Mekkeden gelen meyve ile hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ulkuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ulkuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
2.138
1.879
248
Merhaba arkadaşlar bana bir meyve geldi getiren kişi mekkeden geldiğini söyledi bu meyveyi bilen ve hakkında bilgi sahibi olan varmı..?
Bu meyveyi uygulayıp gebe kalan çok kişi varmış ama kimse ismini bilmiyor mekkede hamile kalamayan bayanlar için satılıyormuş bütün bilgi bu ve yapımıyla ilgili de kafa karıştırıcı bilgiler var
Ben şuan deneme aşamasındayım size resimlerini göndericem yorumlarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 10.326
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 12.682
  • image.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 5.318
  • image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 10.892
  • image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 6.509
Yukarıya atmış olduğum fotolar meyveye ait tabii içini tam açamadım daha doğrusu açmadım açınca fotolarını yüklerim
Şimdiye kdr izlenimlerim
Kabuğu çok sert çok zor açtım bu kadarını bile kabuğun dışa gelen kısmı çıtır iç kısmı yumuşak ve tatlı bir yapıda keçiboynuzunu andıran bir tadı var tabii henüz içindeki sert çekirdeğe ulaşamadım ve onun içinde de sert bir çekirdek varmış bakıp görücez

Bu meyvenin yanında birde böyle ot-tohum geldi bununda adını bilmiyorum ama tadı karanfil tohumu gibi

Şimdi de bildiğim kadarıyla tarifini yazıcam ama tam bilmiyorum deneme yanılma yöntemiyle uyguluycam ben
Bana getiren kişi meyveyi rendele otu havanda döv 1/2 balla karıştır sabahları 1 kaşık ye dedi
Ama nette okuduğumda da meyveyi parçalara ayırıp suda kaynatmışlar her sabah aç karnına 1 çay bardağı içmişler su bittikçe tekrarlamışlar bu işlemi
Ben önce bal ile olanı deniycem ama balı yarın alıcam ve kısmetse yarın yapıcam o yüzden tam içini çıkartmadım bal gelsin tazecik yaparım diye kaliteli bal bulmaya çalışıyorum bakalım bulabilecek miyim..
Şifa olsun... Sağlıklı günler...

Canim bu meyve sadece mekkede mi var yaani turkede bulamazmiyiz

canım bu hayıt tohumu gibi görünüyor

En kısa zamanda bi aktara gidip bilgi alıcam bakalım neymiş hayıttohumunu hiç bilmiyorum
Havalar düzelsin accik bilgilerimi toplayıp gelicem buraya :))

Canim bu meyve sadece mekkede mi var yaani turkede bulamazmiyiz

Valla tatlım bana teyzem Fransadan getirdi onun komşusu mekkeden getirttim demiş
Komşuda iltihap varmış bunun bir tanesini rendeleyip ve bu tohumu ezip balla karıştırmış yemiş o ay iltihap dökmüş snrki ay gebe kalmış
Bakalım görelim

En kısa zamanda bi aktara gidip bilgi alıcam bakalım neymiş hayıttohumunu hiç bilmiyorum
Havalar düzelsin accik bilgilerimi toplayıp gelicem buraya :))

ben içiyorum canım hayıt tohumu bebiş için ,sende aktardan alıp içebilirsin

Anladm tatlim. Bende iltihap yok ama ins sen faydasini gorursunde hamis kalirsn hepimiz kaliriz ins

Nasıl içiyosun peki uygulaması nasıl
Bana geldi de isim vermediler ne bilmiyorum saol tatlım

canım ben 1.5 tatlı kaşığı tohumu 1 kupaya koyup üstüne kaynamış suyu döküp demlemeye bırakıyorum , sonrada süzüp içiyorum günde 2 kere

canım ben 1.5 tatlı kaşığı tohumu 1 kupaya koyup üstüne kaynamış suyu döküp demlemeye bırakıyorum , sonrada süzüp içiyorum günde 2 kere

Nasıl bi fayda sağlıyor yani iltihap falan için mi yoksa yumurta mı büytüyo naapıyo acaba ..?
Aklımda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…