Mekkeden gelen meyve ile hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ulkuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mekkede var canım ,yakınlarından umreye falan giden varsa getirirler
ben 2o13te Ramazan umresine gittiğimde görmüştüm ama bebiş düşünmüyordum o zaman ,o yüzden almamıştım .
Anladm tatlm kimse yok ki hiden yakinlarmdan

Biliyorum canım iltihap yoktu hatta soğan suyundan bile şupheleniyordun :))
İnş bakalım nasıl olacak sonuçlar :))
Ayy canim benim nasil da iyi biliyon yerimseni ben aynen oyle sogan kurum bitti

canım adet düzenleyici ,yumurta geliştirici etkisi var hayıt tohumunun

senin problemin ne ?

Sanırım benim problem kafada

Yani şöyle anlatıyım 2 senelik evliyim 2014 nisanda gebe kaldım doğal yollarla ama temmuzda bebeğimin kalbi durdu aldılar 3 aylıkken dr mol gebelik 7 ay kesinlikle çocuk yok dedi bende prof gittim dünya bi tahlil yaptık mol gebelik olmadığını söyledi ve 3 ay snr tekrar başladım çalışmalara tahlil sonuçlarımın temiz çıkmasına rağmen bebeğim olmuyo herşey normal diyo drlar kan pıhtılaşması olabilir diye bebeasprini kullanıyorum bebek olunca bakacaklarmış ona başkada görünürde bişi yok
Drlar ilgilenmiyor en az 6 dr gezdim hep özele gittim bu ay regl bitiminde bi de devleti deniycem bakalım o ne diycek

Son düzenleme:
Canım nasip oldu geçen yıl arabistana gittim ve bu meyveden aldım. Çocuğu olmayanlara dağıttım. Benim bir kızım var, ikincide yolda inşaAllah. Rabbim hayırlısıyla sizede hayırlı evlatlar nasip etsin.

Canım nasip oldu geçen yıl arabistana gittim ve bu meyveden aldım. Çocuğu olmayanlara dağıttım. Benim bir kızım var, ikincide yolda inşaAllah. Rabbim hayırlısıyla sizede hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızını Allah bağışlasın bebeğinide kucağına almayı nasip etsin mevlam inş
Canım sen nasıl uyguladın peki..? Benim bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim :))

Kızını Allah bağışlasın bebeğinide kucağına almayı nasip etsin mevlam inş
Canım sen nasıl uyguladın peki..? Benim bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim :))
Canım ben hiç uygulamadım. Rabbimin hediyesi hemen evladım oldu. Mekkeye giderken bi komşum böyle bişeyden bahsetmişti. Ordada gördüm. Hem fiyatıda çok ucuzdu, birde belki vesile olurum diye getirmiştim:)

Canım ben hiç uygulamadım. Rabbimin hediyesi hemen evladım oldu. Mekkeye giderken bi komşum böyle bişeyden bahsetmişti. Ordada gördüm. Hem fiyatıda çok ucuzdu, birde belki vesile olurum diye getirmiştim:)

Nasıl yapıldığına dair bi bilgin var mı peki..?

En kısa zamanda bi aktara gidip bilgi alıcam bakalım neymiş hayıttohumunu hiç bilmiyorum
Havalar düzelsin accik bilgilerimi toplayıp gelicem buraya :))
umreye gittiğimde gördüm yol kenarında çok satıyorlar, ozaman hamileydim çok bulantım vardı midem almaz belki diye almadık. ama orda çok yaygın hamile kalmak için kullanıyorlar, Türkiye de hiç görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…