- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Mehir bunlardan biri değil yalnız. Az önce yazdığın gibi medeni hukuktan önce kadın hakları için yapılan bir düzenlemeMehir ne ya kaldimi bu adetler artik? Aileniz baslik ya da süt parasi istediler mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehir bunlardan biri değil yalnız. Az önce yazdığın gibi medeni hukuktan önce kadın hakları için yapılan bir düzenlemeMehir ne ya kaldimi bu adetler artik? Aileniz baslik ya da süt parasi istediler mi?
Ayni yorumu yaptim, ayniiiisini soyledim az ustlerdeMehir bunlardan biri değil yalnız. Az önce yazdığın gibi medeni hukuktan önce kadın hakları için yapılan bir düzenleme
Senin KV senin yerine almıştır mehiriImamînda alzaymiri bana denk geldi cok pismanim ya on bilezik isterdim en az geri donusu yokmuydu bu isin
Boşanma olmadan da isteyebiliyor kadın diye duymuştum ama net bilgi değildirMehir boşanırken verilmiyor mu? Hac nasıl istenebiliyor
Çok iyi fikirmiş başkanımKalbinin anahtarını isteyin. Hoca sorunca anahtarı çıkarın hoca da şok konuklar da şok
Bu talak ve dort eslilik konusu cok baska bir konuTalak haklarından birini isteyebilirsin. Dini anlamda da sen istediğin zaman eşini boşayabilirsin. Bir de dinimize göre bir erkeğin 4 kadınla nikah kıyma hakkı var. Ben mehir olarak o hakkını da aldım elinden yani benim nikahımdayken başkalarına nikah kıyamaz şartını koştum. Kesinlikle bu dört nikah meselesine karşıyım eşim de böyle biri değil ama birilerinden duymuştum
Sadece esin zaten evlenirken izin almasi gerekiyor kadin riza gostermezse evlenemezÇok saygısız dalga geçmek için burda olan bir güruh var. Yaptığınız şey gerçekten çok ayıp laiklik diye geçinip fikir olarak laik olmadığınız açıkça ortada. İnsanları buradan soğutuyorsunuz. Bir çok kişi sizle uğraşmamak için sessiz kalıyor.
Ama anahtar 24 ayar ve 5 kiloluk olacakÇok iyi fikirmiş başkanım
Hi sen de okumussun zaten o yazdiklarimi, yanlış anladim ama bana baslik falan da sacma geldiği icin onlarida sıkıştırayim araya dedimMehir bunlardan biri değil yalnız. Az önce yazdığın gibi medeni hukuktan önce kadın hakları için yapılan bir düzenleme
Dediğiniz gibi gayet çarpıtıldı değişik bir şey sorulduğu için söyledim. Şimdiye kadar herkese saygılı davrandım. Kimseyi kırmadım.Bu talak ve dort eslilik konusu cok baska bir konu
Degisik birsey istemissiniz olabilir saygi duyarim sizi elestirdigim icin yazmiyorum
Sadece yorum yapan herkese diyorum bu konular cok derin dikkatli yazalim bu aylar da
Ortada bir sure var inkara yonelir gibi yazmayalim
Sadece esin zaten evlenirken izin almasi gerekiyor kadin riza gostermezse evlenemez
Zaten kadin istemezse ceker gider
Ayrica islam tarihin de onceden 4 esi olan erkeklere acik acik sart kosulan sey 4 kadina da adaletli davranmakmis yani birine ne alirsa Aynisina ondan veya birine bir gun giderse digerine de birgun
Ki su zaman da zaten bunlara dikkat eden erkek nerde
Zaten evlenmeyi dusunen birinin de ne mehir nede bunlara dikkat edecegini dusunmuyorum
Ajajajjaja kocam nisan icin verdigi paranin yarisini kurtaramadi haklisin sonradan boynuna kalin zincir kolye yaptirdiSenin KV senin yerine almıştır mehiri
Hööhh nasıl kalp buAma anahtar 24 ayar ve 5 kiloluk olacak
Herkes para veya altin istemek zorunda degil olabilirDediğiniz gibi gayet çarpıtıldı değişik bir şey sorulduğu için söyledim. Şimdiye kadar herkese saygılı davrandım. Kimseyi kırmadım.
Senin mehir KV boynunda yaniAjajajjaja kocam nisan icin verdigi paranin yarisini kurtaramadi haklisin sonradan boynuna kalin zincir kolye yaptirdi
Biz devlet miyiz ayrıca niye laiklik diye geçinelim?Çok saygısız dalga geçmek için burda olan bir güruh var. Yaptığınız şey gerçekten çok ayıp laiklik diye geçinip fikir olarak laik olmadığınız açıkça ortada. İnsanları buradan soğutuyorsunuz. Bir çok kişi sizle uğraşmamak için sessiz kalıyor.
Altından kalpHööhh nasıl kalp bu
Aynennn isteyen de kocasinin 4 kadin hakkini alir elindenHerkes para veya altin istemek zorunda degil olabilir
Hac isteyen elbise isteyen dahi var illa maddi olmak zorunda degil
Biz devlet miyiz ayrıca niye laiklik diye geçinelim?
Kel kumam heryerden cikarSenin mehir KV boynunda yani