Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste katakulleye gelsin istemiyorum benimkide ondan soruyom imam kafasina gore bi miktar soyluyor gelin bulamayinca bisey bendede aynisi olmasin diye hakkimi alayimBen hiçbişi istememişim ya dini nikah kıyılırken ne dendi ne yapıldı o bile yok hafızamda, beni uyutup mu yaptılar acep 1 gr falan istettiler belki. Tekrar yapcam ben
Oda iyiymis 5 tane 5i bi yerde ben istesem millet bana bön bön bakar o sıraBen 5 tane 5i 1 yerde desim hoca yanlos anladı 5i1yerde yazdı utandım yok 5tane 5lik istiyorum demeye öyle kaldı.
25 i bi yerdeymiş, hoca ayırmış fkdjdjdBen 5 tane 5i 1 yerde desim hoca yanlos anladı 5i1yerde yazdı utandım yok 5tane 5lik istiyorum demeye öyle kaldı.
Yani çok değil aslında sonucta dinen kadının hayatını birkaç ay garantiye alacak bir meblağ olması gerekiyor en azından kendi standartlarına gore. O zamanlar 5i 1yerde 20 küsür civarı falandı millet daire istiyor araba istiyor kilosu kadar altın istiyor tarla bağ bahçe istiyor ucuza gittim imam hocamız sağolsunOda iyiymis 5 tane 5i bi yerde ben istesem millet bana bön bön bakar o sıra
Keske deseydin sonra kalirdi icinde uhte onlarBen 5 tane 5i 1 yerde desim hoca yanlos anladı 5i1yerde yazdı utandım yok 5tane 5lik istiyorum demeye öyle kaldı.
Hoca damada acıdı herhalde ahhahahaha ya da damat tarafı hocayı onceden satın almıs olabilir25 i bi yerdeymiş, hoca ayırmış fkdjdjd
Iste benimkilerin o kadar seyi yok adamlar altinlari bile oyle boyle yaptilar altinida seven bi kizim altini cokmu istesem acabaYani çok değil aslında sonucta dinen kadının hayatını birkaç ay garantiye alacak bir meblağ olması gerekiyor en azından kendi standartlarına gore. O zamanlar 5i 1yerde 20 küsür civarı falandı millet daire istiyor araba istiyor kilosu kadar altın istiyor tarla bağ bahçe istiyor ucuza gittim imam hocamız sağolsun
Ev nerde olacak ona göreBen bir ev istesem nasıl kızlar ? Acil cvp?
Amam uhte kalmadı da eşime söylenirim hep 5-5lik dedim hoca yanlıs anladı benim ağzımdan çıkan neyse onu vercen diye komik bi anı kaldı işteKeske deseydin sonra kalirdi icinde uhte onlar
Aklından geçen neIste benimkilerin o kadar seyi yok adamlar altinlari bile oyle boyle yaptilar altinida seven bi kizim altini cokmu istesem acaba
Iste iste araba iste altin iste sonra gecmiyo eline bi dahaBen bir ev istesem nasıl kızlar ? Acil cvp?
İsteyebilirsin imkanı olan biriyse kabul eder benceBen bir ev istesem nasıl kızlar ? Acil cvp?
Aklimdan gecen bir miktar yok isteAklından geçen ne
Altın seviyorsan gremse isteAklimdan gecen bir miktar yok iste