canımm hiç biz öyle bir şey konuşmadık ki. tip olarak falan bilindik insanlar da değiliz, sıradan muhabirleriz yani. tanıma şansları da yok. mekandan atıldıktan sonra kapıda dedim işletme müdürüne ben. bunu da cidden it kopuk değiliz manasında söyledim hani işimizde gücümüzdeyiz, sevgiliyiz şeklinde konuştum.Bilmiyorum belki saçma bi düşünce olacak ama sizin gazeteci olduğunuzu duymuş olabilirler mi o an ? Çünkü kadına o şekilde davranılması tuhaf . Ayrıca bakıyor diye sürükleyerek çıkarmak ondan da tuhaf .
Valla orası disco değil mi herkes dans ediyordur orada ister bar tarafında ister ortada yani onca dans eden insandan neden sizin erkek arkadaşınızı öyle çıkarsınlar ki dışarı anlamadım ben. Ayrıca bodyguardlar bir bakmayla öyle birey yapmazlar bir erkek gider bir kızı sözleriyle taciz eder, fiziksel temasta bulunur kızda bundan rahatsızlığını tavırlarıyla belli eder ancak o zaman müdahale eder yani bakmayla olmaz kaldı ki oranın patronu zaten buna müsaade etmez. Onlar oranın sahibi dğeil çalışanı. Niye iki bodyguard birden sizin başınızı tutuyordu onu da anlamadım garip yani. Patrona şikayet edin kameralara yansımıştır işten çıkartırlar haksız bir şey varsa şikayetinizi de ayrıca yaparsınız o zaman.