- 30 Aralık 2009
- 22.969
- 89.779
- 1.123
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Nasıl daha dişli olabilirim bilmiyorumBöyle bir kadın bulsam ben bile semiririm.
Oh mis :)
Ben yanlış bilmıyorsam mehir boşanma durumunda alınır. 3 bılezık vermişsin zaten su an abartıyorsun. Aylık elıne geçen para ne bılmıyorum ama ben olsam 300 tl ti kendım öderim eşim bilmez bile. Ki bende çalışmıyorum 300 zorlar belki aöa böyle mınnet etmem . Aılen de odeyebılır neden bu kadar ezılıyorsun anlamadım
Aynı şeyi eşim yapsa babasının evdeki borcu ödemek istese büyük ihtimal seninde gözüne batardı aaa babasının borcunu ödüyor diye. Ve altınları kendi ailesine vermek istese yine olay çıkarırdın. Kocanda olay çıkarır. O mihir senin ama sizin evinizin. Sizin ihtiyacınız olacak belki? Bence senin babana onu veresin var
Aslında evlenmeden önce babam ödeyecek demiştim ama baktımki alisene yardım ediyor bana 300 tlyi cok görüyor sözümü yedimMehir senindir iatedigin gibi harcarsin esinde karismaz buna.
Bizde ilk evlendigimizde benim borcumu hep esim oďemisti yuksek bi rakamdi sorun olmadi aramizda.
Bende kendi mehirimi esime hibe ettim daha yenide cunku her yil zekat parasini oduyordum kurban kesiyordum.esim ugrassin dedim bu islerle.
Sakim sen esine hibe etme harcama esin icin.o sana yardimci olmuyor madem sen de senin olan parani ona harcama sakin.
Ailene ne kadar yardim edersen o kadar da isterler bunu da aklindan cikarma.
Evlenmeden once benim borcum var bunu beraber odeyecegiz diye soylenmen lazimdi.
bence desin babana .ailende anlar bunun ne mal olduğunu.senin cinnet vaktin gelmiş.boşanalım de ve ailenin yanina git bu ancak boyle düzelir düzelirse.ya bakın sesimi çıkardıgım xaman beni tehdit ediyor arayıp babanı söylicem borc işi noldu ödeyecektiniz diyor bu durumda babam ne kadar utanır
En baştan anlatayım ben evlenmeden önce eşime tamam 3 bilezik ailene veririm borcları için demiştim ki verdim 3 bilezik borç olarak (geri geleceğini sanmıyorum) .benim şu an 4 bileziğim ve 100 gramlık bir kolyem var.mehir olarakda 100 gram altın kesmistiler .yani o kolye benim mehirim .geleyim sadede eşim benim baba evinde yaptıgım ayda 300 tllik borcu ödemek istemiyor baban ödesin diyor ille de .bende babama ödetmek istemiyorum çalışamıyorum da madem öyle mehirimi aileme vereyim diyorum onların olsun borc değil. fakat bir kere eşime söylemiştim bunu sinirlenip bosanırım senden demişti ben onun ailesine bilezik verdim .borcunu da baban ödesin diyor benim ailemde hep almak isterken kendi ailesine verici davranıyor .boşanma gibi durumda benim ailem çok üzülür arkamda durcaklarınıda sanmıyorum elalem ne dercilerden çünkü.kısaca ve özetle napıcam ya off hem üniv. Giden kardeşim var hemde benim taksidim babamı zora sokmak istemiyorum napabilirim ablalarım bana bir yol gösterin bu arada babam bana her fırsatta soruyor lazım mı para diye ben istemiyorum
Borç ödenmezse nasılsa size haciz gelecek o zaman eşşek gibi ödeyecek, boşver ödeme. Borç senin üstüne değil mi? Aileni ilgilendiren bir şey yok.
Yok 2 aylık evliyimCocuk varmi
Trip atınca böyle devam etmektense ayda 700 tl veririm daha iyi diyor .sigortalı işe girirnce o 700 tlde kesiliyor zaten .boşanalım diyorAsil problem su.
Adam isine gelmedigi yerde soyle yaparsan bosarim boyle dersen bosarim diyebiliyor. Bizim kizimiz da konusunda yazmis zaten bosanirsam ailem arkamda olmaz. Bosanmaktan korkuyor adam da bunu biliyor kendine muhtac, cok guzel kullaniyor.
Ben bu ailelere cok kiziyorum kizinizi guclu yetistirin, kimseye eyvallahi olmasin.
Konu sahibi bosanmaktan korktugunuzu bu kadar belli etmeyin adam kullanamasin her seferinde, merak etmeyin kolay degil bu kadar bosamak azicik guclu durun.
Yani mahkeme kadına 700 tl veriyormuş boşanınca bunları arastırmışTrip atınca böyle devam etmektense ayda 700 tl veririm daha iyi diyor .sigortalı işe girirnce o 700 tlde kesiliyor zaten .boşanalım diyor
Yani mahkeme kadına 700 tl veriyormuş boşanınca bunları arastırmışAsil problem su.
Adam isine gelmedigi yerde soyle yaparsan bosarim boyle dersen bosarim diyebiliyor. Bizim kizimiz da konusunda yazmis zaten bosanirsam ailem arkamda olmaz. Bosanmaktan korkuyor adam da bunu biliyor kendine muhtac, cok guzel kullaniyor.
Ben bu ailelere cok kiziyorum kizinizi guclu yetistirin, kimseye eyvallahi olmasin.
Konu sahibi bosanmaktan korktugunuzu bu kadar belli etmeyin adam kullanamasin her seferinde, merak etmeyin kolay degil bu kadar bosamak azicik guclu durun.
Oyle kesin bisey yok sizi kandirmis. Hukukcu arkadaslar daha iyi bilir tabii yine de.Trip atınca böyle devam etmektense ayda 700 tl veririm daha iyi diyor .sigortalı işe girirnce o 700 tlde kesiliyor zaten .boşanalım diyor
canim aslında ne baban ne eşin o borcu ödemek zorunda değil. Sen kendin ödemelisin doğrusu bu. Ama seni madem çalıştırmiyor eşin ödemeli bu durumda...Artık erkekler eskiden olduğu gibi verici değil, fedakâr değil. Evlilik niyetiyle tanıştıkları hanımlara kyk borcun var mi diye soran erkekler biliyorum.Kyk borcu
bence de...güzel mantıklı bir cevapMehiri bozdur borcun tamamını kendin kapat boşver taksit ödemeyi , kalanıda altın düşünce tekrar altın yap koy kenara kötü gün parası için , bu kocaya güven olmaz böyle ve yaptığınıda hiç söyleme .
para pul ne kadar önemliymiş esin için...seni bile gözden çıkarıyor..kolyenin senin mehirin olduğunu söyle. hatta o kolye hiç yokmuş gibi düşünsün...İzin vermiyor onu baika bi şey için kullanmak istiyor bende 300 tl vermiyosun 15 bini mi sakın isteme dedim .oda zor günümde bana o altını vermezsen boşarım seni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?