• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mekkeden gelen meyve ile hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ulkuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umreye gittiğimde gördüm yol kenarında çok satıyorlar, ozaman hamileydim çok bulantım vardı midem almaz belki diye almadık. ama orda çok yaygın hamile kalmak için kullanıyorlar, Türkiye de hiç görmedim.

Evet öyleymiş.. Bu meyvenın kullanımı rivayete döndü herkes başka bişi söyler oldu çok kişi kullanmış ama kimse bilinçli kullanmamış tahmini yapmışlar nasıl bişey bu ben anlamadım :KK57:

Canim aynilari bende var ama banada teyzem getirdi ama henuz kullanmadim adetliyim suan o meyve olani tumunu kaynatip 2 saat bekledikten sonra iciyormussun. O toz olanida bir kilo bala karistirip yiyormussun bana oyle dedi teyzem ve dogruymus hamile olmak istiyosan ye bence sonucta kutsal topraklardan geliyor

Canim aynilari bende var ama banada teyzem getirdi ama henuz kullanmadim adetliyim suan o meyve olani tumunu kaynatip 2 saat bekledikten sonra iciyormussun. O toz olanida bir kilo bala karistirip yiyormussun bana oyle dedi teyzem ve dogruymus hamile olmak istiyosan ye bence sonucta kutsal topraklardan geliyor

Canım bana da teyzem getirdi :))
Ve yapan kişi teyzeme bu meyveyı rendelesin hayıt otunu da havanda dövsün yarım kg balla karıştırıp yesin demiş :(( kaynatsın dememiş ama kimi kaynatmış içmiş kimi rendelemiş
Bu nasıl meyveyse adını bilen kimse yok herkese gelmiş bir yerlerden ama tam anlamıyla tarifte yokkkk :(

Yaaa kasık ağrılarım var regl bitmedi bitse bunu yapıcam da acaba gebelikte zararı var mı..? Erken yumurtlama falan oldu diyelim onu da atar mı acaba :(

Hiç mi kullanan olmadı bilgi sahibi olan yok mu :(

Mrb kızlar ben de de bu meyveden var bir adet mekkeden geldi getiren kişi hiç bilgi vermedi daha sonra ürgüp te gezerken bir aktarda aynı meyveden gördüm adet olarak satıyoruz mekkeden getiriyoruz içenler uygulayanlar teşekküre geliyorlar dediler bana uygulamasını şu şekilde anlattılar içini tamamen kırın 7 bardak çay bardağı kaynatın ilişki olacağı günlerde için dediler 2 adet olacakmış yanlız eşlerde icecekmis bana bu şekilde anlattılar

Mrb kızlar ben de de bu meyveden var bir adet mekkeden geldi getiren kişi hiç bilgi vermedi daha sonra ürgüp te gezerken bir aktarda aynı meyveden gördüm adet olarak satıyoruz mekkeden getiriyoruz içenler uygulayanlar teşekküre geliyorlar dediler bana uygulamasını şu şekilde anlattılar içini tamamen kırın 7 bardak çay bardağı kaynatın ilişki olacağı günlerde için dediler 2 adet olacakmış yanlız eşlerde icecekmis bana bu şekilde anlattılar

Peki denedin mi canım :(

Arkadaslar ikinizinde bebegi hayırlı ugurlu olsun. Siz bahsettiginiz bu meyveyi kullandinizmi nasıl kullandiniz

Arkadaslar ikinizinde bebegi hayırlı ugurlu olsun. Siz bahsettiginiz bu meyveyi kullandinizmi nasıl kullandiniz

Saol canım sen de istiyosun galiba Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşaAllah ve isteyen herkese...
Canım ben denemedim çok uğraştırıcıydı kısmet olmadı yapamadım Rabbim kısmet etti kendiliğinden oldu...

Amin amin amin hayirlisi ile.canim benim allah razi olsun.rabbim seninde bebegini saglikla kucagina alip büyütmeyi nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar bana bir meyve geldi getiren kişi mekkeden geldiğini söyledi bu meyveyi bilen ve hakkında bilgi sahibi olan varmı..? :KK72::KK72:
Bu meyveyi uygulayıp gebe kalan çok kişi varmış ama kimse ismini bilmiyor mekkede hamile kalamayan bayanlar için satılıyormuş bütün bilgi bu ve yapımıyla ilgili de kafa karıştırıcı bilgiler var o_O
Ben şuan deneme aşamasındayım size resimlerini göndericem yorumlarınızı bekliyorum.. :KK52:
merhaba meyvenin adını biliyormusunuz ve öylemi hamile kaldınız

merhaba meyvenin adını biliyormusunuz ve öylemi hamile kaldınız

Merhaba malesef bilmiyorum adini :( ben uygulayamadim onunla hamile kalmadim yani elimde olani hamile kalamayan biri istemisti bende yolladim ama sonucu bilmiyorum Rabbim isteyen herkese tez zaman da nasip etsin insaAllah... Amin...

84728C85-6466-49DB-AAB2-4E611B6E2E0F.jpeg
Merhaba arkadaşlar bana bir meyve geldi getiren kişi mekkeden geldiğini söyledi bu meyveyi bilen ve hakkında bilgi sahibi olan varmı..? :KK72::KK72:
Bu meyveyi uygulayıp gebe kalan çok kişi varmış ama kimse ismini bilmiyor mekkede hamile kalamayan bayanlar için satılıyormuş bütün bilgi bu ve yapımıyla ilgili de kafa karıştırıcı bilgiler var o_O
Ben şuan deneme aşamasındayım size resimlerini göndericem yorumlarınızı bekliyorum.. :KK52:
Canım
Bu muydu meyve

Selamın aleyküm bitanem hayırlı uğurlu olsun RABBIM sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin bu yemişi kullandıktan sonra mi hamile kaldın nasıl kullandın bilgi verirmisin

Back