- 13 Haziran 2012
- 4.239
- 3.007
- 448
- 42
bence gidin ne kayberdersiniz kiaşagı yukarı durumumuz aynı eşim şu anda en son martta verdiği sperm testinde elongo 2 aşamasındaydı 2,5 sene oldu bizimde acaba bizde murat başara gitsek mi diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence gidin ne kayberdersiniz kiaşagı yukarı durumumuz aynı eşim şu anda en son martta verdiği sperm testinde elongo 2 aşamasındaydı 2,5 sene oldu bizimde acaba bizde murat başara gitsek mi diye düşünüyorum
Ya biliyorum çok uzun zaman önceydi ama celalettin hocanın tedavisini bırakmadan önce eşinizin en son sperm testinin görüntüsünü atabilir misiniz ?bence gidin ne kayberdersiniz ki
Murat başar bahçecide değiş mi canım memorialde miSelam kızlar. Eşim inmemiş testisten kaynaklı azosperm. 2 yıllık evliyiz. Şişli Memorial Hastanesinde üroloji doktoru Mehmet Murad Başar'a tedavi olmayı düşünüyoruz. Giden arkadaşlar yazabilirler mi tavsiye eder misiniz
Murat başar bahçecide değiş mi canım memorialde mi
Muayene ucreti ne oluyor biliyomusunuz? ve sperm test ucreti?Şişli Memorial de canım Mehmed Murad Başar
Tüp bebek hastasıysanız daha uygun oluyor fiyatlar . Fiyatları tam hatırlamıyorum ama sanırım doğrudan gidince baya yüksekti tüp bebek servisi yönlendirince uygun OluyorMuayene ucreti ne oluyor biliyomusunuz? ve sperm test ucreti?
Tüp bebek servisinin yönlendirmesi için hangi bölüme randevu almamız gerekiyor canım biliyor musunTüp bebek hastasıysanız daha uygun oluyor fiyatlar . Fiyatları tam hatırlamıyorum ama sanırım doğrudan gidince baya yüksekti tüp bebek servisi yönlendirince uygun Oluyor
Tüp bebeğeTüp bebek servisinin yönlendirmesi için hangi bölüme randevu almamız gerekiyor canım biliyor musun
Yani bölüm tüp bebek olacak da doktor da murat başarı seçmeyecekmiyiz hani direk ona gidince pahalı oluyor demişsin ya ondan dedim. Direk nasıl gidiliyor kiTüp bebeğe ☺
Siz tüp bebeği de memorialde yapacaksanız eğer önce bi gidip istediğiniz doktorla ön görüşme yapabilirsiniz . Daha sonra eğer orda devam edecekseniz onlar zaten sizi yönlendirecektir ürolojiye bu şekilde daha uygun oluyor ama tabi direkt de Murat beye gidebilirsiniz ama dediğim gibi o zman baya farklı oluyor fiyatYani bölüm tüp bebek olacak da doktor da murat başarı seçmeyecekmiyiz hani direk ona gidince pahalı oluyor demişsin ya ondan dedim. Direk nasıl gidiliyor ki
Mikro tese için murat başardan daha iyi bi doktor bulamadım bu sebeple tüp bebeği de memorialde yapacağızSiz tüp bebeği de memorialde yapacaksanız eğer önce bi gidip istediğiniz doktorla ön görüşme yapabilirsiniz . Daha sonra eğer orda devam edecekseniz onlar zaten sizi yönlendirecektir ürolojiye bu şekilde daha uygun oluyor ama tabi direkt de Murat beye gidebilirsiniz ama dediğim gibi o zman baya farklı oluyor fiyat
Merhaba benim eşimin sperm sayısında azalma var haftaya muayeneye gideceğiz murat bey e sperm sayısı bir yılda 18 milyondan 6 milyon a düştü henüz net birşey soylemedimediler buraya gelin burda semen analizi yapalım dediler bu değerler le tıkanıklık olma durumu olaabilir mi ameliyat vstıkanıklılık varmış eşimde. doktor elle muayenesinde anlamıştı. tüm tetleri normaldi ancak y kromozom testinde problem vardı doktor bu da sebep olabilir demişti ama dediği gibi tıkanıklılık çıktı.
Merhaba. Onu bilemiyorum benim eşimin semen analizinde hiç sperm cıkısı yoktu. O volume değernden tıkanıklılık yorumu yapmıştı sayıdan kaynaklı değil yani. Zaten o semen analizini bilerek orda istiyor bizden de istemişti. Eşimin tahlilinde özellikle miktarına falan da baktırmıştı.Merhaba benim eşimin sperm sayısında azalma var haftaya muayeneye gideceğiz murat bey e sperm sayısı bir yılda 18 milyondan 6 milyon a düştü henüz net birşey soylemedimediler buraya gelin burda semen analizi yapalım dediler bu değerler le tıkanıklık olma durumu olaabilir mi ameliyat vs
merhaba muayene oldunuz mu? doktor ne söyledi?Merhaba benim eşimin sperm sayısında azalma var haftaya muayeneye gideceğiz murat bey e sperm sayısı bir yılda 18 milyondan 6 milyon a düştü henüz net birşey soylemedimediler buraya gelin burda semen analizi yapalım dediler bu değerler le tıkanıklık olma durumu olaabilir mi ameliyat vs
Merhabalar, eşim de aynı durumdan kaynaklı azospermi. Mehmet Murad hocaya gideceğiz. Tedavi oldunuz mu?Selam kızlar. Eşim inmemiş testisten kaynaklı azosperm. 2 yıllık evliyiz. Şişli Memorial Hastanesinde üroloji doktoru Mehmet Murad Başar'a tedavi olmayı düşünüyoruz. Giden arkadaşlar yazabilirler mi tavsiye eder misiniz