• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mehir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öfff artık her şey şaşırtmacalı esprili bilmem neli.
Dini nikahta bari aksiyon aramayın.
İlla şaşırtacaksanız kelepçe, kırbaç falan isteyin imam dahil herkes şok:KK53:

Talak haklarından birini isteyebilirsin. Dini anlamda da sen istediğin zaman eşini boşayabilirsin. Bir de dinimize göre bir erkeğin 4 kadınla nikah kıyma hakkı var. Ben mehir olarak o hakkını da aldım elinden yani benim nikahımdayken başkalarına nikah kıyamaz şartını koştum. Kesinlikle bu dört nikah meselesine karşıyım eşim de böyle biri değil ama birilerinden duymuştum ☺️
Bu talak ve dort eslilik konusu cok baska bir konu
Degisik birsey istemissiniz olabilir saygi duyarim sizi elestirdigim icin yazmiyorum
Sadece yorum yapan herkese diyorum bu konular cok derin dikkatli yazalim bu aylar da
Ortada bir sure var inkara yonelir gibi yazmayalim
Çok saygısız dalga geçmek için burda olan bir güruh var. Yaptığınız şey gerçekten çok ayıp laiklik diye geçinip fikir olarak laik olmadığınız açıkça ortada. İnsanları buradan soğutuyorsunuz. Bir çok kişi sizle uğraşmamak için sessiz kalıyor.
Sadece esin zaten evlenirken izin almasi gerekiyor kadin riza gostermezse evlenemez
Zaten kadin istemezse ceker gider
Ayrica islam tarihin de onceden 4 esi olan erkeklere acik acik sart kosulan sey 4 kadina da adaletli davranmakmis yani birine ne alirsa Aynisina ondan veya birine bir gun giderse digerine de birgun
Ki su zaman da zaten bunlara dikkat eden erkek nerde
Zaten evlenmeyi dusunen birinin de ne mehir nede bunlara dikkat edecegini dusunmuyorum

Mehir bunlardan biri değil yalnız. Az önce yazdığın gibi medeni hukuktan önce kadın hakları için yapılan bir düzenleme
Hi sen de okumussun zaten o yazdiklarimi, yanlış anladim😂 ama bana baslik falan da sacma geldiği icin onlarida sıkıştırayim araya dedim

Bu talak ve dort eslilik konusu cok baska bir konu
Degisik birsey istemissiniz olabilir saygi duyarim sizi elestirdigim icin yazmiyorum
Sadece yorum yapan herkese diyorum bu konular cok derin dikkatli yazalim bu aylar da
Ortada bir sure var inkara yonelir gibi yazmayalim

Sadece esin zaten evlenirken izin almasi gerekiyor kadin riza gostermezse evlenemez
Zaten kadin istemezse ceker gider
Ayrica islam tarihin de onceden 4 esi olan erkeklere acik acik sart kosulan sey 4 kadina da adaletli davranmakmis yani birine ne alirsa Aynisina ondan veya birine bir gun giderse digerine de birgun
Ki su zaman da zaten bunlara dikkat eden erkek nerde
Zaten evlenmeyi dusunen birinin de ne mehir nede bunlara dikkat edecegini dusunmuyorum
Dediğiniz gibi gayet çarpıtıldı değişik bir şey sorulduğu için söyledim. Şimdiye kadar herkese saygılı davrandım. Kimseyi kırmadım.

Buradaki bir güruh insanı gerçekten aşağılamak için varmış gibi. Sürekli bir saldırma modunda. İnsanlar fikirlerini beyan ederken çekiniyor maalesef. Böyle olmaması gerekiyor.

Çok saygısız dalga geçmek için burda olan bir güruh var. Yaptığınız şey gerçekten çok ayıp laiklik diye geçinip fikir olarak laik olmadığınız açıkça ortada. İnsanları buradan soğutuyorsunuz. Bir çok kişi sizle uğraşmamak için sessiz kalıyor.
Biz devlet miyiz ayrıca niye laiklik diye geçinelim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back