• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Mehmet Murad Başar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar. Eşim inmemiş testisten kaynaklı azosperm. 2 yıllık evliyiz. Şişli Memorial Hastanesinde üroloji doktoru Mehmet Murad Başar'a tedavi olmayı düşünüyoruz. Giden arkadaşlar yazabilirler mi tavsiye eder misiniz
Murat başar bahçecide değiş mi canım memorialde mi

Tüp bebek hastasıysanız daha uygun oluyor fiyatlar . Fiyatları tam hatırlamıyorum ama sanırım doğrudan gidince baya yüksekti tüp bebek servisi yönlendirince uygun Oluyor
Tüp bebek servisinin yönlendirmesi için hangi bölüme randevu almamız gerekiyor canım biliyor musun

Yani bölüm tüp bebek olacak da doktor da murat başarı seçmeyecekmiyiz 🙃 hani direk ona gidince pahalı oluyor demişsin ya ondan dedim. Direk nasıl gidiliyor ki 😂
Siz tüp bebeği de memorialde yapacaksanız eğer önce bi gidip istediğiniz doktorla ön görüşme yapabilirsiniz . Daha sonra eğer orda devam edecekseniz onlar zaten sizi yönlendirecektir ürolojiye bu şekilde daha uygun oluyor ama tabi direkt de Murat beye gidebilirsiniz ama dediğim gibi o zman baya farklı oluyor fiyat

Siz tüp bebeği de memorialde yapacaksanız eğer önce bi gidip istediğiniz doktorla ön görüşme yapabilirsiniz . Daha sonra eğer orda devam edecekseniz onlar zaten sizi yönlendirecektir ürolojiye bu şekilde daha uygun oluyor ama tabi direkt de Murat beye gidebilirsiniz ama dediğim gibi o zman baya farklı oluyor fiyat
Mikro tese için murat başardan daha iyi bi doktor bulamadım bu sebeple tüp bebeği de memorialde yapacağız

tıkanıklılık varmış eşimde. doktor elle muayenesinde anlamıştı. tüm tetleri normaldi ancak y kromozom testinde problem vardı doktor bu da sebep olabilir demişti ama dediği gibi tıkanıklılık çıktı.
Merhaba benim eşimin sperm sayısında azalma var haftaya muayeneye gideceğiz murat bey e sperm sayısı bir yılda 18 milyondan 6 milyon a düştü henüz net birşey soylemedimediler buraya gelin burda semen analizi yapalım dediler bu değerler le tıkanıklık olma durumu olaabilir mi ameliyat vs

Merhaba benim eşimin sperm sayısında azalma var haftaya muayeneye gideceğiz murat bey e sperm sayısı bir yılda 18 milyondan 6 milyon a düştü henüz net birşey soylemedimediler buraya gelin burda semen analizi yapalım dediler bu değerler le tıkanıklık olma durumu olaabilir mi ameliyat vs
Merhaba. Onu bilemiyorum benim eşimin semen analizinde hiç sperm cıkısı yoktu. O volume değernden tıkanıklılık yorumu yapmıştı sayıdan kaynaklı değil yani. Zaten o semen analizini bilerek orda istiyor bizden de istemişti. Eşimin tahlilinde özellikle miktarına falan da baktırmıştı.

Evet tıkanıklık volümle belli oluyor sayıyla değil ama çıkış var tıkanıklık olacağını sanmıyorum tavsiyem sperm sayısı arttırıcı bitkiseller de kullanabilirsiniz

merhaba muayene oldunuz mu? doktor ne söyledi?

Selam kızlar. Eşim inmemiş testisten kaynaklı azosperm. 2 yıllık evliyiz. Şişli Memorial Hastanesinde üroloji doktoru Mehmet Murad Başar'a tedavi olmayı düşünüyoruz. Giden arkadaşlar yazabilirler mi tavsiye eder misiniz
Merhabalar, eşim de aynı durumdan kaynaklı azospermi. Mehmet Murad hocaya gideceğiz. Tedavi oldunuz mu?

Back