ,bi sor civarında bi yerlerde varsa ,belki onlar getiriyor olabilirler
Canlarmsnz sizi cok seviyorum. Inşallah rabbim hepimizin bebisleerini tez zamanda versn bizlere inşallah :)Canım benim şifa olsun inş Rabbim tez elden doldursun kucağını
Bilmem mi akşama kdr kulüpteyiz :))
Aynen
Aynen tatlm silivride oturuyorum :)
Canlarmsnz sizi cok seviyorum. Inşallah rabbim hepimizin bebisleerini tez zamanda versn bizlere inşallah :)
Allah razi olsun canım benim bitanesin :)Giden olursa alıp kargoyla yollarım zatenmutlu umutlu nunda benzer sprunları vardı inş getirte bilirsem ona da yolluycam
Aynen öyle cnmAhh amin kuzum benim aminnnn derdimizde bir sevincimizde
Allah razi olsun canım benim bitanesin :)
AminnnNe demek canım cümlemizden razı olsun Rabbim bize hayırlı evlatlar versin inş
Canım ben hiç uygulamadım. Rabbimin hediyesi hemen evladım oldu. Mekkeye giderken bi komşum böyle bişeyden bahsetmişti. Ordada gördüm. Hem fiyatıda çok ucuzdu, birde belki vesile olurum diye getirmiştim:)Kızını Allah bağışlasın bebeğinide kucağına almayı nasip etsin mevlam inş
Canım sen nasıl uyguladın peki..? Benim bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim :))
Canım ben hiç uygulamadım. Rabbimin hediyesi hemen evladım oldu. Mekkeye giderken bi komşum böyle bişeyden bahsetmişti. Ordada gördüm. Hem fiyatıda çok ucuzdu, birde belki vesile olurum diye getirmiştim:)
umreye gittiğimde gördüm yol kenarında çok satıyorlar, ozaman hamileydim çok bulantım vardı midem almaz belki diye almadık. ama orda çok yaygın hamile kalmak için kullanıyorlar, Türkiye de hiç görmedim.En kısa zamanda bi aktara gidip bilgi alıcam bakalım neymiş hayıttohumunu hiç bilmiyorum
Havalar düzelsin accik bilgilerimi toplayıp gelicem buraya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?