merhaba kızlar, sıcağı sıcağına yaşadığım bir olayı anlatıp fikir-bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum, resmen dünden beri ölü gibiyim psikolojim bozuldu.
cumartesi gecesi erkek arkadaşımla bir balıkçıda rakı içtik. neredeyse iki üç aydır yapamadığımız ama sevdiğimiz bir aktivitedir. oradan çıktıktan sonra da saat hala erkendi, balıkçıya yakın bomonti brasserie isimli mekan var. oraya girip birer bira içelim dedik. (ankara'dayız) (mekan ismi yasak ise silebilirim)
ben bar sandalyesine oturdum, erkek arkadaşım da bana dönük şekilde ayakta duruyordu.
müzikler disko müziği tarzı, erkek arkadaşım da bana dönük dans ediyor, arada beni güldürmek için komik dans eder gibi yapıyor. bu arada mekanın içi kalabalık ve tamamen bodyguard dolu, arkamda da bi bodyguard duruyor.
bu sırada kapı tarafından bir başka bodyguard gelip erkek arkadaşıma "müşterileri rahatsız ediyorsunuz, arkanızdaki masaya bakmayın" gibi bir şey demiş. erkek arkadaşım da "ben de müşteriyim ve bu sözlerinizden ben de rahatsız oluyorum" demiş. (konuştuklarını gördüm ama müzikten duymadım tabi) sonra bodyguard uzaklaştı, iki dakika sürmeden geri geldi ve erkek arkadaşımın boynunu polislerin eğdiği gibi eğerek, sürükleyerek dışarı çıkardı. o sırada ben de bodyguardla arasına girmek için koştum. (hani kadın görürse durur, diye düşünerek)
beni de itti ve mekanın ortasında ikiseksen düştüm ben de.
sonrasında hastaneye gittik acile, ikimiz de darp raporu aldık.
ardından karakola gittik. şikayetçi olduk.
kızlar erkek arkadaşım efendi bir tiptir. arka masadaki kızlara baktığını ima etmeyi bile bana hakaret olarak algılarım ki bana dönük duruyordu zaten. arkasına bakıyor olma şansı yok. hadi her şeyi geçtim bakıyor diyelim, bu şekilde sürüklenerek dışarı çıkarmak mıdır çözümü?
benim yapmam ya da yapmamam gereken şeyler nelerdir şu aşamada? bu mekan işletmecisi ve o bodyguarddan şikayetçi olduk.
cezalarını çeksinler istiyorum çünkü biz belli bir yaşın üzerindeyiz, mücadele edebiliriz. ama o mekana 18 yaşındaki çocuklar da geliyor. bize bunu yapan, onlara neler yapmaz... çiftlikleri gibi davranamayacaklarını görmelerini istiyorum. şunu şunu yapabilirsiniz diyeceğiniz bir şey varsa bekliyorum. bu esnada sosyal medyada da bu olayı duyuracağım twitter vs adreslerinde... peki başka?